sobota, 10 marca 2018

Brickwork

  Brickwork

Polaganje na način

Najtežje od treh glavnih načinov polaganja - polaganje v stiku. Ta metoda se uporablja za izgradnjo najbolj kritičnih struktur, ki nosijo glavno obremenitev. Prav tako opravlja polaganje kaminov, peči. Tudi za izkušenega zidarja je ta metoda najbolj zamudna.
  Brickwork

Zidna zidarska tehnologija

Kateri koli način zidanja s svojimi rokami je bil izbran, je še vedno, po nekaj linij, ki jih je treba povezati. Zahvaljujoč spoju, šiv postane veliko bolj zanesljiv in gosti. V neposredni odvisnosti od uporabljenega orodja lahko šivi dobijo natančno podobo, ki je potrebna.
  Brickwork

Uporabljeni materiali

Kljub dejstvu, da ime govori zase, opeka ni vedno oživljena iz opeke. Imate veliko možnosti, ki jih je treba uporabiti glede na posebne razmere. Torej včasih ne smete pretehtati mavčne plošče z opečnato steno ali pa ne želite, da bi opeko »jedli« dragoceni centimetri v majhni sobi. Zato je pri popravilu z načrtovano zidavo treba upoštevati naslednje materiale:
  Brickwork

Opekline vogalov podeželske hiše

Razmislite o opekah vogalov. Ker je prva vrstica opeke neposredno nameščena na kletni hidroizolaciji, je smiselno, da z zunanjimi obrisi stene (predvsem vogalov) oprijemate z vrvico z obvezno korekcijo diagonal. Istočasno upoštevamo velikost talne plošče. Da se ne zavržemo, priporočam, da se prva vrstica najprej preprosto položi na podlago brez rešitve s centimetrskimi vrzeli pod šivi.
  Brickwork

Konj opeke v notranjosti: tehnične težave in pasti

1. Visoka cena.

Če se odločite za izgradnjo opečne stene ali particije, se pripravite na znatne stroške: opeka ni poceni material. Poleg tega ne pozabite upoštevati stroškov rešitve in konstrukcije objekta - ti trenutki so tudi zelo dragi.
  Brickwork

Osnovna pravila za izvedbo zidarstva

Da bi opeka v celoti rešila naloge, ki so ji dodeljene, je zaželeno, da se v procesu izdelave držijo osnovnih zahtev.

Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Top Razlogi za zamenjavo ožičenja

Sodobni svet ne stoji mirno, narekuje nova pravila in nas motivira, da sprejemamo nove odločitve. Morda ste presenečeni nad tem, kako hitro razvijajo nove tehnologije in kako hitro modni agregati postanejo zastareli. Mogoče se bo kdo spomnil, tudi pred 20-25 leti je bil "Baby" pralni stroj simbol blaginje v kateri koli sovjetski družini, danes pa je v muzeju retro aparatov le še "mesto" za to "drobtino". Električna energija je napolnila velik del našega življenjskega prostora, sodobna stanovanja pa so opremljena z ogromnim številom gospodinjskih aparatov,
  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Spremenite ožičenje v stroških stanovanja.

Jaz sem glavni električar, za katerim je na stotine stanovanj in bogatih izkušenj na različnih delovnih mestih, povezanih z električnimi napravami. Vsaka soba je edinstvena, zato morate poiskati pristope in funkcije naprave. Boljše bi bilo, če zaupate strokovnjaku, da bi se izognili ogromnemu številu težav, ki bi nastale zaradi neizkrivljenih električarjev.
  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Arhitekturno dediščino sovjetske dobe predstavljajo hiše stare fundacije: »stalinistična«, zgrajena od leta 1935 do 1960. in "Hruščov", masivno zgrajena od leta 1958 do 1985. Inženirji tega obdobja so težko uganili: pred koncem stoletja bi več električnih vtičev tekmovalo za pravico gledati iz vtičnice.
  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Zamenjava ožičenja v stanovanju: funkcije

Če se v zasebni hiši postavlja ožičenje, ki ga želi razvijalec, potem pri gradnji večnadstropne stavbe so poti za žice enake za vsako stanovanje. Toda težava je v dejstvu, da ima vsaka hiša lasten načrt za postavitev kablov in pogosto ni vezana na vezje. Naši mojstri poznajo postavitve različnih stanovanj in lahko celo določijo načine njegovega prehoda tudi brez sheme ožičenja.
  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Faza zamenjave ožičenja

Najpogosteje se ožičenje nadomesti v starih stanovanjih in večinoma že več kot 20 let. Delo na njegovem popravilu je precej dolgotrajno in zapleteno, preden ga začnete, je vredno narediti nov načrt za postavitev električne napeljave. Kaj morate storiti naslednje:
  Koliko je zamenjava ožičenja v stanovanju

Faze popolne zamenjave ožičenja v stanovanju

  1. 1. Izključitev žic.
  2. 2. Odstranite staro ožičenje.
  3. 3. Namestitev nove napeljave.
Za popolno zamenjavo električne napeljave v stanovanju zaupajte samo usposobljenim strokovnjakom. Ne pozabite, da nepravilna namestitev predstavlja nevarnost za vaše zdravje in življenje. Vodenje električnega dela v stanovanjskih stavbah je najpomembnejši dogodek, saj tam ni izhoda v sili, v primeru požara zaradi težav z električnimi omrežji pa lahko pride do katastrofalnih posledic.

Vgradnja vrat v visokogradnji

  Vgradnja vrat v visokogradnji

Zahteve za oblikovanje požarnih vrat

V skladu s predpisi SNiP in GOST so za ognjevarne konstrukcije vrat postavljene posebne zahteve. Temelji na izbiri optimalnih materialov, ki so sposobni vzdržati ekstremne razmere v izrednih razmerah, še posebej v stiku z ognjem. Prav tako igra veliko vlogo. Vse to določajo predpisi o požarni varnosti.
  Vgradnja vrat v visokogradnji

Osnovne regulativne zahteve za vhodna vrata

Standardi normalizirajo velikost vrat za izhod v sili, zahteve za vestibule ob vhodu v stavbe, odpornost proti prenosu toplote, zvočno izolacijo ter prepustnost zraka in vode vhodnih vrat.
  Vgradnja vrat v visokogradnji

Značilnosti vrat do stopnišča

Običajno so takšne zapiralne strukture varjene iz kovine. Vhodni bloki ne opravljajo samo varnostne funkcije, temveč omejujejo dostop zunanjih sodelavcev do skupne dvorane. Kovinska vrata, nameščena na stopnišče, služijo kot ovira za dim in požar v primeru požara.
  Vgradnja vrat v visokogradnji
  Vgradnja vrat v visokogradnji

Panoramska zasteklitev

Panoramska zasteklitev je priložnost, da uživate v življenju in poudarite veličasten pogled z okna. To je lahko pogled na mesto od visokogorske stavbe, pokrajine narave ali gozda v deželi hiši, pogled na krajinsko zasnovo dvorišča. Ta prizadevanja za dnevno lepoto se odražajo v modi panoramskih okenskih modelov. Sodobni okenski sistemi in tehnologije omogočajo uporabo panoramskih oken, tudi v hladnem ozračju, brez toplotne izgube in po dostopni ceni.

Sestava polsuhega estriha

  Sestava polsuhega estriha

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni del te tekočine, kar je potrebno za hidratacijo cementnih molekul, t.j. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.
  Sestava polsuhega estriha

Navodila za napravo pol suhega estriha za tla s steklenimi vlakni (vlakna) - glavne določbe

Polsušni talni estrih je monolitna ali sestavljena plast trajnega materiala v večplastni tlorisni zgradbi.
  Sestava polsuhega estriha

Prednosti in slabosti

Kot večina gradbenih materialov imajo standardne formulacije za estrih s semidrično metodo nekatere prednosti in slabosti zaradi sestave materiala in tehnologije izvedbe.
  Sestava polsuhega estriha

Označevanje in razmerja med peskom in cementom

Pred pripravo za izdelavo mešanice za estrih je potrebno razjasniti vrsto označevanja cementa. To je alfanumerična kombinacija, ki je označena na paketu. Na primer, če vidimo napis M200, to pomeni, da lahko 1 kubični meter takšnega cementa prenese obremenitev 200 kg. Če boste v apartmaju popravili, je priporočljivo uporabljati blagovno znamko M400.
  Sestava polsuhega estriha

Poraba materialov je odvisna od naslednjih dejavnikov:

  • Iz vrste cementa (v nadaljnjem besedilu so podani izračuni ob upoštevanju blagovne znamke cementa M400)
  • Od talne površine
  • Od debeline estriha
Če želite ugotoviti, koliko malte bo potrebna za polsušni estrih, morate izračunati število kubičnih metrov malte. Kako to storiti?

Ključne značilnosti

Izraz "polsušen estrih" zmede veliko potrošnikov. Toda ravno beseda "polsuha", ki zelo natančno prenaša stanje rešitve, ki je potrebna za to metodo. Količina vode, ki rahlo ščiti cementno malto, je del polsuhe mešanice. Namesto tekoče raztopine rahlo razredčenega cementa pride do zmanjšanja teže materiala. Sodelovanje z njim je veliko lepše in lažje, kar je najpomembnejša prednost. Ker se polsuški estrihi dobesedno suši na očeh, je priporočljiva njegova uporaba z omejenim časom popravila in prisotnostjo tankih podov.

Osnutek v opeki

  Osnutek v opeki

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Osnutek v opeki

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo toplotne izolacije stavbe, preprečuje vstop vlage v notranjost glavnih sten.
  Osnutek v opeki

Dejavniki, ki vplivajo na stroške opeke

Cene za polaganje opeke so odvisne od več dejavnikov. Opažamo glavne, ki imajo največji vpliv na stroške zidave.

Primer določanja zahtevanega števila opek za gradnjo

Glede na projekt ima hiša v načrtu kvadratno obliko, dolžina stene je 15 m, višina stropa je 3,30 m (hiša je eno-zgodba). Skupna dolžina notranjih sten je 48 m (22 m - notranja nosilna stena in 26 m - predelne stene). V zunanjih ležajnih stenah sta 2 vrata (1.30x2.15 m) in 4 vrata (1.25x2.10m) v notranjih stenah. Število odprtin oken je 7 (1,40 x 1,85 m). Polaganje zunanjih ležajnih zidov je 2,0 opeke, 51 cm (uporabljena je dvojna opeka), za notranje ležeče stene 1,5 opeke, 38 cm (uporabljena je enojna opeka) in 0,5 opeka za predelne stene, 12 cm (enojna opeka ). Izračun potrebnega števila opek se izvede z uporabo povprečne porabe opeke v opečenem opeku.
  Osnutek v opeki

Vrste svetilk za dom ali stanovanje

Trenutno obstaja veliko vrst svetlobnih virov, se razlikujejo po tem, kako delujejo in videz, in vsaka od njih služi posebni vrsti uporabe.

Konstrukcija betona

  Konstrukcija betona

Betonska mešana proizvodna tehnologija

Načelo izdelave naprave za beton je precej preprosto. Narejen je na enak način kot opaž za podlago. Zasnova je sestavljena iz obloge, prevlečene s plastično folijo ali linoleumom. Če želite narediti žeton:
  Konstrukcija betona
  Konstrukcija betona

Betonski pladnji serije Gemma Standard

Kontejnerji serije "Gemma Standard" se uporabljajo na mestih z srednje dinamičnimi in statičnimi obremenitvami, in sicer: parkirišča, vikendica....
  Konstrukcija betona

Prednosti in slabosti struktur

Osnova za izdelavo betonskih drenažnih pladenj je metoda vibropresiranja. Njeno bistvo se nanaša na odstranitev zraka in mehurčkov iz mešanice betona pod stiskalnico. Potem naj bo vibrokonkret ojačen s steklenimi vlakni, jeklenimi vrvmi ali polimernimi vlakni. Prednapetostni elementi so obdelani s protikorozijsko sestavo.

Namestitev poudarja

Naprava v asfaltnem betonskem pladnju je treba izvesti po izgradnji nad cevjo do nasipne ravni. Pri teh delih mora biti temperatura zraka pozitivna. Če premer uporabljene cevi ne presega 1,5 m, se lahko namestitev pladnjev iz betona izvede na mestu zbiranja odsekov ali neposredno na gradbišču pred namestitvijo cevi.
  Konstrukcija betona

Betonski nadzor kakovosti

Kontrola kakovosti betona v zasebni gradnji opravljajo strokovnjaki s pomočjo laboratorijskih analiz in posebnih orodij. Glavne metode nedestruktivnega testiranja betona so:

Montaż sufitu z metalowych kaset

  Montaż sufitu z metalowych kaset

Produkcja metalowych kaset

Produkty wytwarzane w fabryce zgodnie z dokumentacją projektową, aby kształt i wymiary mogły być dowolne. Jednak wciąż taniej jest kupić metalowe kasety o standardowych parametrach, które należy wziąć pod uwagę przy opracowywaniu projektu.

Główne cechy przednich wkładów

Zalety materiału okładzinowego

Kasety elewacyjne nie są do niczego, są bardzo popularne w budownictwie. Powodem tego są zalety tego materiału, które obejmują:
  Montaż sufitu z metalowych kaset

System ogrzewania promiennikowego składający się z metalowych kaset z otynkowaną lub otwartą powierzchnią

Tutaj bardzo ważne jest, aby rury ogrzewające kasety były montowane w odległości odpowiadającej rozmiarom kaset, ściśle poziomo pod dolną płaszczyzną sufitu (rys. 22.7).

Dodatkowe opcje:

  • Ustalenia fundacji
  • Instalacja klimatyzacji
  • Schody, balustrady i rampy dla osób niepełnosprawnych
  • Instalacja alarmu przeciwpożarowego
  • Systemy grzewcze, wodociągowe i kanalizacyjne
  • Pomoc w projektowaniu reklamy wewnętrznej i zewnętrznej
  • Montaż małych form architektonicznych (ławek, urn, płotów, świateł itp.)
  • Ulepszenie sąsiedniego terytorium
  • Demontaż starej struktury

Produkcja i instalacja centrów handlowych z "Metallmarket"


  Montaż sufitu z metalowych kaset

Zakres materiału

Ze względu na wszystkie wymienione nieruchomości, a przede wszystkim prostotę wykonania prac, płyty gipsowo-kartonowe znajdują szerokie zastosowanie w dekoracji wnętrz. Wejdź do dowolnego budynku, a zobaczysz partycje z GCR. Ściany, różne konstrukcje i elementy dekoracyjne są wznoszone z tego materiału. Wielopoziomowy sufit jest dość popularny. GKL, aby stworzyć idealnie pasuje.

Popravila novih stavb na ključ z materiali

  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Prenova stanovanj v novi stavbi - lastnosti

Obseg popravil določajo različni dejavniki. Vključno s tem, kako je stanovanje pripravljeno za končno končno obdelavo. Prednosti "primarne organizacije" so, da novim naseljencem ni treba razstavljati starih elementov - od ozadij do komunikacijskih elementov. V apartmajih z zaključno obdelavo je praviloma že zaključen estrih, vgrajeni so radiatorji, električni kabli so vgrajeni in okna z dvojno zasteklitvijo. Ampak pogosto je, da je bil tudi to minimalno delo storjeno z izrazitim pomanjkljivostim in pomanjkljivostmi.
  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Kompleksna popravila od izvajalcev Yuda

V novem apartmaju pred dobavo se izvajajo grobo delo ali standardna zaključna dela. Preden začnete živeti v novih stavbah, morate popraviti stanovanje "na ključ".
  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Cene za popravilo doma

Kvalificirani obrtniki, registrirani v YouDo, bodo lahko poceni popravili stanovanje, ki je v katerem koli tehničnem stanju. Cena popravila na ključ v Moskvi bo odvisna od naslednjih dejavnikov:
  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Popravilo v Hruščov, majhno stanovanje na ključ

Omeniti moramo tudi popravilo v malih stanovanjih, še posebej v hruščovih hišah. Treba je opozoriti, da je v teh stanovanjih najpogosteje izravnavanje sten obvezna in delovno intenzivna faza. Zlasti je treba omeniti, da je pri projektnem projektu v majhnem dvosmernem hruščevem naglasu povečanje površine - tj. rušenje sten in predelnih sten (demontaža), kot tudi gradnja novih predelnih sten za prostorsko območje. Zato stroške v takih prostorih izračunava ne samo števec, ampak tudi vrsta in kompleksnost dela ter cena osnutka materiala.
  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Faze popravil stanovanj v novi kleti?

Praviloma večina razvijalcev najema stanovanja z ali brez grobega konca. Ta odločitev je zelo razumna, ker zaradi krčenja drago popravilo nima smisla in njegova odsotnost vam omogoča, da bi cena stanovanj privlačnejša za kupce.
  Popravila novih stavb na ključ z materiali

Stroški popravila stanovanja v novi stavbi z materiali

Za prihajajočo popravilo stanovanj v novi stavbi z materiali je treba posebno pozornost in razumevanje položaja obravnavati. To delo bo neizogibno zahtevalo ekipo strokovnjakov, vključno z dobro zasnovanim oblikovalcem notranjosti in izkušenimi obrtniki.

Popravila sob

  Popravila sob

Kapital ali zapleteno dekoracijo pisarn in organizacij

Visokokakovosten notranji remont poslovnih in poslovnih prostorov, registriranih na YouDo, opravlja z uporabo posebnih, odpornih materialov in premazov. Celovite in remonte vključujejo naslednja dela:
  Popravila sob

Kaj je vključeno v vzdrževanje sobe?

Rutinsko vzdrževanje prostorov je popravilo, ki vključuje čiščenje zaključnih premazov in materialov ter obnavljanje različnih inženirskih naprav v prostorih - oskrba z vodo, oskrba s plinom, električno ožičenje in oskrbo s toploto. Tekoča popravila so lahko načrtovana in nujna. V vsakem primeru se izvedejo le tista dela, ki jih naročnik potrebuje v tem trenutku.

, .
  Popravila sob

Pristojbina za vzdrževanje in popravilo prostorov

V skladu s členom 154 Stanovanjskega zakonika Ruske federacije s 1. januarjem 2017 v breme za vzdrževanje stanovanja všteta obtok za hladno vodo, toplo vodo in porabljeno električno energijo pri vzdrževanju skupne lastnine v stanovanjski hiši, pa tudi za odvajanje odpadne vode vzdrževanje skupnega premoženja v stanovanjski zgradbi.
  Popravila sob

Uporabljate zastarelo različico brskalnika!

Vaša različica brskalnika ne podpira sodobnih tehnologij, zato nekatere strani morda ne bodo pravilno prikazane. Nudimo vam prenos najsodobnejših brskalnikov. So brezplačni, enostavni za namestitev in preprosti za uporabo.

Gradnja proizvodnega hangarja

Gradnja s kovinskimi konstrukcijami

Montažne kovinske zgradbe so prostorske konstrukcije, ki jih sestavljajo zapiralne konstrukcije in jekleni okvir.
  Gradnja proizvodnega hangarja

Serijska stavba "Kajman"

Univerzalna stavba Kajman je ključna rešitev podjetja ARS-PROM, brez stroškov projekta. Poimenujte želeno velikost - izdelali in dostavili bomo pripravljene gradbene strukture na vašem spletnem mestu. Obstajajo tri možnosti: topla, hladna stavba in okvir.
  Gradnja proizvodnega hangarja

Kaj določa stroške gradnje industrijske zgradbe sendvič plošč?

Sendvič plošča je poseben tip gradbenega materiala, sestavljen iz strokovnih listov in toplotne izolacije. Proizvajalci pogosto uporabljajo mineralno volno ali polistirensko peno kot grelec. Vsaka od materialov za toplotno izolacijo ima lastne prednosti in pomanjkljivosti.
  Gradnja proizvodnega hangarja

Želite izvedeti stroške industrijske zgradbe?

Da bi ugotovili stroške industrijske zgradbe, izpolnite tehnične specifikacije za načrtovanje, proizvodnjo in gradnjo hangarja in ga pošljite po elektronski pošti mail@angar21.ru. Naši strokovnjaki bodo izračunali stroške vseh materialov in dela ter vam ponudili komercialno ponudbo.
  Gradnja proizvodnega hangarja

Hangare iz LSTK-a - enostaven profil tankih profilov iz jekla

Gradnja hangarjev iz LSTK je gradnja poceni, lahek, visokozmogljivih stavb.
  Gradnja proizvodnega hangarja

Konstruktivne rešitve za proizvodni hangar

Zgradba proizvodnega hangarja je okvir z ravnimi stenami. Okvir stavbe je izdelan iz kovinskih konstrukcij z antikorozijsko prevleko, steno in strešno ograjo - od tkanine PVC tkanine s gostoto 900 g / m2.

Prezračena fasada

  Prezračena fasada

Zakaj porcelan kamenček - popoln furnir za prezračevane fasade

Porcelanska lončnica je idealna za namestitev prezračevalne fasade. Zaradi nizke stopnje absorpcije vode plošče ščitijo stene zgradbe pred uničenjem pod dežjem, snegom in meglo.
  Prezračena fasada

Vgradnja prezračevane fasade vključuje:

  • namestitev podsistema (kovinski okvir prezračevane fasade),
  • označevanje in vrtanje lukenj za pritrditev ležajnih nosilcev na stene objekta,
  • namestitev prezračevane fasadne obloge,
  • naravne kamnite plošče,
  • kompozitne ali barvane jeklene kasete,
  • fasadni granit,
  • Namestitev pobočij za vrata in okna.

Tehnologija nameščanja ventiliranih fasad

1. Namestitev ventfasada oklepajih vključuje naslednje vrste dela:
  Prezračena fasada

Značilnosti prezračevanih fasad

S pomočjo takšnih fasad skoraj popolnoma spremeni videz hiše. Širok spekter s katerimi se soočajo materiali, ki se uporabljajo pri namestitvi visokokakovostnih prezračevanih fasad, vam omogoča uspešno implementacijo in izvajanje najbolj drznih idej arhitektov in oblikovalcev, ki ustvarjajo skupni koncept oblikovanja upravnih in poslovnih zgradb.

Okrepljeni pritrdilni nosilec

Del je pritrjen na steno s pomočjo pritrdilnega sidra. Nosilec je iz pocinkanega jekla, debelina je 1,2 mm. Zagotavlja zanesljivo pritrditev profila L oblike.
  Prezračena fasada

Značilnosti in funkcije ventiliranih fasad

Zunanja prezračevana fasada (IAF) je večplastna konstrukcija, namenjena za zunanjo dekoracijo zgradb in objektov. Sistem nezakonitih oboroženih formacij vključuje kovinski okvir, pritrjen na material notranjih sten ali talne plošče; izolacija (po potrebi); prezračevan očistek za odstranjevanje kondenzata in vlage; zunanja plast različnih materialov obloge.
  Prezračena fasada

Gradnja ventiliranih fasad

Na začetku dela je potreben majhen pregled zidov stavb. Za prepoznavanje čipov, razpok in drugih napak za njihovo nadaljnjo odstranitev opravimo vizualni pregled notranjih in zunanjih sten. Manjše napake sten očistijo s cementno malto ali drugo naravno mešanico.

Popularne posty