sobota, 15 września 2018

Pregledi pregledov na balkonih

  Pregledi pregledov na balkonih

Kaj delajo umetniki?

Za pomoč se lahko obrnete na Masters of Yudu, tudi če potrebujete projekt za zaključek balkona. Najboljša rešitev bo možnost "na ključ". Mojstri, ki bodo Yudu ponudili strokovne storitve, se bodo zavezali, da bodo izpolnjevali vse faze dela, vam ne bo treba zapravljati časa in se posvetiti posebnemu procesu.

Pokrivalo balkonov in lož v Kazanu

Obloga za balkon vam omogoča, da spremenite svoj videz preprosto brez priznanja. Včasih, gledano na fotografije končnih del, ujame duha - zdi se tako lepo in drago... Vendar pa so danes popravila in okrasili balkone postali bolj dostopni. In glede na to ozadje že zdi čudno, da mnogi še vedno pretvarjajo svoje lože v skladišče nepotrebnih stvari, ker so lahko takšni...
  Pregledi pregledov na balkonih

Zasteklitev balkonov v Kazanu

Ali ste vedeli, da je balkon iz kraja za shranjevanje smeti lahko prijetnejši prostor za preživljanje časa. Na primer, tam lahko opremite knjižnico ali rastlinjak. Vaši otroci se lahko tam igrajo brez strahu, da bi se zbrali odlomek ali praskanje. Če cenite prostor, nato pa z balkonsko zasteklitvijo uporabite kot spalnico ali študijo z računalnikom in internetom. Tako enostavno je. In vam bomo pomagali pri tem.
  Pregledi pregledov na balkonih

Zakaj se to dogaja?

Ta odnos se pojavi v prvih tednih in mesecih po selitvi v novo stanovanje. V večini primerov balkonski opaž, Kazan ni izjema, se to naredi nazadnje. Torej je tam, ki je najprimernejši za zgibanje in materiale za
  Pregledi pregledov na balkonih

Foto in video s primeri popravil majhnih balkonov na ključ

Za spoznavanje s primeri popravil balkonov v Stalinu, Hruščovu in Brežhnevu priporočamo, da preučujete fotografije in tematske videoposnetke. Večina predstavljenih primerov je zasteklitev balkonov z odstranitvijo na ravni parapetov. Zaradi tega je mogoče povečati površino majhnih balkonov. Opomba: večina balkonov v Hruščovu in Stalinu je opremljena z drsnimi zasteklitvami. To je posledica neokrnjene balkonske plošče, ki je značilnost hiš stare stavbe.
  Pregledi pregledov na balkonih

Pokrivanje in segrevanje balkonov v Kazanu

Ogrevanje balkona in lože lahko znatno zmanjša izgubo toplote v zimskem času, zmanjša stroške ogrevanja. Poleg tega vam zaprti balkon omogoča, da ga aktivno uporabljate v hladni sezoni, da na svoje stroške razširite uporabno površino apartmaja.

Stranišče za fasado hiše

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.
  Stranišče za fasado hiše

Navodila za dekoracijo doma s tiru naredite sami

Orodje in oprema

Pred samodejnim vgradnjo stranskega tirna vozila se prepričajte, da imate na razpolago potrebno orodje. Tukaj so:
  Stranišče za fasado hiše

Barva plošč: lažje stranišče je bolj ugodno

Bolje je, da izberete pastelno obarvanost: dejstvo je, da temno stranišče pogosto zgori na soncu. Temne plošče, ki so odporne na bleščanje, so praviloma dražje.
  Stranišče za fasado hiše

Talno oblogo za zaključek fasade hiše

Na tleh je visokokakovosten material, ki je izdelan iz vinilne mase z dodatkom barvil in različnih dodatkov, ki izboljšujejo njegovo kakovost. Od tradicionalnih tiru se razlikuje po veliki debelini, bogastvi teksture, barvah in obliki plošč. Prvotno je bil namenjen za dokončanje ploščadi stavb, zdaj pa se uporablja tudi za pokrivanje zidov v celoti. Kljub dejstvu, da je bil ta material prvotno namenjen za zunanjo dekoracijo hiš, se vedno bolj uporablja v zaprtih prostorih. Ta vrsta dela postavlja zahteve za materiale, kot so visoka estetska lepota materialov, njihova ekološka čistost in varnost.
  Stranišče za fasado hiše

Montaža tiru v Saratov. Obloga strani

Ena od možnosti za zunanjo dekoracijo zasebne hiše ali koče je tiru. Trenutno je na voljo primerjava in izbira najprimernejšega in želenega tipa fasadnega materiala. Kovinski tir, stojalo ali vinil tile - to je odvisno od tebe!
  Stranišče za fasado hiše

Stroški obloge ob strani

Cena vgradnje tiru je vsota različnih dejavnikov. Stroški uporabljenih materialov, poleg samih plošč, vključujejo različne komponente, hidroizolacijo, izolacijo, posebne pritrdilne elemente, gajbe in druge elemente. Hkrati je strošek gradbenih del določena s kompleksnostjo obrobne naprave (prisotnost posebnega reliefa, veliko število oken), osnovnega materiala (opeka, lesa) in, seveda, površine, ki se izračuna ob upoštevanju vrat, oken, kleti in drugih elementov.

Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Opredelitev glavnih vidikov poslovnega načrta za izgradnjo nakupovalnega in pisarniškega centra

Za pripravo poslovnega načrta za poslovni center boste morali opraviti temeljito analizo strukture, obsega in razvojnih trendov na trgu pisarniških prostorov. Poslovni načrt mora vsebovati vse potrebne podatke o vrstah poslovnih stavb, glavnih tržnih segmentih in podobno.
  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Pot do uspeha v projektu bo postala klin?

Strokovnjaki "Real Time" se strinjajo, da ima takšen projekt pravico do uspeha. Vitalia Lvova, direktorica Promotionalty, agencije za tržne komunikacije, meni, da lokacija objektov v tej industrijski coni z velikim privlačnim zabaviščnim pasom, dobrim sidriščem in edinstvenimi blagovnimi znamkami ter s priročnimi dostopnimi cestami ni kritična.
  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Izposojeno dvakrat

Ta predmet je bil znan Moskvi posrednikom kot "River Mall". Ena stran gre na Simonovsko nabrežje, druga pa na ulico Avtozavodskaya. "Posredniki so ga v celoti najeli najemnike najmanj dvakrat," se spominja Tatyana Malyanova, vodja oddelka za najem v trgovskih centrih JLL.
  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Velikost je pomembna

Galerija ima trapezno obliko dimenzij 245 x 220 m. Višina stavbe po "rdeči črti" (23,5 m) je največja dovoljena za to mesto. Fasade, ki gledajo na programe Nevsky in Ligovsky, so prezračevane in obložene z naravnim kamnom (marmoriran apnenec), bakrene plošče se uporabljajo v dekoraciji zgornjega nadstropja.
  Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Kaj je on, popoln posojilojemalec?

Če povzamemo, se izkaže, da je idealen posojilojemalec oseba, ki ima formalno službo in stabilen mesečni dohodek, ki je vsaj dvakrat večji od vsote mesečnih plačil za hipotekarno posojilo. Zelo pomembno je, da izkušnje na zadnjem delovnem mestu niso bile krajše od 6 mesecev, saj je prav ta zahteva, ki jo večina ruskih bank položi na posojilojemalce.

Pregledi zidov jezika in groove

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Pregledi zidov jezika in groove

Oglejte si videoposnetek o namestitvenih značilnostih pločevinastih plošč

Mavčne plošče, poleg hitre montaže, ne odlikujejo velike prednosti, ker lahka stena ne bo zagotavljala zadostne zvočne izolacije in zanesljivosti. Glede na zahteve gradbenih in sanitarnih standardov so najprimernejši za notranje delovne jezičke in groove plošče.
  Pregledi zidov jezika in groove

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.
  Pregledi zidov jezika in groove

Grooving bloki - varčevanje na omet!

Pri izvedbi popravil v mestnem stanovanju lastniki pogosto želijo spremeniti postavitev: premakniti steno ali narediti novo particijo. Za te namene je najprimernejše uporabljati priljubljene plošče z jezikom in čepi. Z natančno spoštovanjem tehnike namestitve lahko preprosto in hitro zgradite trdno in popolnoma ravno steno brez ometov. Dvomite, da je to mogoče? Potem preberite članek!
  Pregledi zidov jezika in groove

Lastnosti proizvodnje

Za izdelavo plošč se uporablja metoda litja maltera. Ta material dobimo s toplotno obdelavo naravnega sadra in dodajanjem plastifikatorjev in hidrofobnih aditivov v zmes. Sestava raztopine za GWP pri posameznih proizvajalcih se lahko spreminja. Na primer, v nekaterih primerih vsebuje pesek, cement in druge sestavine.
  Pregledi zidov jezika in groove

Gipsom z jezičkom in utorno hidrofobno ploščo: kako so urejeni bloki za zaščito pred vlago?

Pazogrebnevske plošče so splošno ime precej velikega števila zidnih gradbenih materialov. Lahko se razlikujejo v splošnih dimenzijah in surovinah, iz katerih so izdelani. Odvisno od sestave se spremenijo tudi njihove lastnosti. Nedavno so postali priljubljeni bloki mavčnih plošč in utor. Ta material je odlična rešitev za gradnjo notranjih predelnih sten. Je precej trpežna, lahka in vam omogoča skoraj brez "mokrih" gradbenih del, saj malta uporablja najmanj malto.

Varjenje GOST kovina

  Varjenje GOST kovina

1.2. Zahteve za kvalifikacije varilcev, nadzornikov in inženirjev

1.2.1. Varjenje kovinskih konstrukcij industrijskih objektov morajo opraviti varilci, ki imajo potrdila o pravici opravljanja ustreznega varilnega dela, ki jim je izdan v skladu z zahtevami Pravilnika za certificiranje varilcev, ki ga je odobril Gosgortechnadzor Rusije.
  Varjenje GOST kovina

KONSTRUKCIJE JEKLENIH JEKLENIH TU 5260 - 001 - 92906955-2013

LLC "MPG" vas vabi, da se seznanite s proizvodi, jeklenimi konstrukcijskimi strukturami: stopnice, stopnice, iztovarjanje, PG okvirji iz jekla razredov, ki niso višji od C440 za zgradbe in objekte za različne namene (v nadaljnjem besedilu: strukture), namenjeni za uporabo v vseh podnebnih regijah seizmičnost do vključno 9 točk.
  Varjenje GOST kovina

Za zakovice in vijake

Luknje v kovinskih konstrukcijah so izdelane s štancanjem ali vrtanjem med proizvodnjo. Ovalnost in odstopanje premera lukenj za vijake in kovice ne sme biti več kot +0,6 mm za luknje premera do 17 mm. V drugih primerih ta številka ne presega +1,5 mm. Prisotnost razpok v robovih luknje in blokade, večje od 1 mm. Kota osi (kosini) do 3% debeline paketa za vijake ni morda omejena.
  Varjenje GOST kovina

4. ZAHTEVE ZA IZVRŠEVANJE

MONTAŽA IN VAROVALNA DELA

4.1. Uporabljeni varilni materiali, oprema in tehnologije morajo biti certificirani v skladu z zahtevami RD 03-613-03, RD 03-614-03, RD 03-615-03.
  Varjenje GOST kovina

Oddelek za načrtovanje programske opreme

Oddelek oblikovanja uporablja najnovejše arhitekturne in gradbene programe, kot je Advance Steel (3D vizualizacija), ki vam omogoča, da dosežete največjo natančnost pri izdelavi risb kovinskih konstrukcij, da boste nedvomno razvili najbolj zapletene povezave in komponente.
  Varjenje GOST kovina

Varjenje po GOST 5264-80

Varjenje z uporabo elektroobločnega varjenja se opravlja ob upoštevanju zahtev GOST 5264-80, ki so določene in delujejo v povezavi z izvajanjem te vrste priključkov. Standardi so obvezni za delo pri povezovanju jeklenih konstrukcij, pa tudi za elemente in dele, pri katerih se uporabljajo niklja in zlitine niklja. V skladu z GOST 5264-80 so zavezi, ki so potrebni za povezovanje jeklenih cevi pri nameščanju cevovodov, niso urejeni, vendar za izpolnjevanje katere druge zakonske dokumentacije je bila razvita in je v veljavi.

Soočite ploščice s svojimi rokami

  Soočite ploščice s svojimi rokami

Značilnosti osnove in materiala za njegovo izdelavo

Če je višina kleti manjša od 0,4 m, je težko opremiti hidroizolacijski sloj, ki lahko zaščiti steno pred vlago. Podnožje lahko izpljamo s površino, štrlečim ali padajočim. Najpomembnejše so štrleče in celo vrste kletnih površin, čeprav nadzemni, padajoči deli temeljev trajajo dlje, ker so manj dovzetni za učinke padavin. Uničevalni dejavniki, ki nenehno delujejo na kleti, so vlaga, temperaturna razlika, izkrivljanje zunaj sezonskih sil.
  Soočite ploščice s svojimi rokami

Soočanje s podstavki umetnega kamna

Zunaj je ta material podoben naravnemu kamnu, čeprav je izdelan iz betona. Zaradi organskih in kemičnih polnil in aditivov je ta material odporen proti zmrzali in zaradi barve lahko dobimo katero koli barvo in senco. Zaradi prisotnosti različnih velikosti posameznih elementov se črpanje na površini 1 m2 praktično ne ponovi.

Zaključna osnova: majhna teorija

Klet je najbolj ranljiva točka zunanje stene hiše, saj je najbolj dovzetna za mehanske in atmosferske vplive. Da bi preprečili prodiranje vlage, se med bazo in steno položi hidroizolacija. Ruberoid se lahko uporablja kot hidroizolacijski sloj.
  Soočite ploščice s svojimi rokami

Dekoracijo kleti hiše z dekorativnim ometom

Dekorativni omet (vendar kot mnogi materiali, ki se sprijemajo) se nanese na predhodno pripravljeno površino: očistimo in pripravimo. Pred nanosom nekaterih vrst ometa uporabite ojačitveno maso na osnovi mineralov.
  Soočite ploščice s svojimi rokami

Okrasite podlago z dekorativnim ometom

Ta možnost soočanja s fundacijo ne zahteva posebnega znanja in veščin, tako da se lahko ročno izvede. Fasadni omet vključuje naslednje faze dela:
  Soočite ploščice s svojimi rokami

Osnovna ploščica: klinker in njegove značilnosti

Klinker je najpogostejši material, ki se uporablja za dokončanje kleti. Obstaja klinker opeke in klinker ploščice, ki je, po mnenju strokovnjakov, za osnovo je najboljša možnost. Med njegovimi lastnostmi je mogoče opaziti visoko trdnost in sposobnost prenosa zelo nizkih temperatur - takšna ploščica ima skoraj nič sposobnosti za absorbiranje vlage, tako da traja dlje kot lepilo, ki se ga uporablja za namestitev.

Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kdaj lahko naredim sevalni ogrevalni sistem?

Radialni ogrevalni sistem je nameščen med gradnjo nove hiše ali med večjo spremembo: ko obstaja možnost, da skrijete (skrijete) cevovod na tla ali za viseči strop.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Dvocevni ogrevalni sistem

Cena dvocevnega ogrevalnega sistema je veliko višja od enocevnega ogrevalnega sistema. To je razloženo z dejstvom, da za namestitev takega sistema potrebujemo več materialov. V skladu s tem se obseg instalacijskih del povečuje, vse to vpliva na stroške.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kaj je cev PND in kakšna je njegova prednost

Cev PND je cev iz nizkotlačnega polietilena. Takšne cevi imajo visoke operativne lastnosti, zaradi katerih postajajo vse bolj priljubljene. Veliko jih uporabljajo pri izvajanju hladne in tople vode, naprave kanalizacije, vgradnje sistemov ogrevanja, vključno s tlemi, in oskrbe s plinom. Vedeti morate, da so cevi HDPE drugačne in ko kupujete, morate biti pozorni na vrsto cevi. Njene značilnosti bodo odvisne od tega. Na primer, za dobavo pitne vode preverite prisotnost posebnega napisa.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Naravna kroženje vode

Najenostavnejša instalacijska shema ogrevalnega sistema temelji na naravni cirkulaciji vode. Vroča voda, kot veste, ima manjšo gostoto - zato se ogreva v kotlu, ki se dvigne navzgor vzdolž dvižnika, nato pa spontano odstopa vzdolž vodoravnih linij, ki se izvajajo pod rahlim nagibom, ki ne presega 3-5 stopinj.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Aluminijski grelni radiatorji.

Kaj privlači aluminijaste radiatorje je njihov videz. Lahki in elegantni. Ocene moči so tudi spodbudne: približno 190 vatov. Ali bodo aluminijasti radiatorji ustrezali vsakemu stanovanju?
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kako izbrati pravo radiatorje v Chelyabinsk

Lastniki zasebnih hiš v fazi gradnje, s posebnim poudarkom na vprašanju izbire ogrevalnega sistema in vgradnji vseh njegovih komponent. Navsezadnje je zaradi očitnih razlogov odvisno, kako učinkovito bo oskrba s toploto, kako gospodarno bo. Prednost vrste goriva za ogrevalne kotle v Chelyabinsku določajo objektivno obstoječe okoliščine, na katere ni mogoče vplivati. Toda izbira vgradnje grelnih radiatorjev bimetalni, litega železa, bakra, aluminija ali jekla, ki jih v projektu postavljajo lastniki, pogosto izvajajo, ki se opirajo le na lastne ideje o udobju in estetiki.

Dekorativna fasadna cena fasade

  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija nanašanja ometa za "mokre" fasade

  • Mojstri pripravijo bazo.
  • Montirajte osnovni profil za namestitev prve vrste izolacije.
  • Spoji ploščo toplotnoizolacijskega materiala. Namestitev se izvede s premikom navpičnih spojev.
Nasvet! Bolje je uporabljati bazalt mineralne volne za hišno izolacijo. Polyfoam je cenejši material, vendar se talini ob izpostavitvi požaru. Mineralna volna ne gorijo, njene značilnosti zvočne in toplotne izolacije pa so višje od tistih iz ekspandiranega polistirena.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Fasadne barve in omet

Potrebujete močan in vzdržljiv material za fasado stavbe? Potem je vaša izbira dekorativni fasadni omet, kot tudi zunanja barva za zunanje delo.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Vrste ometov

Stroški ometov so odvisni od različnih dejavnikov. Odvisno od kraja dela in želenega končnega rezultata, omet je lahko različnih vrst:
  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Ugodna cena in visoka kakovost

Za dekoracijo hiš, mestnih zgradb ter stanovanj, pisarn in javnih prostorov se vse bolj uporablja naš dekorativni omet, katerega cena je kljub višji kakovosti v primerjavi s prej uporabljanimi materiali zelo cenovno dostopna.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija in delovne faze

Ogrevanje fasade pred koncem

Današnje gradbene tehnologije ponujajo številne materiale za izolacijo sten prihodnje koče, med katerimi so poliuretanska pena, ekstrudirana (in penasta) polistirenska pena, steklena vlakna in seveda mineralna volna. Vsak od zgornjih materialov ima svoje prednosti in slabosti. Upoštevajte, da je treba izbiro tako vrste izolacije kot njegove debeline upravičiti z ustreznimi izračuni.

Naprave fasade hiš in mestnih hiš

  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Montaža fasad: pripravljalne in glavne faze

Načrtovanje sprednje strani se mora začeti, tudi če je stavba v izgradnji. Delo na fasadi mora biti sprva vključeno v shemo in zaporedje gradnje, tako da se lahko v zadnjem obdobju namestijo zanesljive pritrdilne in podporne strukture - odvisna je raven varnosti ljudi znotraj prostorov.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Lastnosti hotela

Zamisel o izgradnji majhne parcele na več stanovanjih na dveh ali treh ravneh, združenih s sosedami samo s steno, je v zadnjem desetletju postalo moden arhitekturni trend. Izkazalo se je, da je mestna hiša v gostem urbanem razvoju, ekonomična in avtonomna ter hkrati primerna.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Inženirske komunikacije v koči

Med popravilom koče, spreminjanje lokacije gospodarskih javnih služb in polaganje novih avtocest je treba natančno izračunati in razmisliti. Najprej se razvije ustrezen inženirski projekt, na njej pa se izvede naknadna namestitev.

Območje mokre fasade na ključ - tehnologija namestitve

Mokra fasada se imenuje mokra zaradi udeležbe mokrih procesov pri izdelavi del. V teh postopkih se uporabljajo suhe mineralne mešanice - lepilni sestavek za lepljenje izolacije in ojačitveni sestavek za ojačitev ravnine fasade na vrhu izolacijskega sloja.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Značilnosti popravila v Townhouse

Izvedba popravil v mestni hiši ali duplexu ima lastne značilnosti. Ko je mestna hiša postavljena pod streho, je mogoče namestiti inženirske sisteme in notranjo dekoracijo. To pomeni, namestitev vodovodne, kanalizacije, ogrevanja, električne napeljave, kot tudi omet stene, talne estrihe in še veliko več.

Dokončanje fasad koč

V naši deželi v zadnjem desetletju je prišlo do resnične koče. Prebivalci velikih mest so cenili vse prednosti državnega življenja: čist zrak, tišina, zdravo okolje. Poleg tega, v prisotnosti avtomobila, da pridejo na delo v mestu ni težko. V zadnjih letih krize se je stopnja gradnje seveda upočasnila in mnogi lastniki nedokončanih hiš so začeli iskati najbolj racionalne in varčnejše načine za dokončanje fasad hiše, jih postaviti v delovanje, jih narediti lepe in živeti srečno.

MDF stenske plošče

  MDF stenske plošče

Materialne prednosti

Med prednosti materiala - enostavnost namestitve. Potreben je le okvir, predhodna obdelava zidov ni potrebna. Paneli ohranijo toploto in absorbirajo nekatere zvoke.
  MDF stenske plošče

Kako izbrati dekorativne plošče za stene?

Pri izbiri dekorativnih plošč za stene upoštevajte območje, namen in razsvetljavo prostora ter stopnjo vlažnosti. V spalnici in otroških sobah se lahko uporabi plutovin material, ki ga odlikuje visoka okoljska varnost. Izberite okrasno ploščo za kopalnico ali kuhinjo z zaščitnim slojem voska, ki izboljša zaščito pred vlago, ne absorbira vonjav in ne privlači prahu. Za zaključne loggie so primerne zimske vrtove iz umetne dekorativne plošče. Listi so najbolje kupljeni z majhno rezervo, kar omogoča možnost zamenjave ali drobnega popravila. Če med montažo napake nastanejo ali opraskajo, lahko dekorativne plošče za stene enostavno nadomestijo drugi.
  MDF stenske plošče

4 merila za pravo izbiro

1. Univerzalnost materiala. Z njim so obrezane ne samo stene, temveč se ustvarjajo tudi edinstveni notranji elementi v obliki niš, lokov, predelnih sten. Druga skupna uporaba MDF je proizvodnja pohištva.
  MDF stenske plošče

Značilnosti in prednosti stenskih plošč MDF

Sheetne plošče za stene na osnovi MDF so način dekorativne izdelave notranjosti. Material MDF je vlaknena plošča, ki sestoji iz majhnih žetonov z dodatkom smol, ki se pritisnejo pod vplivom toplote. Zgoraj so pokriti s plastiko z natisnjenim vzorcem, na primer pod drevesom ali marmorjem, ali pa so lahko preprosto beli. Če primerjamo MDF in iverne plošče, potem prvi doseže večjo moč (približno 2-krat), večjo prijaznost do okolja in daljšo življenjsko dobo.
  MDF stenske plošče

Plošča MDF. Uporaba

MDF plošče so idealne za izdelavo pohištva. Stenske plošče MDF zahtevajo notranjo dekoracijo stanovanjskih in poslovnih prostorov. (razvrstitev po EN 622-5 MDF).
  MDF stenske plošče

Reliefne plošče LETO v notranjosti

Različne oblike in zaključki vam omogočajo uporabo reliefnih plošč v vseh notranjih prostorih. Lahko izgledajo enako dobro v kuhinji v stilu Provence ali na steni do 15 metrov v stropni sobi. Lahko kupite 3d plošče iz MDF-ja, na primer, učinkovito zapolnite vrzel med dvema klasičnima lesnima knjižnjama. Stenske plošče LETO 3D dodajo osredotočenost na vsak prostor.

Popularne posty