piątek, 25 stycznia 2019

Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Popravilo tal v Sankt Peterburgu

Strokovno popravilo tal v Sankt Peterburgu Servis popravil je zagotovilo kakovosti opravljenih popravil. Naši obrtniki opravljajo tako linolejske talne obloge kot tudi polaganje laminatov. Če je potrebno, bo poveljnik ORS izravnal tla, pa tudi drugo s tem povezano delo.
  Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Kje je polaganje linoleja na vezanega lesa?

Polaganje linoleja na plošče iz vezanega lesa je precej priljubljena storitev. Ta metoda se uporablja v primerih, ko je podlaga tla lesena. V Moskvi in ​​Sankt Peterburgu je veliko povpraševanje po tej storitvi razložilo veliko število hiš v državi, vile in hiše. Polaganje linoleja na vezanega lesa se uporablja v naslednjih primerih:
  Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Vrste linoleja in metode njegove namestitve

Moderne zgradbe in baze lahko ponudijo širok izbor linoleja. Glavne razlike se nanašajo na njegove lastnosti, kot so trdnost, vzdržljivost, toplotna izolacija, material, iz katerega je izdelan, velikost in seveda dizajn. Da se osredotočimo na izbiro linoleja in preferenc v tem članku, ne bomo. Dotaknili se bomo samo tistih trenutkov, ki so potrebni za izbiro vrste polaganja. Ni veliko razlike, naravni linolej ali ne, to ne vpliva na način polaganja. Vendar pa linolej iz naravnih komponent zagotavlja več udobja in traja dlje.
  Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Remont tla vključuje naslednje korake:

  • odstranitev obrabljenega premaza
  • izravnavanje z estrihom ali vgradnjo podlage
  • polaganje končne prevleke.
Prav tako ni priporočljivo razstaviti starega nadstropja samostojno, ker lahko poškodujete osnovo in nato količino potrebnega dela, zato se bodo stroški bistveno povečali.
  Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Popravilo tal po konkurenčnih cenah

Popravilo tal je nujna komponenta remonta, ki mora biti v skladu s pravili izvedena vsaj enkrat na 25 let. V praksi je treba tla popravljati bolj pogosto, zlasti v stavbah, zgrajenih v času sovjetskega obdobja, saj je bilo tradicionalno talno polnilo z betonom ali cementom. Med delovanjem je ta plast neizogibno pokrita z razpokami in zato zahteva periodično zamenjavo. Master Business bo popravil tla v Ekaterinburgu na kakovosten in poceni način, vključno s pripravo, prelivanjem, iztiskanjem in polaganjem različnih talnih oblog.
  Nadomestitev tal in linolejske talne obloge

Cena polaganja linoleja v različnih prostorih.

Cena za polaganje linoleja v stanovanju se lahko razlikuje od stroškov podobnega postopka v koči ali pisarniški stavbi, ker povečanje površine in specifičnost materialov zahtevajo druge načine dela od mojstrov.

Mavčni strop pri žariščih

  Mavčni strop pri žariščih

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.

Prvi znaki napak in začetek popravila.

Napake pri napakah pri risanju.

Te težave se pojavijo v kratkem časovnem obdobju brez očitnega razloga. Ko opazite razpoke ali razlitje površine, nadaljujte z oceno kompleksnosti. Tapnite površino s kladivom ali kladivom, hodite s starimi lopaticami. Primarna naloga je, da odstranite kosove ometa s stropa, ki ne držijo dobro. Dolgo so bili olupljeni in med njimi in bazo sta nastala zračna praznina. Take kraje določi gluh zvok. Za majhno območje je dovolj, da odstranite šibko površino, ki pokriva površino, z raztopino s finim peskom ali kiti. Prepričajte se, da je pred nanosom nove površinske površine. To bo znatno povečalo njegovo oprijemljivost.
  Mavčni strop pri žariščih

DIY strop omet: pripravljalna dela

Celotna težava ometnih del na stropu je v tem, da lahko tako surova in že posušena malta kasneje padne in pade na glavo. Zato je glavna naloga pripravljalne faze ravno preprečiti tak izid dogodkov. Uskladitev stropa z ometom vključuje naslednje faze pripravljalnega dela.

Poravnajte strop z ometom na svetilnikih

To je eden od načinov, kako se zgornja meja oblikuje tudi s pomočjo gradnje mešanic, na katerih bomo upoštevali splošna načela takšnih del. Najprej očistimo površino: odstranimo stari omet in barvo (če je potrebno, uporabimo odstranjevala, uporabimo lopaticice ali odstranimo plesen, obdelamo z bakrovim sulfatom ali gorilnikom). Ne pozabite ločiti šiva ločeno, tako da odstranite staro kito z lopatico ali kladivo.
  Mavčni strop pri žariščih

Pripravljalna dela pred ometanjem

Pogosto, ko popravljate stanovanje, se mnogi soočajo s tako težavo kot neenakomeren strop. Včasih so kapljice tako pomembne, da ne boste potrebovali le ometanja stropa, temveč tudi poravnave.
  Mavčni strop pri žariščih

Mavec stropa rot

Mavec Rotband je zasnovan za mavčne stropove, tako imenovane, debele plasti (do petdeset milimetrov). In tukaj je priporočljivo okrepiti strop z mrežo. Tukaj spet je vredno razmišljati o potrebi po najbolj horizontalni poravnavi, ker je lahko slabo položen omet s plastjo 2 cm nevaren za osebo. Zato, da zaupate ometu Rotband je bolje zaupati izkušenim strokovnjakom z dobrimi pregledi.

czwartek, 24 stycznia 2019

Od ometanja opečne stene v notranjosti

  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Značilnosti procesa mavca

V dekoraciji opeke ima svoje značilnosti. Če načrtujete notranjo dekoracijo z lastnimi rokami, je nujno, da jih poznate. Prvo pravilo je potreba po krčenju stene. Če je bila opeka pred kratkim položena, preden začnete omet, mu morate dati določen čas za sušenje in zbijanje. V nasprotnem primeru bo na površini nastala pecina razpok in celo možno je, da bo omet na nekaterih mestih zrušen.
  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Kako omet stene brez svetilnikov

Poleg tega, da omet stopnjuje stene, ko so ji dodane nekatere snovi, lahko še vedno absorbira zvok ali služi kot izolacija in vodoodpornost. Zato je to bistven postopek popravila. Stene se lahko ometa z uporabo svetilnikov, pa tudi brez njih.
  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Mavčne stene na svetilnikih

Za ometane svetilke se uporabljajo samo, če imajo stene resnične pomanjkljivosti, na primer nepravilnosti ali udarci. Da bi bila površina celo v navpični in vodoravni ravnini, morate preveriti plast ometa po celotnem obodu. To so tisti, ki so potrebni za svetilnike.
  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Kako delati omet?

Mavrični omet se redko uporablja za merjenje velikih delov sten. Kratki čas nastavitve omogoča, da se pri popravljanju majhnih napak hitro opravi delo. Če se odločite za omet stene z ometom, ga razredčite v posodi v majhni količini in takoj pritrdite na stene. Raztopino je treba zelo hitro gnetiti, zato se uporablja šob mešalnik, ki je pritrjen na električni vrtalnik. Najprej v posodo vlijemo vodo, nato pa vlijemo v suho zmes. Mešanje se izvaja do popolne izločitve kep.
  Od ometanja opečne stene v notranjosti

Proces mavčenja sten hiše

Prva operacija, ki jo je treba opraviti, je vstaviti svetilnike. Prepričajte se, da so svetilniki varno in pravilno vstavljeni, lahko nadaljujete z ometom. Sami ometamo zidove, zato smo za začetek pripravljali malto. Z raztopino napolnite tretji del žlice in dodajte mešanico, tako da mešate vse z gradbenim mešalcem. Rešitev mora biti precej gosta, ne bi smela odtekati iz lopatice.

środa, 23 stycznia 2019

Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.
  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Gradnja večnadstropnega parkirišča: vrste in značilnosti

Najboljša možnost v sodobnih razmerah je izgradnja parkirnega prostora na več nivojih, cena takšnega večtirnega parkirišča pa je lahko bolj donosna kot enostopenjsko parkirišče, ko postavite objekt v središče mesta z visokimi stroški zemljišč. Parkiranje na več ravneh lahko učinkovito reši problem parkiranja znatnega števila avtomobilov na zelo omejenem območju. V razmeroma majhni strukturi lahko sprejme do nekaj tisoč avtomobilov.
  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Gradnja parkirišč

Gradnja parkirnega mesta je narejena iz tankoslojnih jeklenih konstrukcij. Odlikuje jih nizka masa in enostavnost delovanja z visokimi tehničnimi lastnostmi. Tako je moč v iztoku v kovini strukturnih elementov ni manjša od 350 MPa. To preprosto pomeni, da se lahko nepopravljiva deformacija profilov začne šele z obremenitvijo 3500 kilogramov na kvadratni centimeter. Zato je mogoče izdelati popolnoma varne večstopenjske parkirne prostore iz lahkih jeklenih konstrukcij.
  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Gradnja parkiranja

je ena izmed perečih tem zaradi stalnih povečanj števila avtomobilov. Parkiranje je sestavni del ustrezno načrtovane infrastrukture sodobnega mesta ali naselja.
  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Podzemna parkirna gradnja

Podzemna gradnja ceste znatno rešuje ozemlje - pomemben dejavnik pri organiziranju parkiranja v poslovnem delu mesta. Očitno je, da bodo stroški izgradnje podzemnega parkirišča višji od parkiranega zemljišča. Toda naše gospodarstvo je osredotočeno na optimizacijo gospodarske komponente procesa:
  Stroški izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Gradnja sodobnih parkirišč

Sodobni parkirišča lahko razdelimo na tri glavne skupine: enostopenjske gigantne ali kovinske garaže, ločeno parkirno mesto in garažna polja ter odlične podzemne garaže in parkirišča. Kateri izbrati je že manj akutno vprašanje, kajti vse bo odvisno od kraja, kjer je stavba zgrajena, od vrednosti zemljišča, na kateri bo nameščena, in s tem do solventnosti stranke. Parkiranje je danes pomembno, kot še nikoli prej, na račun nizkih stroškov in njihove gradnje. Gradnja enostopenjskih garaž je že potopljena v pozabo, ker bi takšne strukture zasedli preveč prostega prostora, kar pa ne moremo reči o sodobnem večstopenjskem parkiranju avtomobilov.

Gradnja proizvodne stavbe

  Gradnja proizvodne stavbe

Gradnja industrijskega skladišča v Krasnojarsku

Stavba je kompleksna oblika, dimenzije 30x49 m. Zgrajena je iz okvira lahkih kovinskih konstrukcij (črni kovinski izdelki - žarki, I-žarki), zapiralne strukture, tovarniške tovarniške sendvič plošče in montažne sendvič plošče. Tla brez industrijskega prahu.
  Gradnja proizvodne stavbe

Gradnja skladišč s sendvič ploščami in kovinskimi konstrukcijami

Vnaprej izdelana skladišča, ki vsakemu podjetniku omogočajo, da postane lastnik tople, prostorne in sodobne stavbe, vključuje tudi skladišča iz ključnih sendvič plošč z impresivno paleto prednosti:

Značilnosti proizvodnih in skladiščnih kompleksov

Če upoštevamo kompleks industrijskega skladišča, se gradnja 2017 razlikuje od tega, kako so bila preprosta skladišča predhodno zgrajena. To je posledica dejstva, da bi objekt zdaj združeval različne funkcije. Ta vrsta objekta je primerna za mala podjetja v mestu. Danes so proizvodni in skladiščni objekti zelo pogosti.
  Gradnja proizvodne stavbe

Oblikovanje skladišča

Pri načrtovanju skladišč in skladiščnih kompleksov za nas je verjetno malo "bele pike". Hkrati smo pripravljeni ponuditi kupcu tako tipičen projekt skladišča kot osnutek manjšega skladišča (do 1000 m2 M) ali velik skladiščni kompleks.

Vrednost skladiščnega prostora v življenjski dobi proizvodnje

Nobena proizvodnja ne more storiti brez razpoložljivosti skladišča različnih namenov v svojem gospodarstvu. Temu objektu je dodeljena velika vloga, katere naloga je zagotoviti nemoteno delovanje celotne proizvodnje.

Gradnja proizvodnega in skladiščnega kompleksa

Gradnja proizvodnega in skladiščnega kompleksa je pomembna v primerih, ko prevozne ali logistične zmogljivosti podjetja ne dovoljujejo porabe denarja za dolgoročni prevoz proizvedenih izdelkov. V tem primeru je edini kompleks, ki združuje industrijske delavnice in skladišča, najboljši izhod!

Stroški izgradnje skladišča

Stroški gradnje skladišča se oblikujejo predvsem iz deklariranega razreda stavbe, razpoložljivosti in ravni interne inženirske opreme in inženirskih sistemov za življenjsko podporo stavbe ter alarmnih sistemov, protipožarnih alarmov in video nadzora. Pomembno, vendar še vedno oprijemljivo vlogo igrajo vrste vozil, ki so v primerjavi z električnimi nakladalci nekoliko zahtevnejše za prostore, v katerih obratujejo dizelski nakladalniki. Po drugi strani pa je za električne viličarje treba dodeliti prostor za polnjenje baterij. Gradnja skladišč z Arcade-M je vaša konkurenčna prednost.

poniedziałek, 21 stycznia 2019

Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Pisarniško preurejanje

Zanj so značilne manjše spremembe v postavitvi in ​​nizki stroški zamenjave tal, sten, blokov oken in vrat, sanitarnih naprav. Preurejanje pisarne praviloma vključuje: demontažo stare stene, talne obloge, prekrivanje, polnjenje zidov, sledi slikanje in / ali tapetanje za lakiranje, namestitev Armstrongovih stropov; slikanje oken, vrat, cevi in ​​radiatorjev; izdelavo dekorativnih škatel, ožičenje nove elektrike ali delno zamenjavo obstoječih (če stanje toka ožičenja to omogoča).
  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Pisarniško preurejanje

Zanj so značilne manjše spremembe v postavitvi in ​​nizki stroški zamenjave tal, sten, blokov oken in vrat, sanitarnih naprav. Preurejanje pisarne praviloma vključuje: demontažo stare stene, talne obloge, prekrivanje, polnjenje zidov, sledi slikanje in / ali tapetanje za lakiranje, namestitev Armstrongovih stropov; slikanje oken, vrat, cevi in ​​radiatorjev; izdelavo dekorativnih škatel, ožičenje nove elektrike ali delno zamenjavo obstoječih (če stanje toka ožičenja to omogoča).
  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Splošna gradbena in popravljalna dela

Po prenehanju demontaže je ekipa ekvid LLC-ja začela namestitev novih listov dyufortov z Isoverjem na območju direktorja, s čimer je namestila prazno pregrado durafort brez iztiskanja razstavljenih materialov. Postavili smo tudi aluminijast predel, katerega zgornji del je narejen iz stekla, žaluzije pa so zaprti, spodnji del pa je gluh. Izdelan je tudi iz razstavljenih materialov. Naši inštalaterji so postavili vrata in vgradili vrata na mesto, kjer je bila stena prej, izvedli zaključek vrat za širino vrat in namestili vložek iz listov iz mavčnih kortonov. Vrata: Vrata vratnega krila M9 * 21 naslikana siva.
  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Demontaža v stanovanjskih prostorih

Rušitvena dela v stanovanjskih prostorih apartmajev, vikend in hišic vključujejo: demontažo starih predelnih sten med sanacijo, odstranjevanje talnih, stenskih in stropnih oblog, okenskih in vratnih blokov, ožičenja in priključkov na nizkonapetostne naprave, vodovodne in vodovodne in kanalizacijske cevovode ter cevovode in naprave ogrevanje.
  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Vsi koraki in pravila razstavljanja

Če nameravate popraviti vse prostore (stanovanja, hiše, pisarne itd.), Potem ne morete storiti brez demontaže. Praviloma se demontažna dela izvajajo pred ocenitvijo materialov in zaključnih del samih.
  Rušitvena dela v pisarniškem prostoru

Mavčno delo. Mavec: dekorativni omet, teksturiran omet.

Mavec: mavec

Mavec - zaključna plast, ki jo tvori utrjena malta.

Nalivanje betonske plošče

  Nalivanje betonske plošče

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.

Prednosti ploščice

Za postavitev majhnih zgradb se uporablja monolitna ojačana plošča. Druge vrste plošč lahko uporabimo npr. Standardne stenske plošče ali votle betonske plošče, vendar so to vsi tovarniško izdelani izdelki. Edini je monolitna plošča, ki se napolni neposredno na gradbišču, pogosto z lastnimi rokami. Ta vrsta temeljev se običajno uporablja v primerih, ko močno otekanje tal povzroča tveganje ali je nemogoče zgraditi trakove temelj.

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.
  Nalivanje betonske plošče

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Nalivanje betonske plošče

Orodje in materiali

Za gradnjo monolitne švedske plošče potrebujemo celoten sklop orodij in materialov. Vključuje: vibrator, potreben za kompaktiranje in izravnavanje betona, kladivo, lopato, rezervoar za mešanico peska, vedra, tovarniško betonska znamka M350, pesek, ojačanje, kovinske palice, varilni stroj, geotekstil, hidroizolacijski materiali, voda, cevi za ogrevanje, vodovod, kanalizacijo, lesene ščite z napeljavami za opaž. Vse to lahko kupite v kateri koli specializirani strojni opremi.

Postavitev nivoja gotovega betonskega dna: oznaka "nič"

Urejanje tal se vedno začne, ko so v vašem hiši popolnoma postavljene stene, kot tudi streha. V tem primeru bomo imeli največjo zaščito pred vplivom vremenskih razmer.

niedziela, 20 stycznia 2019

Kako začeti popravilo v novi stavbi brez dokončanja

  Kako začeti popravilo v novi stavbi brez dokončanja

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi brez dokončanja

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi brez dokončanja

Druga vprašanja o tej temi

  • Notranje stene plinskih slanih blokov - kako enostavno je rušiti, razrezati itd? Pozdravljeni! Delničar hiše v gradnji. Apartma 3-sobno, želimo odstraniti steno med kuhinjo in eno sobo. Notranje predelne stene - iz plinskih silikatnih blokov debeline 100 mm. Navedite, kako je to lažje storiti - zmedite razvijalca...

    Kako začeti popravila v novi stavbi

    Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
      Kako začeti popravilo v novi stavbi brez dokončanja

    Pojdi na glavno

    Umazano delo

    Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.

    Vrste apartmajev v novih stavbah

    Da bi se razumeli, moramo odločiti o pogojih. Že več kot enkrat ali dvakrat sem opazil, ko govorim o grobem zaključku, potem sogovorniki s tem ne razumejo povsem tega, kar razumem.

Popularne posty