sobota, 17 lutego 2018

Terase do-it-yourself risbe

Proces razširitve terase na hišo

Vsaka oseba, ki živi v svoji zasebni hiši, želi narediti svoj dom udoben in udoben, zato je treba odpraviti vse pomanjkljivosti in dodati različne elemente, ki izboljšujejo udobje življenja. Velika rešitev poleti je ustvariti teraso, ki je pritrjena na hišo. V tem objektu lahko preživite nepozabne in zabavne večere. Tudi terasa se pogosto uporablja kot poletna jedilnica, ker je v naravi zaljubljena vase.
  Terase do-it-yourself risbe

Vrste struktur in pravilna lokacija

Veranda se nikoli ne obravnava kot ločena struktura: je del hiše, ki je pritrjen na glavno stavbo med gradnjo ali po nekaj časa. Najpogosteje se nahaja ob fasadi ali sprednji strani, to je na steno, v kateri so vrata nameščena. Tako, da pridete v hišo, morate najprej iti na verando.
  Terase do-it-yourself risbe

V hišo pritrdimo teraso ali verando

Življenje v privatni hiši ali državi, ki živi prepričuje: potrebna je terasa. To vam omogoča, da doživite veselje, da ste na prostem, ne da bi se odrekli domačemu udobju.

Oblikovanje in izbira prostora za teraso

Projekt je obvezna stopnja gradnje, ki vam bo omogočila natančno izračunavanje količine gradbenega materiala in uspešno prileganje novega elementa v obstoječem slogu hiše. Pri sestavljanju risb ni treba omejiti fantazij s standardnimi modeli ali "znova izdelati kolo" z izumljanjem konstruktivnih elementov avtorja - dovolj je, da določijo namen spletnega mesta in črpajo risbo v primernem merilu na podlagi pripravljenih izračunov strokovnjakov.
  Terase do-it-yourself risbe

Kakšna je dobra terasa v hiši?

Terasa je odprto območje, ki se dvigne nad tlemi na lastno podnožje (temelj). V tem primeru naredimo teraso hiši z lastnimi rokami. Projekti, fotografije in sheme teras, ki jih vidite, so posneti iz albumov lastnikov, ki so jih dali na voljo javnosti. V našem primeru je terasa pritrjena na hišo, to pomeni, da ima vsaj eno skupno stran z njim. Če je terasa nameščena na strani sprednje fasade, je lahko tudi osnova za vstopno skupino.
  Terase do-it-yourself risbe

Kako narediti verando v zasebni hiši? Vrste gradbenih materialov in uporabljenih materialov

Globalizacija je omogočila povezovanje kulturne dediščine različnih držav, zdaj pa tudi sosednje hiše lahko izgledajo povsem drugače. Na primer, skuša povezati težko kamnito dno in svetlo leseno vrhnjo strukturo, mojstri dobijo podaljšek v nemškem slogu in ga popolnoma izdejajo iz lesa, vendar puščajo široke prezračevalne reže med ploščami, ustvarijo verande v avstralskem slogu.

Namestitev programa Knauf drywall

  Namestitev programa Knauf drywall

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.
  Namestitev programa Knauf drywall

Navodila za namestitev

Če namestite strop mavčne plošče, morate upoštevati nekaj navodil, ki bodo pomagala pravilno in pravilno delo. Niso precej drugačne od zahtev za standardno vgradnjo mavčnih stropov, vendar imajo svoje značilnosti.
  Namestitev programa Knauf drywall

Vrste mavčnih plošč

Odvisno od vrste uporabljenih materialov in njihove sestave se lahko vse predelne stene, izdelane s suhimi konstrukcijskimi metodami, razdelijo na strukture:
  Namestitev programa Knauf drywall

Faze vgradnje predelne stene z mavčne plošče C111.

Priporočamo, da se pred namestitvijo čiščenja tal izvedejo namestitve predelnih sten, če so vsi mokri postopki že opravljeni v pogojih običajne vlažnosti. Temperatura v prostoru ne sme biti manjša od 10 ° C. Če ima prostor visoko vlago, je priporočljivo uporabljati pločevine GKLV, odporne proti vlagi.
  Namestitev programa Knauf drywall

Montaža razdelkov mavčnih plošč, ki jih izvaja sistem "Knauf" - podrobna navodila po korakih

Vgradnja pregradnega sistema Knauf je treba začeti med zaključno gradnjo, vendar pred izgradnjo čistih talnih oblog po zaključku vseh "mokrih" gradbenih procesov v trenutku, ko je ožičenje različnih električnih in vodovodnih vodov in sistemov dokončano. Delo je treba izvesti v suhi sobi, pri normalni vlažnosti in pri temperaturi najmanj +15 stopinj.
  Namestitev programa Knauf drywall

Navodila za namestitev Knauf Drywall

Če namestite strop mavčne plošče, morate upoštevati nekaj navodil, ki bodo pomagala pravilno in pravilno delo. Niso precej drugačne od zahtev za standardno vgradnjo mavčnih stropov, vendar imajo svoje značilnosti.

Kovinska okna

Steklena plošča DS - nova steklena plošča!

V našem delu uporabljamo inovativno dvojno zastekleno okno "DS Heat-Glazing" , zaradi česar bodo vaša okna še boljša, da se pozimi ohladijo in poleti ohladijo. Več o tem

Kakšno je kovinsko-plastično okno:

  • Profil Rehau z možnostjo laminiranja v barvi, ki jo potrebujete,
  • izolacijsko steklo (debelina stekla 4 mm),
  • Rehau tesnila,
  • Roto okovja.
Naši kovinski-plastični okni imajo naslednje indikatorje: zvočno izolacijo, prijaznost do okolja, kot tudi vzdrževanje temperaturnega razpona med ulico in prostorom.
  Kovinska okna

Kovinska okna

Tradicionalni leseni okenski modeli so neizprosno iztisnjeni s plastičnimi okni. Priljubljenost oken PVC je mogoče razložiti s tako očitnimi prednostmi, kot so trajnost, zanesljivost, praktičnost in enostavnost uporabe, nizki stroški plastičnih oken. Plastična okna služijo že več let in ne zahtevajo kompleksnega vzdrževanja.

Prednosti plastičnih oken

Omeniti velja, da imajo plastična okna številne nedvomne prednosti. Najprej je polna tesnost z močnim ohranjanjem toplote in zagotavljanje dobre zvočne izolacije. Poleg tega so po mnenju strokovnjakov taki modeli neškodljivi za zdravje, saj so izdelani iz posebne okolju prijazne plastike.
  Kovinska okna

Kovinska okna in njihova notranja struktura

PVC profilna okna se imenujejo plastika, tako pogosto kot kovinsko-plastična. In kaj je resnica? Obe imeni sta pravilna, druga pa bolj natančna, ker gradnja takšnih oken pravzaprav uporablja kovino.
  Kovinska okna

Kovinska okna VEKA v Moskvi

Glavna merila za zanesljivost podjetja so potrdila o kakovosti in skladnosti, ki jih mora proizvajalec pridobiti v javnih zavodih.

Vhodna vrata v novi stavbi

  Vhodna vrata v novi stavbi

Druga vprašanja o tej temi

  • Cel moje življenje sanjam o oknih od tal do stropa, prosim povej mi, ali je treba uskladiti takšne prenove? Ali je treba te prenove uskladiti v vseh državnih institucijah?
      Vhodna vrata v novi stavbi

    Kdaj spremeniti vhodna vrata v novi stavbi

  • Domov
  • Za stranke
  • Koristni članki
  • Namestitev vrat
  • Kdaj spremeniti vhodna vrata v novi stavbi
  Vhodna vrata v novi stavbi

Kakšni so apartmaji brez dokončanja, z grobo in pošteno končno obdelavo?

Apartmaji v novih stavbah lahko začeli obratovati s tremi vrstami zaključkov.

Kakšno barvo izberite vhodna vrata

Večina proizvajalcev ima raje temne barve (wenge, klasično črno, temno rjavo itd.) Z razlogom. To je posledica praktične uporabe vrat. Svetlo rdeče zelo hitro identificira vsako onesnaženje, ki se pogosto pojavlja na področju vratnih ročajev. Notranjost vrat (dekorativni prekrivaj) je izbrana za notranjost sobe.
  Vhodna vrata v novi stavbi

Značilnosti recepcije apartmaja z različnimi vrstami zaključkov

Preden se naučite, kako vzeti stanovanje v novi stavbi s končno obdelavo, morate ugotoviti, katere možnosti zaključevanja so na voljo na vseh. Obstajajo tri vrste:
  Vhodna vrata v novi stavbi

Stanovanje z belo površino

Bela dekoracija apartmaja predpostavlja, da je projekt v celoti zaključil osnutke gradbenih del in pripravil zaključno gradnjo, ki postavlja temelje za prihodnja popravila.

Gradnja paviljona

  Gradnja paviljona

3 15. , . ,,,. , . , .
  Gradnja paviljona

Gradnja paviljonov na ključ je naša posebnost

Preden nadaljujemo z gradnjo paviljona na ključ, moramo opraviti pripravljalno delo:
  Gradnja paviljona

Vrste paviljonov in trgovinah na ključ

Majhne trgovine so dve vrsti: mobilni (modularni) in stacionarni. Pri gradnji enonadstropnih prostorov na majhnem območju se običajno uporabljajo moduli. Za take strukture so značilne naslednje značilnosti:

Modularni trgovinski paviljoni sendvič plošč

Z veseljem je graditi iz takih plošč. Stavba bo sodobna, atraktivna po videzu in trpežna. Lahko zgradite majhen kiosk in nato, ko se vaše podjetje razširi, dodajte nove module.
  Gradnja paviljona

Zgodovina ustvarjanja

Leta 1937 je bil na ozemlju razstave v gradnji postavljen začasni leseni paviljon Ukrajine, ki ga je oblikoval A. A. Tatia s sodelovanjem N.K. Ivanchenko. Tako je opisala Arhitekturna časopisa: "Pravokotna zgradba ima precej izrazno silhueto, kar se doseže z uporabo značilnosti za ukrivljene goble, ki imajo obliko trikotnikov. Izvedba strehe, ki ganizira sponko, je podprta s seznanjenimi stebri, ki se vrtijo v kotičke. Površina sten je pokrita z barvitim freskarjem, ki se združuje z naravnim cvetličnim stylobatom stavbe. Streha paviljona je prekrita z rdečo ploščico, izvedeno po posebnem vzorcu. "

Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Kaj je lažje, kar je težje

Število in kompleksnost "problemov" pri zamenjavi dvižnikov je neposredno odvisna od strukture komunikacijskega sistema v hiši in od namena tega dvižnika. Kot celota organizirana inženirska komunikacija v stanovanjski zgradbi daje idejo o naslednjem. video
  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Kdo bi moral spremeniti dvižnike v privatiziranem stanovanju

Upoštevati je treba, da poleg lastninske pravice obstaja tudi tako imenovano breme lastnika, kar je potreba po vzdrževanju svoje lastnine v dobrem stanju in plačevanju njegovega vzdrževanja.
  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Kako je načrtovana zamenjava ogrevanja v stanovanjih in stanovanjskih zgradbah.

Pred pričetkom načrtovane zamenjave grelnikov v hiši bomo pripravili sobo in odstranili vse pripomočke za milo in ril ter vse krhekne predmete za notranjost, da ne bi prišli do umazanije z iskrami in prahom pri rezanju kovine. Ko je vse pripravljeno in voda iz dvižnika je izsušena, kaj naredi vodovodar Zheka, smo posekali dvižni vod in v stanovanju očistili cev za distribucijo vode.
  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Spreminjanje dvižnika: pravni vidik

Dvižnik je skupna lastnost organizacije za upravljanje (stanovanjski oddelek, stanovanjski oddelek itd.). S to organizacijo je pogodba. Označite glavne točke v vzorčnem dokumentu.
  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Učinkovita rešitev problema starih cevi je nadomestiti dvižne naprave:

  • Ogrevanje;
  • Oskrba z vodo;
  • Kanalizacija.
Pojavlja se razumno vprašanje: kdo bi se moral ukvarjati z zamenjavo dvigal? Če govorimo o podružnicah stanovanja, bi moral lastnik stanovanja skrbeti za zamenjavo, in če bi morali vertikalne skupne cevi, na katere so priključene stanovalske podružnice, ravnati z gospodarskimi delavci.
  Zamenjava ogrevalnih cevi v stanovanjski hiši

Tegobe popravijo vodovod ↑

Preden nadaljujete neposredno na popravilo, morate poravnati nekaj pravnih točk, da se nadaljuje mirno in "neboleče":

Aluminijski vitražni vozli

  Aluminijski vitražni vozli

Priprava mesta za namestitev

Pred montažo je potrebna pripravo lokacije za sestavljanje elementov v montažne oznake, kot tudi za izbiro orodij in naprav za izvedbo seznama del.

1. Področje uporabe

Ta organizacijski standard se uporablja za spojne točke okenskih in balkonskih vratnih blokov, balkonskih zasteklitev in vitražnih struktur (v nadaljnjem besedilu: prosojne strukture, SEC) za zunanje zidne strukture ogrevanih zgradb in objektov.
  Aluminijski vitražni vozli

Prosojno vitraž za vhodne skupine

Kot veste, se veliko pozornosti nameni napravi vhodne skupine. Konec koncev, to je obraz stavbe, indikator individualnosti in okusa. Vitražna okna iz lesa, aluminija so odlična, imajo resnično lep videz. Njihove prednosti vključujejo dobro toplotno in zvočno izolacijo, visoko zmogljivost ter popolno združljivost z drugimi materiali. Prepričajte se, da bo zasteklitev stekla pripomogla k skladni kombinaciji zunanjih in notranjih arhitekturnih konceptov stavbe. Izvedite stroške aluminijastih vitražnih oken, oken, vrat - cenik. +7 (495) 721-54-41

Pravi pristop k namestitvi

Namestitev aluminijastih vitražskih oken je precej naporna vaja, ki se izvaja v več fazah. Da bi dizajn služil dlje časa, je treba ne le pravilno namestiti, ampak tudi uporabiti kakovostne materiale.

Profilni sistem V-60 s toplotnim odmikom za proizvodnjo toplih oken in vrat

Aluminijasta vhodna vrata, balkonska vrata in okna iz kombiniranih profilov so namenjena stanovanjskim in javnim objektom, pa tudi za pomožne stavbe in prostore podjetij različnih sektorjev narodnega gospodarstva.
  Aluminijski vitražni vozli

Aluminijaste fasadne strukture

Poznavanje stranke z organizacijo se začne s fasado stavbe, v kateri se nahaja. Torej, recimo, fasadni modeli govorijo o svojem poteku napredka in novosti.

Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

Zakaj natančno odplakujete?

Ograjo iz tega materiala je mogoče hitro namestiti - potrebno je določiti linijo vzdolž oboda, namestiti stebre, prečne stebre in nato priložiti strokovne liste. Lastniki se počutijo udobno za takšno ograjo - ščiti pred radovednimi očmi, ki so precej močne.
  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla
  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

Kako narediti ograjo valovitega: gradbene faze

Faza številka 1 - zemeljska dela. Odločili ste se za razdaljo med stojali. Odštevanje bo potekalo od cilja. Če že stojijo, se bo morala okrog njih izkopati prva luknja. Lahko kopate z lopatami, vendar je dolgotrajen postopek. Najbolje je, da uporabite vrtni vrtalnik.
  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

Navodila za izgradnjo ograje naredite sami

Vsak lastnik, ki je kupil spletno stran za gradnjo hiše, želi vse obkrožiti z zanesljivo ograjo. V sodobnih razmerah je ─ ne samo atribut mesta, ki varuje zasebno ozemlje pred očmi drugih, temveč tudi nepogrešljiv atribut, ki poudarja estetske nianse krajine.
  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

Tehnologija, kako zgraditi ograjo valovitega

Izvedba samostojne ograje iz profesionalnega tla, najprej bo potrebno označiti mesta namestitve pregrade. Za to se vrvica raztegne iz skrajnih točk na eni strani ograje, na njej pa se naredi nadaljnja označitev mest namestitve nosilnih stebrov. Če govorimo o podpornih stebrih, lahko kot takšni elementi delujejo kovinske cevi, kvadratni profili in celo lesene palice (vendar bo življenjska doba takšnega sistema omejena).
  Namestitev ograje iz profesionalnega video tla

Prava podlaga za ograjo

Temelj za zbiranje strokovnih listov ne predstavlja nikakršne super-kompleksne gradnje - to je plitvo jarko, ki povezuje jame z nosilci. Za fundacijo je dovolj 50-centimetrski jarki (to je največja).

Kako zapolniti korake videoposnetka

  Kako zapolniti korake videoposnetka

Zakaj izbrati betonsko verando

Koraki za tremo so vsi lastniki stanovanj z betonom. Gradnja ne zahteva posebnih veščin, orodja ali opreme; vse, kar potrebujete, je priprava konkretne rešitve in gradnja opažev. To je le ena od številnih prednosti pri izbiri betonskega veranda:
  Kako zapolniti korake videoposnetka

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Kako zapolniti korake videoposnetka

Zakaj je betonsko stopnišče boljše? ↑

Uporablja se pri izdelavi materiala popolnoma dopušča vse intenzivno izkoriščanje, betonske stopnice v zasebnih hišah so urejene znotraj in zunaj.
  Kako zapolniti korake videoposnetka

Kako zgraditi verando betona z lastnimi rokami?

Če želite hišo lepo, trajno in trajno verando, potem preberite ta članek. V njem boste izvedeli, kakšne vrste verande so, kar je potrebno za njegovo izgradnjo, kako pravilno izračunati njegove dimenzije, in kako iti skozi proces njegove izdelave.
  Kako zapolniti korake videoposnetka

Izračun betonskih stopnic za zasebno hišo

Pogled na stopnice je odvisen od predmeta gradnje in domišljije razvijalca. Treba je zapomniti: bolj zapleten načrt - težji so izračuni in proces namestitve opažev.
  Kako zapolniti korake videoposnetka

Zahtevane zahteve

Betonska konstrukcija, z vsemi svojimi drugimi vrlinami, ima en pomemben minus za zasebno gradnjo - veliko teže. Zato, preden se odločite, kako narediti betonski stopnišč v hiši, morate najprej zagotoviti, da stena in tla lahko prenesejo tako breme.

Polaganje ploščic na območju proizvodnje

  Polaganje ploščic na območju proizvodnje

Debelina porcelan ploščice

Stoneware je trpežen, cenovno ugoden in vsestranski material za končno obdelavo. Porcelan ploščice so drugačne v linearnih dimenzijah in debelini. Debele plošče so močnejše, vendar težje in dražje kot tanke. Zato je pomembno, da se na podlagi namena prostora in ocenjene statične in dinamične obremenitve izbere debelina plošče.
  Polaganje ploščic na območju proizvodnje

In kako se dejansko razlikuje?

Velikost? Barva? Obrazec? Ja, to so ti zunanji dejavniki. Ampak ne samo to. Industrija proizvaja precej široko paleto talne ploščice v barvi, velikosti in obliki. Zdaj glavni kazalniki so kakovostne lastnosti tehničnih talnih ploščic.
  Polaganje ploščic na območju proizvodnje

Polaganje keramičnih ploščic

Keramična ploščica je najstarejši gradbeni material. Nobene sodobne gradbene tehnologije in gradiva ne morejo izsiliti iz našega življenja. Ta material je mogoče najti v katerem koli stanovanju ter v nakupovalnih centrih in pisarnah, poslovnih centrih in industrijskih prostorih.
  Polaganje ploščic na območju proizvodnje

Obstajajo številni načini polaganja tlakovcev.

Odločilni dejavnik pri izbiri je določitev odseka proge ali platforme. Prav tako je pomembno upoštevati in upoštevati že obstoječo obstoječo osnovo. Ko se odločite za vrednost debeline ploščic in ob upoštevanju prvih dveh dejavnikov, boste lahko izbrali način polaganja tlakovcev.

Visoka gradnja

  Visoka gradnja

" " - " ,, , "

. (495) 107-91-50, 621-80-48, 621-64-29, e-pošta: abok@abok.ru " " - ,, -,,, ,, , :,, ,, ,,, . , " ", " "," ". , .
  Visoka gradnja

Faze gradnje visokih stavb

Pred začetkom gradnje je potrebno iti skozi več stopenj načrtovanja visokih stavb, izpolnjevati vse potrebne standarde in jih dosledno odobriti v regionalnih primerih. Vse podrobnosti projekta morajo izpolnjevati tudi zahteve kupca, v vlogi katere je lahko vladna agencija ali posameznik.
  Visoka gradnja

Temelji visokih zgradb

  • Domov /
  • Novice /
  • Temelji visokih zgradb
Visoke stavbe so v izgradnji že skoraj sto let, vendar še vedno ni jasne razvrstitve na svetu. Če so v New Yorku, Tokiu ali Šanghaju nebotičniki zgrajeni iz izključno gospodarskih razlogov (predrago zemljišče), v Evropi, Rusiji ali Združenih arabskih emiratih obstajajo nekoliko drugačni razlogi - prihajajo v ospredje osebne ambicije ali vprašanje političnega ugleda. Lahko si vzamete podobo s slavnimi staljinističnimi nebotičnicami, od katerih je najbolj znana - glavna stavba Moskovske državne univerze z višino 239 metrov spire - skoraj pol stoletja je bila najvišja stavba v Evropi in zadela Guinnessovo knjigo rekordov.

Javna območja

Razvijalec je poskrbel tudi za udobno ureditev javnih prostorov. Projekt hiše zagotavlja skladiščne prostore za invalidske vozičke, varnost in prostor za Vrba.
  Visoka gradnja

Putin bo danes 15. na vrsti "Straight Line"

Dan pred oddajanjem je prišel približno 2 milijona vprašanj. Po mnenju tiskovnega sekretarja vodje države, Dmitrija Peskov, ljudje so večinoma zaskrbljeni zaradi težav stanovanjskih in javnih služb ter zdravstvenega varstva.

Popularne posty