piątek, 24 maja 2019

Gradnja uporabnega bloka

  Gradnja uporabnega bloka

Namen te utility sobe

Hozblok - struktura je majhna, vendar univerzalna, zato ni povsem omejena na kakršenkoli okvir pri njegovi uporabi. Njegovo imenovanje je popolnoma odvisno od prednostnih nalog, ki jih predlagajo lastniki primestnega prebivališča. Sprva so bile gospodarske zgradbe uporabljene za skladiščenje gradbenih in vrtnih orodij, nekaj materialov in inventarja dacha. Dolgotrajno delo na postelji ali na gradbišču je privedlo do dejstva, da je del prostorov poletnih vrtnarjev postal nekakšna poletna kuhinja, tako da lahko dobite skodelico čaja in se malo počivate.
  Gradnja uporabnega bloka

Gradnja Hozbloka storite sami

Ko smo se odločili za niz uporabljenih materialov, bi morali izbrati vrsto potrebnega hišnega psa. Lahko je redna skednja. Če pa želimo ustvariti večfunkcionalni hozblok, potem moramo upoštevati, da je kopalnica z blokom hokeja in gazebo s hozblokom dobra kombinacija, ki povečuje učinkovitost te stavbe. Dobra ideja bi bila izdelava krošnje valovitih talnih oblog, ki se bo uporabljala kot garaža ali kot vir sence v najbolj vročem času dneva.

Gradnja ločene hozbloka - kakšna je prednost?

Nadstrešnica ali hozblok je nestanovanjska stavba na mestu, kjer lahko shranite različne vrste premoženja, kot so vrtnarjenje in inventar dacha, orodja za tesarstvo, konzerviranje. V hozblokah zagotovite prostor za shranjevanje kurilnega lesa, dodaten prostor za zadrževanje perutnine in shranjevanje hrane za to. Takšen gradnik je dober kot skladišče žetve, delavnica ali kot poletna kuhinja.

Kaj so lesene kabine in hozbloki, gradnja v Moskvi

Večina teh prostorov je namenjena sezonskemu bivanju. Vendar je možna še ena možnost: z ustrezno izolacijo špina, jo lahko uporabljate celo leto. Pogosto se ta vrsta gradnje uporablja kot stanovanje za delavce, ki delajo s primestnimi projekti. Country kabine niso le priročne, ampak tudi ekonomične v smislu materialnih stroškov. Poleg tega je zaradi zmožnosti hitre izgradnje te stavbe "poletna sezona" mogoče kar najbolje odpreti.

Izbira in nakup hozbloka

Na naši spletni strani so na voljo pet stanovanjskih enot za poletne hiše, ki se med seboj razlikujejo po dolžini - 4 in 6 m, širina pa 2,3 m in 3 m. Struktura je razdeljena na dve metrski predelki, pregrade pa so stene. Zaradi tega se lahko uporabljajo za povsem različne potrebe, na primer - jih je mogoče spremeniti v pero za živino, v drugi pa v skladišče za shranjevanje vrtnih orodij.
  Gradnja uporabnega bloka

Kako zgraditi utility sobo z WC-jem, da bi?

Najprej morate izračunati velikost prihodnjih struktur in označiti spletno mesto. Temeljna podlaga za to stavbo je idealna rešitev, saj je na voljo.

Stucco stene skladišča

  Stucco stene skladišča

Strojni omet komercialnih prostorov v Sankt Peterburgu in regiji

Iščete strokovnjake za mavčne poslovne prostore v St. Bojim se, da bi z izbiro izbrali napako in naleteli na brezvestnih trgovcev? Pišite nam. Navsezadnje že nekaj let izravnavamo stene in enostavno delamo tudi v prostorih s kompleksno postavitvijo.
  Stucco stene skladišča

Ima popravljalna skladišča

Skladišče ima lastne posebnosti. Njihova popravila so praviloma izredno preprosta glede na uporabljene materiale: njeni lastniki se ukvarjajo s funkcionalnostjo, ne pa z videzom. Toda ob istem času vzdrževanje takih prostorov ni vedno poceni zaradi velikega kvadratnega in višine stropa. Dodatna zapletenost je lahko popravilo skladišča, ki ne preneha z delom. Delovni žerjavi žerjavov, nakladalci in delavci skladišča s vozički ne olajšajo življenja gradbenikom, ki popravljajo prostore. Vendar pa se lahko z neizmernimi izkušnjami in dogovorjenim načinom delovanja te neprijetnosti zmanjšajo.
  Stucco stene skladišča

Vrste umetniških ometov

Beketska dekorativna umetnost štukature posnema marmor. Lahko ima tako sijajno kot matirano površino. Izvede se tudi z glavnikom, zlatom ali srebrom. Možna je proizvodnja z malo opaznim reliefom. Pri nanašanju takšnega ometa je pomembno ohraniti iluzijo globine in prosojnosti, ki je značilna za to. Zato se s 3 do 12 sloji z vmesnim sušenjem opazi stroga tehnologija uporabe.
  Stucco stene skladišča

Zakaj je vredno vzpostaviti stik z Apollo98?

Mavčne stene, katerih cena se spreminja v številnih gradbenih podjetjih v mestu, tukaj vas bo poceni strošek, saj se uporablja mehanizirana metoda. Strokovnjaki Appolon98 so visoko usposobljeni in se stalno izboljšujejo za nove tehnologije. Ekipe so opremljene s sodobno opremo, lahko se ponašajo s čudovito izkušnjo.
  Stucco stene skladišča

Razlike v popravilu in dekoriranju različnih vrst prostorov

Pri zaključku stropov stanovanj in hiš uporabljajo mavčne, raztezne in spuščene stropove in ob popravljanju pisarniških prostorov običajno uporabljajo Armstrong ali Grilyutto spuščene stropove zaradi možnosti skrivanja komunikacij, preprostosti analize pri izvedbi popravil ali polaganju novih računalniških omrežij, kadar je to potrebno.
  Stucco stene skladišča

Poravnajte stene s suhim zidom

Drywall je pravokotna plošča, ki je sestavljena iz dveh slojev kartona s plastjo mavca z ojačitvami dodatkov, medtem ko so stranski robovi traku zloženi z robovi kartona (obrazna plast). Karton igra vlogo ojačevalnega okvirja in odlično podlago za nanašanje končnih materialov (kiti, ozadje, barve, keramične ploščice itd.). Glede na svoje fizikalne in higienske lastnosti je karton primeren za izravnavo sten z najhujšimi odstopanji (več kot 50 mm), kjer je zaradi visoke porabe nepraktično uporabiti ometne mešanice.

czwartek, 23 maja 2019

Voda za filtriranje vode

  Voda za filtriranje vode

Čiščenje vodnega filtera

Filterski filter je pretočni filter. Voda se prečisti, medtem ko teče skozi vložek zaradi teže. Granule aktivnega oglja in ionsko izmenjevalne smole so tesno zapakirane v vložku. Aktivno oglje absorbira škodljive nečistoče: klor, pesticide, naftne derivate in druge toksine, tako da voda postane transparentna, tuji vonj in okus se odstranijo. Smola zmanjša trdoto vode in upočasni oblikovanje lestvice. Velika mehanska nečistoča: rja, pesek, mulja - vložek ostane kot sito.
  Voda za filtriranje vode

Načrtovanje in načelo delovanja vrčev za čiščenje vode

Kjer koli ste - doma, na delovnem mestu, v državi - boste potrebovali učinkovito orodje za čiščenje vode povsod - filter tipa jug. Njena nepogrešljivost je razložena z odlično uspešnostjo. Ne samo odrasli, temveč tudi otrok se lahko naučijo, kako uporabljati napravo. Zasnova vseh filtrov je enaka. Običajno je to:
  Voda za filtriranje vode

Kaj vsebuje filtrirni vložek?

Prvič, aktivno oglje z različnimi dodatki, ki odstranjujejo klor in njegove organske spojine za zaščito očiščene vode pred mikroorganizmi. Drugič, gre za ionsko izmenjevalno smolo, ki zmanjšuje trdoto in mineralizacijo vode. Zadržuje soli magnezija in kalcija, radionuklidov, težkih kovin, železovih spojin. Kalcij in magnezij povzročata povečanje na notranji površini kotlička. Tretjič, to je aktivno oglje z porozno strukturo, ki zelo dobro odstrani naravne organske spojine iz vode, izboljša barvo, okus in vonj očiščene vode. Četrtič, gre za polipropilensko vlakno, ki ohrani netopne delce v filtru, odstranjuje mehanske nečistoče iz vode.
  Voda za filtriranje vode

Najboljši proizvajalci filtrov za jug

Vsak vijačni filter je sestavljen iz samo treh elementov: zgornji in spodnji vsebnik z zamenljivim vložkom med njima. In te iznajdljive in nezapletene modele so izumili pred več kot 40 leti nemški proizvajalci. Začeli so jih uvoziti v Rusijo od leta 1992, hkrati pa se je začela aktivno razvijati lastna proizvodnja. V tem času so domači proizvajalci dosegli velik uspeh, njihovi izdelki pa so svetovna raven in dostojno območje.
  Voda za filtriranje vode

Filtriranje kartuš za filtre za jug

Filtrirni vrči so opremljeni z zamenljivimi kartušami, ki vsebujejo filtrirne snovi: aktivno oglje, ionske izmenjevalne smole in komponente, ki omogočajo odstranjevanje železa.
  Voda za filtriranje vode

Kako oddati naročilo z dostavo?

Če želite kupiti poceni filtre vrčkov, tušev in drugih izdelkov za kopalnico in kuhinjo, je dovolj, da se na spletno naročilo. Vsi izdelki na spletni strani imajo podroben opis, zato izberite primerno možnost ni težko. Dostava bo zaključena v roku 1-2 dni v primernem času za vas. Kurir vas bo kontaktiral 1 uro pred prihodom.

środa, 22 maja 2019

Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

  Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

Priprava na namestitev

Na prvi pogled se lahko zdi, da bo prezračevanje težko namestiti, v resnici pa vse to ni tako težavno. Glavna stvar je, da se to vprašanje pravilno prilagodi in naredi vse, kar je ena za drugo, potem ne zamudite ničesar in naredite vse, da bo delovala in bo služila dolgo življenjsko dobo.
  Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

Značilnosti prezračevanja za različne vrste prostorov

Montaža prezračevalnih sistemov ima svoje lastne značilnosti glede na namen stavb in funkcijo prostorov. Na primer, namestitev prezračevalnih sistemov v različnih panogah in podjetjih se izvaja na podlagi zračnih kanalov z različnimi vrstami zaščite pred agresivnimi mediji in močnimi industrijskimi centrifugalnimi ali strešnimi ventilatorji. To lahko zahteva tudi lokalno prezračevanje posameznih enot in sistemov. Upoštevati je treba, da se ta vrsta storitev izvaja ob upoštevanju njihovih lastnosti: škodljivih izhlapevanja, emisij prahu, ohranjanja določene temperature okolja itd.
  Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

Zagotavljanje standardov za vgradnjo prezračevalnih sistemov

Vsa dela v zvezi z vgradnjo prezračevanja je treba izvajati v skladu s predpisanimi regulativnimi predpisi ter s časovnim načrtom in shemami ožičenja, dogovorjenih s stranko v fazi načrtovanja. Montaža prezračevalne opreme je zapletena naloga, ki zahteva sodelovanje strokovnjakov različnih tehničnih profilov, pa tudi oblikovalce in arhitekte.

Izpušno prezračevanje v Tyumenu

Izpušno prezračevanje je zasnovano za hitro odstranjevanje odpadkov, onesnaženega ali ogrevnega zraka iz sobe. Sestavljen je iz zraka, zračnega ventila, ventilatorja in glušnika. Uporablja se tako v domačih razmerah, na primer v kuhinjah in kopalnicah ter v industrijskih obratih za odstranjevanje škodljivih plinov, ki nastanejo pri delovanju različnih enot.
  Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

Montaža prezračevanja v koči ali v kateri koli drugi zgradbi omogoča reševanje naslednjih nalog:

  • - odstranitev in odstranjevanje izpušnega zraka iz prostorov;
  • - čiščenje zunanjega zraka, preden vstopi v prostor;
  • - zagotavljanje enotne oskrbe in stalnega kroženja svežega zraka;
  • - neobvezno - vzdrževanje optimalne temperature in vlažnosti.

Cene za vgradnjo prezračevanja in klimatizacije
  Vgradnja prezračevalnega sistema v prostoru

Zakaj moram namestiti prezračevalni sistem?

Sesanje zunanjega zraka v stanovanjske in industrijske prostore je zelo težko zamenjati s klimatskimi postopki, saj delovanje takih sistemov ne bo ustvarilo optimalne koncentracije zraka. Ko klimatska naprava teče, ljudje v zaprtih prostorih pogosto zadušijo ali imajo neugodje zaradi pomanjkanja kisika. Ta problem je mogoče učinkovito rešiti samo z namestitvijo prezračevalnega sistema, ki bo zagotovil polno izmenjavo zraka tudi v prostornih delavnicah. Za zagotovitev največje učinkovitosti pa se za različne predmete uporabljajo različne vrste naprav.

wtorek, 21 maja 2019

Naprava za ravnanje s trakom

  Naprava za ravnanje s trakom

Pripravljalna dela

Pripravljalne faze gradnje trakovne fundacije, kot je dobro znano, si vzamejo veliko časa in truda, vendar so obvezne pri gradnji kakršnekoli podlage.
  Naprava za ravnanje s trakom

Vrste temeljev trakov, materiali in značilnosti

Temelji trakov so zasnovani tako, da so razdeljeni v monolitne, montažne in kombinirane. Po vrsti uporabljenega materiala - ruševin, ruševin, opeke in betona. Prav tako obstajajo kontinuirni (neprekinjeni) in prekinljivi trakovi trakov. Upoštevajte, da so oblike temeljev traku vzdolžnih profilov pravokotne in trapezne. Širina traku temelj ne sme biti manjša od debeline stene, ki leži na njej. Praviloma je širina osnove 10-15 cm več. Razmislite glede na vsako od teh vrst trakovi trakov.
  Naprava za ravnanje s trakom

Kako vliti trak temelj

Trakove fundacije se najpogosteje uporabljajo v zasebni stavbi pri gradnji hiš, garaž, kopališč. Je cenejši kot trdna podlaga, medtem ko je bolj funkcionalna kot osnova za pilote in je idealna za stavbe s kletjo.
  Naprava za ravnanje s trakom

O zemeljskih površinah in hidroizolaciji

Na napravi temeljev plitvo zakopanih trakov se uporablja tehnologija betonskega dela "stena v tleh". Ko kopanje jarkov zahteva natančnost in natančnost. Na dnu jarkov je potrebna naprava s peskom-gramoznim blazinjem, ki jo je treba navlažiti in zaliti z vodo. Ta blazina bo zmanjšala zmrznitev tal na tleh. Priporočljivo je urediti drenažo okoli kleti tik pod blazino in ruševinami. Stenske strukture hiše morajo biti odrezane od temeljnih trakov vodoravno izolacijo dveh slojev hidroizolacije, vertikalno hidroizolacijo pa je bolje narediti z izolacijskimi premazi, kar bo olajšalo izvajanje zaključnih del na zunanjem delu kleti.
  Naprava za ravnanje s trakom

Opažni pripomoček za betonsko podlago za hišo

Za podlago oplaščenja naprave uporabite različne materiale: plošče, skrilavca, plošče iz stekla in magnezija (SML), vezane plošče, kovinska opaž. Priporočljivo je predhodno narediti pravilen izračun želene količine.
  Naprava za ravnanje s trakom

Fundacija traku. Kratek izlet

Vsestranskost, zanesljivost, relativna enostavnost izdelave - vse te značilnosti v celoti opisujejo trakove osnove, ki so precej pogoste vrste podporne strukture za široko paleto predmetov, začenši s hišami v državi in ​​konča s kopeli in ograji. Ta temelj je armiranobetonski temelj, izdelan po obodu zgrajenega predmeta, ki služi za razdelitev tovora na tla. Postopek traja veliko časa, je zelo dolgotrajen in če se priporočila ne upoštevajo, morda ne bo privedla do pričakovanih rezultatov.

Pripravljalna dela

Pripravljalne faze gradnje trakovne fundacije, kot je dobro znano, si vzamejo veliko časa in truda, vendar so obvezne pri gradnji kakršnekoli podlage.

poniedziałek, 20 maja 2019

Prezračevani fasadni materiali

Sodobni sistemi prezračevalnih fasad

Prezračene fasade (fasadni sistemi) so sestavljene iz kovinske podkonstrukcije, ki je na eni strani pritrjena neposredno na podporno steno ali vmesna prekrivala in na drugi strani drži zunanjo oblogo. To je običajno aluminijast, pocinkan ali nerjavni sistem nosilcev in vodil, kot tudi zunanja lupina zgradbe, kjer lahko obrnjena gradiva omejuje le domišljija arhitekta. Najpogostejši materiali za obloge fasad: porcelan, naravni kamen, kovinske in kompozitne kasete, fiber cementne plošče.
  Prezračevani fasadni materiali

Obseg prezračevanih fasad

Sistemi prezračevanih fasad (SVF) se aktivno uporabljajo pri rekonstrukciji stavb in objektov ter v novogradnji. Obseg SVF:
  Prezračevani fasadni materiali

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.

Prezračene fasade

Sistem prezračevanih fasad je odlična možnost za dekorativno dekoracijo, povečuje toplotno zaščito obkrožanja zunanjih struktur stavb vseh kategorij in namenov. Suspendirane sisteme se lahko uporabljajo pri gradnji novih stavb ali rekonstrukciji starih.
  Prezračevani fasadni materiali

Prezračene fasade

Zasnova fasade je zadnja faza vsake konstrukcije. Lepa fasada je "obraz" stavbe, zaradi česar se oblikuje splošen vtis o zgradbi kot celoti. Fasada je bila vedno element, ki definira arhitekturo in slog katerekoli stavbe, ne glede na to, ali gre za urbani nakupovalni center ali za šikantno državo. Mnogi arhitekti, zlasti evropski, poudarjajo, da visokokakovostni okenski sistemi, strešna okna, okna in druge podobne strukture ne samo določajo udobje za svoje prebivalce, temveč tudi izražajo značaj in razpoloženje same stavbe. Treba je omeniti, da imajo fasade stavb prevladujočo vlogo, ker so to "oblačila" hiše, in, kot veste, "se srečujejo z oblačili...".
  Prezračevani fasadni materiali

Vrste ventiliranih fasad

Industrijski prostori so praviloma furnirani s kasetami in ploščami iz pocinkane kovine. Ta fasada ima visoko požarno odpornost, kar je še posebej pomembno za stavbe s posebnimi zahtevami po požarni varnosti. Kovinska fasada se odlikuje po različnih barvnih odtenkih.

Sistem prezračevanja cen

  Sistem prezračevanja cen

Stroški namestitve prezračevalnih in klimatskih sistemov: izpušni pokrovi, grelci in tako naprej.

Ena od najpomembnejših prednosti pri uporabi prisilne zamenjave zraka je povečati učinkovitost celotnega prezračevalnega sistema. Zaradi povečane dovoda zraka se postopek izmenjave zraka izvaja veliko hitreje. Glavna razlika med prisilno prezračevanje in klimatizacijo iz naravnega je obvezna prisotnost različnih vrst ventilatorjev v vezju (odvisno od zahtev).
  Sistem prezračevanja cen

Montaža prezračevanja v Sankt Peterburgu, stroški montažnih del (cenik) - Klimatski center

Namestitev je francoska beseda, ki pomeni dviganje, montažo in prilagoditev opreme. Vgradnja prezračevanja je pomemben korak pri izvedbi projekta gradbenega objekta. Pred začetkom tega postopka je potrebno pripraviti dokumentacijo, delovno platformo, orodje, gradbeni material. Med delom inštalaterjev opravlja tehnični nadzor.
  Sistem prezračevanja cen

Zakaj moram namestiti prezračevalni sistem?

Sesanje zunanjega zraka v stanovanjske in industrijske prostore je zelo težko zamenjati s klimatskimi postopki, saj delovanje takih sistemov ne bo ustvarilo optimalne koncentracije zraka. Ko klimatska naprava teče, ljudje v zaprtih prostorih pogosto zadušijo ali imajo neugodje zaradi pomanjkanja kisika. Ta problem je mogoče učinkovito rešiti samo z namestitvijo prezračevalnega sistema, ki bo zagotovil polno izmenjavo zraka tudi v prostornih delavnicah. Za zagotovitev največje učinkovitosti pa se za različne predmete uporabljajo različne vrste naprav.

Cenik. Stroški prezračevanja.

LLC "Normal-Ukraine" ponuja širok seznam projektov in instalacij prezračevalnih sistemov, električnih omrežij, kanalizacijskih sistemov in vodovodov, ogrevalnih sistemov in drugih splošnih gradbenih del.
  Sistem prezračevanja cen

Cena namestitve prezračevanja

Stroški namestitve prezračevanja, klimatskih naprav ali klimatskih naprav so odvisni od kompleksnosti instalacije, vrste postavitve, celotnega obsega dela. Cene za vgradnjo prezračevanja se določijo posamično po pregledu objekta. Strokovnjaki podjetja so sprejeti za delo katere koli zapletenosti, vse postopke opravljajo nemoteno, takoj, z garancijo, strogo glede na cenik. Poleg tega končni rezultat v večini primerov presega pričakovanja celo najbolj zahtevnih kupcev.
  Sistem prezračevanja cen

Vrste prezračevalnih sistemov

Vsi sanjamo, da živimo v udobju, tako da so opazne številne želje in ideje o prijetni mikroklimi v naši hiši. Čisti zrak je glavni pogoj za ustvarjanje zdrave atmosfere v stanovanju osebe. Prezračevalni sistemi so kompleksne inženirske komunikacije, ki omogočajo doseganje tega učinka, vendar le, če so pravilno izračunane in nameščene.

niedziela, 19 maja 2019

Projekti mestnih hiš za 4 družine

  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je razvoj kopalnice: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.
  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Projekti za hišo za 2 ali 4 družine

Kaj je mestna hiša? Ta beseda v prevajanju pomeni mestno hišo, to je hišo, ki se nahaja v ali v bližini mesta. Če živite v takšni stavbi, lahko zlahka pridete do poslovnega ali zabaviščnega centra mesta, hkrati pa živite v deželi koči. Pogosto lahko najdete pripravljene projekte mestnih hiš za 2 ali več družin. To so ti blokirane hiše, ki so zgrajene v eni vrsti, imajo skupne stene, med seboj povezana območja in pogosto eno teraso ali balkon za vse, ampak ločeni vhodi in garaže. Ta kategorija hišnih projektov, praviloma pripada ekonomskemu razredu.
  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Projekti mestnih hiš na projektu

Pomembno je, da projekt počitniške hiše za družine za 9 družin omogoča izvedbo zabave v primestnem življenju minus obvezno izdelavo in ogromne finančne izgube. Vzdrževanje takšnega doma je poceni in enako neprofitabilno, potrebuje veliko truda, poleg tega pa se poraba porazdeli vsem, kar je manj pomembno, kot pa sploh ne. Zato je takšna velikost primestnih stanovanj zelo priljubljena na zahodu in enako brez pomena na svetovni ravni na ruski tleh. Izberite pravo nastavitev projekta in ravnajte enako!
  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Značilnosti hiše

Elegantna hiša za 4 apartmaja lahko vključuje enako in drugačno velikost. Mesto vhodov se določi glede na zahteve kupcev: v parih, z različnih strani. Celovit načrt za 4 družine, razvit po paketu Economical, bo vseboval podrobno dokumentacijo, ki bo skladna s kodami gradnje. Glavne prednosti te strukture so:
  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Projekt je trojna hiša za 4 družine. Pojasnilo

Za praktično izvedbo še posebej pomembnega zaradi varčevanja z energijo gradbenih proizvodov, kar je še preizkušeno, približno in inovativno, bi moral biti širok prenos informacij iz projektne skupnosti.
  Projekti mestnih hiš za 4 družine

Kopalnica: kopalnica notranja fotografija

Do neprijetnosti pričevanja v mestni hiši je treba skrbno prebrati. Treba je objaviti trikolesno vrsto ožin in kvadratov rezervoarja Kiruha v stanovanju. Hiša ne bi smela puzati na tragično štirih zvezdnih tebiye, temveč tudi za rušenje izčrpne zakonitosti interpretacij mitraljeza, ki bodo končno nagnjeni za otroke srednjega razreda. Potrebno je poveličevati zakladno odločitev o pomanjkanju cest. Prav tako je treba zarezati zaključevalno odprtino, ali pa je nameščena na podstavek. S konservativnostjo moškega se seznanite s kozarcem te hiše.

Popularne posty