sobota, 13 października 2018

Demontaža

  Demontaža

Vojna s konfederacijskimi simboli

Konfederacija južnih držav je obstajala na ozemlju sodobnih Združenih držav od leta 1861 do 1865. Med ameriško državljansko vojno so se vojaki Južnega sužnja borili s norterji. Izgubili so vojno, suženjstvo je bilo preklicano, vendar se v nekaterih južnih državah še vedno uporabljajo različni simboli konfederatov, vključno z zastavami in kipi, kljub protestom tistih, ki menijo, da je rasističen.
  Demontaža

Značilnosti odstranjevanja zunanje enote naredite sami

Ker je delo podobno razstavljanju opreme za klimatizacijo, ni tako enostavno, bolje je ločeno razstaviti zunanjo in notranjo enoto.
  Demontaža

Stroški demontaže stavb

Cena rušenja državnih zgradb je odvisna od zasnove predmeta, dostopa do njega in drugih dejavnikov. Na vašo zahtevo inženir zapusti spletno stran in naredi vizualno oceno predmeta, ki ga je treba porušiti. Pri izračunu stroškov rušenja podeželske hiše v moskovski regiji in Leningradu se upošteva tudi njegovo stanje, kajti če boste po ognju morali razstaviti hišo, bo cena nižja od celotne hiše.
  Demontaža

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Demontaža

Demontaža zgradb, hiš in objektov

Po desetletjih, vse stavbe zahtevajo večja popravila in rekonstrukcijo, praviloma so to nizkogradnje v prejšnjem stoletju, ki jih je lažje in ceneje porušiti in graditi hišo na svojem mestu.
  Demontaža

Posebnosti razstavljanja različnih strešnih kritin

Hitrost in kakovost dela sta v veliki meri odvisna od izkušenj mojstrov in vrste strešne površine. Eden najpogostejših prejšnjih premazov - skrilavca, je pogosto treba zamenjati poškodovane liste. Odstranitev strehe iz valjanih materialov je potrebna zaradi izgube lastnosti zaradi visokih temperatur. Strokovnjaki s pomočjo posebnih orodij popolnoma spremenijo premaz ali odklenejo določena območja. Odstranjevanje bituminozne strehe se opravi po oceni posebnosti polaganja, pregleda krajev zvara.

Kako barvati leseno ograjo poceni

  Kako barvati leseno ograjo poceni

Zakaj barva leseno ograjo?

Pred obdelavo lesenih drog za ograjo je potrebno ugotoviti, zakaj jih moramo sploh slikati? Dejstvo je, da je ograja iz naravnega materiala predmet vseh vrst negativnih vplivov iz okolja.
  Kako barvati leseno ograjo poceni

Pomen obarvanja lesene ograje

Drevesu potrebuje posebno skrb, saj lahko škodljivi vremenski pojavi, mehanske poškodbe, žuželke, plesni, glive znatno zmanjšajo življenjsko dobo lesene ograje. Tako, po mnenju strokovnjakov, na vprašanje - ali je treba zaključiti ograje lesa - odgovor je lahko le da. Obstaja več razlogov, zakaj privatne hiše lastniki barve ograje:
  Kako barvati leseno ograjo poceni

Pripravljalna dela - izberite pravi primer za leseno ograjo

Primer lesa lahko bistveno podaljša življenjsko dobo lesene ograje in jo zanesljivo ščiti pred vplivi zunanjih dejavnikov. Vendar, če barvanje strukturnih elementov ograje ni vredno varčevanja, mora biti drevo dobro nasičeno. Primerna sestava običajno vključuje: lepilo (olje, alkidne smole), pa tudi nekatere antiseptike, kot magnezijev oksid, bakrov sulfat in druge.
  Kako barvati leseno ograjo poceni

Vrste lesa barve

Za začetek je treba vsa barvila za lesene ograje razdeliti na dva glavna razreda: posnemanje (barvno) in manjiruyuschie (prozorno). Še več, njihova glavna razlika je, da lahko prekrivni materiali popolnoma skrijejo vse napake plošče in s tem leseno strukturo, saj pod plastjo barvne barve ne bo mogoče videti materiala samega. Medtem ko manj barvne barve, ki jim pripadajo različni prosojni laki in impregnacije, omogočajo razlikovati naravne lepote lesa, hkrati pa ne morejo prikriti pomanjkljivosti plošče (žetone, praske itd.). Glede na to je priporočljivo uporabiti drugo različico barve samo v primerih, ko ima ograja idealno strukturo.
  Kako barvati leseno ograjo poceni

Katere vrste lesnih barv so na voljo?

Barva za leseno ograjo mora biti visoko kakovostna, tako da lahko zaščiti les pred različnimi zunanjimi pojavi (sonce, dež, itd.), Kot tudi gnitje, bakterije in različne glive. Nato upoštevajte, katere barve se uporabljajo za obdelavo lesa.
  Kako barvati leseno ograjo poceni

Barvanje lesene ograje

Lesena ograja je naslikana v dveh stopnjah. Prva faza je uporaba praška, po katerem se mora sušiti najmanj 24 ur. Druga stopnja je uporaba barvnega materiala. Uporaba barve se začne od vrha do dna, v tankem sloju, če je mogoče brez mrčesa. Po enem dnevu, če je potrebno, lahko uporabite še en sloj.

Talne obloge za zdravstvene ustanove

  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Možnosti medicinskih talnih oblog

V zdravstvenih ustanovah se v skladu z zgornjimi zahtevami uporablja več možnosti tlakov.
  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Imamo rešitve za katero koli zdravstveno ustanovo!

  • Bolnišnice
  • Dispensaries
  • Klinike
  • Sanatoriji
  • Bolnišnice
  • Medicinski centri

Prepričani smo, da bo uporaba sodobnih izkušenj in tehnologije okrepila vzdušje v sodobnem medicinskem objektu.

Za nas tla niso le material na tleh. To je pomemben del notranje opreme, ki neposredno vpliva na osebo: proces okrevanja bolnikov in učinkovitost zdravstvenega osebja.
  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Vrste premazov za medicinske centre

Trg specializiranih izdelkov v Rusiji se trenutno hitro razvija, proizvajalci ponujajo različne vrste talne obloge, ki lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke. Tako so predstavljeni izdelki drugačni: • v oblikovanju (v klasičnih odtenkih - sive, modre, zelene barve in premazi so izdelani s svetlimi aplikacijami, logotipi, tiskanimi tiskalniki - za otroške zdravstvene ustanove); • material za izvedbo (guma, sintetična in naravna vlakna); • oblika in velikost (talne preproge, steze, obloge za korake itd.); • lastnosti (antistatik, absorpcija vlage, protizdrsni ipd.).
  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Primerna bolniška tla

Zaradi svoje narave zdravstvene ustanove uveljavljajo najstrožje zahteve glede kakovosti gradbenih in končnih materialov. Najpomembnejši kriterij pri izbiri tal za bolnišnice in zdravstvene ustanove je sposobnost vzdrževanja idealnega sanitarnega stanja v sobi. V pogojih, ko mnogi pacienti prehajajo skozi stavbo, je precej težko. Zato je pomembno izbrati talno oblogo, ki je enostavna za čiščenje, brez šivov, ne prispeva k širjenju mikroorganizmov.
  Talne obloge za zdravstvene ustanove

Linolej v pisarni glavnega zdravnika

Kot je znano, mora biti urad vodje zdravstvene ustanove neoporečen. Zato lahko v pisarni glavnega zdravnika položite linolej, ki združuje takšne lastnosti, kot so lepota parketa, modularnost talne ploščice in izredna praktičnost laminata.

Notranja dekoracija je

  Notranja dekoracija je

Notranja dekoracija

Kompleks storitev za notranjo dekoracijo

LLC "FactorStroy" izvaja vrsto storitev za notranjo dekoracijo. Ti vključujejo kozmetične, kapitalske popravke in obloge fasad stavb ter notranjo dekoracijo. Naše izkušnje nam omogočajo opravljanje zaključnih del na objektih vseh vrst: v industrijskih zgradbah, vikendah, apartmajih, pisarnah. Naše osebje sestavljajo prvovrstni strokovnjaki, od katerih je vsak strokovnjak na svojem področju.
  Notranja dekoracija je

Na obstoječe vrste konča

Notranja dekoracija sten, tal in stropa - ne samo želja po skladnosti z modo. Premazi ne opravljajo le dekorativne funkcije. Glavni namen dogodka je zagotoviti normalno sanitarno in higiensko stanje prostora.
  Notranja dekoracija je

Slaba notranja obdelava

Kakovost notranje opreme apartmaja ni odvisna le od obdobja, v katerem bo ta dekoracija trajala, ampak tudi od verjetnosti izrednih razmer. Na primer, napake, nastale med grobo obdelavo končnih in inženirskih komunikacij, lahko privedejo do prebijanja cevi in ​​lastnine, ne le v lastnem stanovanju, temveč tudi v apartmajih sosedov. Zato je treba notranjo dekoracijo obravnavati z visoko stopnjo odgovornosti.

Ozadje in njihove sorte

Najbolj priljubljena možnost, ki se že dolgo uporablja za notranjo dekoracijo sten, je bila stena. Wall-papir, kot je mogoče, so primerni za zaključek dnevnih prostorov v hiši.

Notranja dekoracija apartmajev, možnosti in vrste notranjosti

Da bi živel v udobnem in podpornem okolju, mora človek opremiti svoj dom, tako da je njegovo bivanje udobno. To prispeva k pristojnemu dekoriranju prostora znotraj.

Malo o izjemnih lastnostih suhih zidov

Drywall ponavadi vzdržuje udobno vlago v dnevni sobi. Struktura materiala absorbira prekomerno vlago in jo odpravi s pomanjkanjem. Poleg vsega drugega je bila uporabljena tudi absorpcija hrupa materiala, ki so jo posebej cenili prebivalci mestnih visokih rastlin. Dovolj je, da pritrdite plošče na steno s sestavo polimer-alabaster, da zmanjšate ozadje zunanjega šuma za 25-30%. Po potrebi so opremljene dvoslojne pregrade, ki vam omogočajo uspešno reševanje nekaterih zvočnih izolacijskih problemov brez uporabe tradicionalnih zvočnikov iz mineralne volne.

Napolnite stene in tla

  Napolnite stene in tla

Poudarki v proizvodnji betonskih tal

Beton je prejel priljubljenost med gradbenimi materiali za univerzalne lastnosti. V postopku proizvodnje tal, morate izbrati pravo znamko betona. Žigi so na splošno trajni in so izbrani glede na nadaljnji namen plošč.
  Napolnite stene in tla

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Polnjenje stebrov in stropov za pridobitev betonskega monolita se lahko zahteva, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Napolnite stene in tla

Opažni, odstranljivi in ​​nepovezljivi

Opaž je oblika za prelivanje betonske mešanice, ki se uporablja pri gradnji betonskih in armiranobetonskih konstrukcij: temeljev, sten, stropov vmesnega stropa. Opažje omejuje prostor za izlivanje betona, znotraj je nameščena in pritrjena armaturna kletka. Beton je zelo težek material in med polivanjem povzroča veliko pritiska na opažu, zato mora biti zelo močan, drugače pod pritiskom betona pa bo pri vlivanju porušil ali izgubil želeno obliko, zato bo beton puščal ali izkrivljal obliko konstrukcije.
  Napolnite stene in tla

Ogrevanje sten in podov žagovina

Gradnja okvirja pogosto postavlja vprašanje zmanjšanja stroškov gradnje, zato se postavlja vprašanje, kako lahko prihranite pri izgradnji okvirja za končno obdelavo? Eden od možnih načinov za zmanjšanje stroškov gradnje okvirne hiše je lahko uporaba žagovine ali ostružkov kot izolacija, postavljena v stene okvira prihodnje hiše. Glede na to, da je za hišo s površino 50-80m2 potrebna količina izolacije za polaganje sten 35-50 kubičnih metrov, prihranek pa je 60-90 tisoč. v primerjavi s kamnato volno. Nekateri uporabniki razmišljajo o uporabi žagovine za izolacijske stene okvira, zaradi okoljevarstvenih razlogov.
  Napolnite stene in tla

Opažni materiali

Do danes razvijalci za stavbe različnih vrst uporabljajo opaž iz jekla, aluminija, plastike in lesa. V nekaterih primerih se za izdelavo kalupa uporablja več materialov, saj se lahko pod tlakom napolnjene raztopine preprosto zlomi ali upognejo stene.

Restavriranje opeke video

  Restavriranje opeke video

Materiali in orodja za popravilo opečnih zidov:

  • sesalnik
  • posodo za mešanje raztopine
  • atomizer
  • kljukico
  • dleto
  • kovinska krtača
  • spajanje
  • odsek
  • lopatico
  • vedro
  • paleta iz vezanega lesa
  • brisačo
  • rokavice
  • respirator
  • varnostna očala
  • cement
  • pesek
  • apno
  Restavriranje opeke video

Vrste in načini popravila

Za določitev narave ukrepov popravil morate pregledati debelino in polnjenje s cementno malto. Če se razpoke pokažejo, bo potreben injekcijski nanos celotnega poškodovanega območja. V tem primeru je tehnologija precej preprosta. Delo se začne s pripravo razpok za nanašanje cementne mešanice. V ta namen se očistijo iz prahu in ruševin, ki lahko ovirajo dobro oprijemljivost. Nato cementni sestavek pripravimo z dodatkom drobnozrnatega peska v razmerju 1: 3.
  Restavriranje opeke video

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.
  Restavriranje opeke video

Korak 1. Vizualni pregled opečne peči

V pritličju ima peč dve vlogi - to je ogrevanje v pritličju in prostor za kuhanje hrane (kuhalna plošča). Vizualni pregled hrbtne strani peči ni razkril močnih destruktivnih procesov, kar pomeni, da lahko to steno pustimo kot okvir za restavratorsko delo.
  Restavriranje opeke video

Vzroki za napake v zidarstvu

Poznavanje razlogov za uničenje opeke sten pogosto pomaga preprečiti te negativne pojave in zmanjšati stroške, povezane z popravilom. Eden od glavnih razlogov, ki skrajša življenjsko dobo zunanjega zidu, je penetracija vode zaradi poroznosti opeke. Z zamrzovanjem se voda razširi, kar povzroči uničenje opeke in cementne malte. Celovitost zidave lahko moti vibracije, ki jih povzroča delovanje nekaterih naprav ali bližina velikih transportnih arterij. Temperaturni padci imajo v tem pogledu tudi veliko negativno vlogo.
  Restavriranje opeke video

Kdaj je potrebna popravila?

To delo bi bilo mogoče odložiti za nedoločen čas, če so bili v postopku polaganja peči upoštevani vsi standardi in zahteve. Toda danes je nekaj prave peči, zato je potrebno peči v državi pogosto popravljati.

Varjeni materiali za kritje

  Varjeni materiali za kritje

Namestitev rolo valjane strehe.

Na novi strehi je pita mehke strehe sestavljena iz parne zapore, izolacije, estriha z ustreznim nivelirnim listom in deponiranega več slojev materiala. To so glavne plasti. Parna zapornica služi za zaščito izolacije pred kondenzacijo in estriha z naklonom za odvajanje vode iz strehe.
  Varjeni materiali za kritje

Popravila mehke zidane strehe

Kljub visoki zmogljivosti sodobnih prevlek valjev, vključno z visoko natezno trdnostjo, elastičnostjo in trajnostjo, podnebnimi razmerami ali nepravilno namestitvijo strešnega sistema, potrebuje popravila. Zlasti je zaradi mehanskih poškodb premaza pri čiščenju snega v zimskem času potrebno popravilo pokrita streha. Poleg tega lahko s sodobnimi materiali popravite in posodobite staro streho s premazom klasičnega strešnega materiala.
  Varjeni materiali za kritje

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Varjeni materiali za kritje

Materiali, uporabljeni za napravo deponirane strehe

Danes lahko najdete različne zidane strešne materiale za prodajo, vendar imajo vse skupaj skupne značilnosti. Podlaga je netkano material, lahko pa je poliester, steklo iz steklenih vlaken ali iz steklenih vlaken. Je temelj, ki daje moč in odpornost proti nateznim obremenitvam.
  Varjeni materiali za kritje

Popravila mehkih streh

Mehka streha nima visoke stopnje odpornosti na mehanske in kemične učinke negativnih okoljskih dejavnikov. V zvezi s tem je priporočljivo opraviti revizijo svojega stanja vsaj enkrat na leto. Popravki morajo biti pravočasni v primeru napak. Obstaja tudi preventivno popravilo, ki pomaga znatno podaljšati življenjsko dobo.
  Varjeni materiali za kritje

Prednosti bituminoznih polimernih materialov ↑

Osnova strešnega materiala je najpogosteje uporabljala fiberglass iz poliestra ali steklenih vlaken. Polimerne bitumenske zmesi nanesemo z zunanje in sivke strani. V nekaterih sortah se na zgornji sloj doda dodatni sloj finih čipov (sljude, peska ali skrilavca). Za izdelavo mehkih streh se uporabljajo tudi modificirani bitumenski sestavni deli iz umetne gume (stiren-butadien-stiren) ali ataktičnega polipropilena (umetna plastika).

Razstavljanje particij SPb

  Razstavljanje particij SPb

Odstranjevanje predelkov mavčnih plošč

Kar se tiče demontaže pregradnih zidov, jih odstranimo v delih. V tem primeru so najprej odstranjena stikala, vtičnice, ožičenje in sorodna komunikacija. Na vašo zahtevo je mogoče izvajati demontažna dela z ohranjanjem profilov in listov materiala. Posebna značilnost razstavljanja pregradnih zidov je odsotnost prahu in hrupa, poleg tega pa je mogoče prihraniti večino materiala.
  Razstavljanje particij SPb

Funkcije rušenja

Vsako popravilo se začne s pripravo delovnega mesta, ki je razstavljanje starih konstrukcijskih elementov. Lahko so stara okna, vrata, plen, ozadje, tla, pa tudi popolna demontaža objektov.
  Razstavljanje particij SPb

Naroči razstavljanje sten v industrijskih prostorih, pisarnah, apartmajih in zasebnih hišah

Potreba po razstavljanju stenskih sten se lahko pojavi med sanacijo in popravilom v prostoru. Treba je vedeti, da so takšna dela lahko nevarna, če jih izvajajo nestrokovnjaki. Pri rušenju sten je treba upoštevati prerazporeditev bremen, da ne bi škodili strukturi prostora. Ne smemo pozabiti, da nekatere stene nosijo temelje, zato jih ni mogoče razstaviti. Odvisno od materiala, iz katerega so narejene stenske predelne stene, ko se razstavijo, se lahko uporabijo različni pristopi in različna oprema.
  Razstavljanje particij SPb

Zakaj še vedno ni treba izvesti samostojnega razstavljanja pregradnih sten z jezikom in utorom.

Za učinkovito in učinkovito izvajanje dela boste potrebovali dobre punchers, trajnostne odre, brusilnike in veliko različnih orodij. Vse to stane veliko denarja in v večini primerov je preprosto neprimerno nakup opreme za enkratno delo.
  Razstavljanje particij SPb

Značilnosti rušenja betonskih pregrad

Za začetek uničenja sten in predelnih sten v stanovanju je potrebno le po vseh pripravljalnih delih. Obstaja več načinov demontaže betonskega dna. Strokovni obrtniki uporabljajo vrtanje in zvijanje stene z udarcem ali dletom. Na stenah so izdelane oznake. Skozi vrtanje izvrtamo luknjo, po kateri se izkopani kos razbije.
  Razstavljanje particij SPb

Demontažne predelne stene

Strokovno razstavljanje sten

Če nameravate porušiti zgradbo ali obnoviti stanovanje, je čas, da razmišljate o razstavljanju sten in predelnih sten. Demontaža zidov je težko delo, ki zahteva posebno znanje, izkušnje in usklajevanje z oblastmi, zato morajo biti strokovnjaki vključeni v proces.

Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Kako uporabiti omet na steni.

Vsaka izdelava malte zahteva pripravo površine: čiščenje iz starih premazov, izravnavanje. Površina mora biti čista, suha, ravna.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Stene poravnajte z ometom

Če se pri vizualnem pregledu in preverjanju sten po pravilih in nivojih izkazalo, da so stene ukrivljene in jih je nemogoče popraviti z manjšimi popravili mavca ali kitov, se odločijo, da bodo stene z ometom ravno poravnale. Ko trkate stari ometni sloj pod stropom prostora in v krajih, kjer je električna napeljava spuščena v vtičnice in stikala, morate biti zelo previdni, da ne zlomite žic. Izklopite napajanje med razstavljanjem.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Metode izravnave površin

Uravnavanje površin z mešanico lahko izvedemo na dva načina: po suhi metodi, z uporabo suhih zidov in mokrega, z uporabo posebnih rešitev za mešanico. Mavčne rešitve se razlikujejo po svoji sestavi in ​​obsegu.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Tehnologija kit: upoštevajte majhne stvari

Kljub temu, da trg gradbenih materialov zdaj preplavlja z različnimi mešanicami, je bolje, da se suhe kite in jih razredčijo sami. To je posledica dejstva, da morate poiskati "svojo" skladnost. Nekdo bo bolj primeren za uporabo bolj tekoče verzije, nekoga kot debelejši. To velja za začetek in končno obdelavo kitov. Zmes je enostavna za pripravo: vlijemo prašek v katero koli primerno posodo in ga postopno razredčimo z vodo pri sobni temperaturi, neprekinjeno mešamo. Lahko uporabite gradbeni mešalnik. Količina končne mešanice je odvisna od količine dela, vendar upoštevajte, da se hitro suši.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Glavne tehnične značilnosti mavčnih ometov "Rotband"

Za pravilno uporabo mavčnih ometov "Rotband" pred začetkom nanašanja ometa ali izravnave sten je koristno, da se seznanite s tehničnimi značilnostmi "Rotband".

Popularne posty