sobota, 29 czerwca 2019

Namestitev šindranskih skodel

  Namestitev šindranskih skodel

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Namestitev šindranskih skodel

Kaj je ploščica s šilavico?

Torej, najprej se ukvarjamo s koncepti, da bomo jasnejši, kaj bomo razpravljali v nadaljevanju. Torej, osnova ploščice Shinglas je steklena vlakna, ki strešnemu materialu zagotavlja dovolj elastičnosti in gostote. Jasno je, da parameter elastičnosti neposredno vpliva na prožnost ploščice, končna kakovost izdelka pa je odvisna od gostote.
  Namestitev šindranskih skodel

Polaganje mehkih ploščic Shinglas (Shinglas)

Po krepitvi prevlek strehe s kovinskimi trakovi lahko nadaljujete pri polaganju mehkih ploščic. Vsa inštalacijska dela lahko izvaja ena oseba, potrebna bodo samo naslednja orodja:
  Namestitev šindranskih skodel

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevine je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Namestitev šindranskih skodel

Niansi vgradnje mehke ploščice ↑

Material se lahko položi tudi pri "minus" temperaturi. Če pa je zunanji termometer padel pod + 5 °, je treba pakete s ploščicami zložiti na toplem mestu in vzeti pet ali šest pakiranj. Torej material nima časa za zamrznitev. Samolepilni spodnji sloj na skodelici je treba pred montažo ogreti z gradbenim sušilcem za lase. Najbolje je, da je skodle na pokrovu pod pokrovom, sicer se lahko poškoduje streha.
  Namestitev šindranskih skodel

Montaža skodle

Pred montažo skodle je potrebno dokončati pripravo temeljev. Tehnologija namestitve je v veliki meri odvisna od klimatskih pogojev. Na primer, če temperatura zraka ne presega 5 ° C, je treba ploščico hraniti v topli sobi približno pol ure pred polaganjem (pri temperaturi 20 ° C). V hladni sezoni je bolje, da namestite ploščice strokovnjakom, saj uporabljajo toplotno pištolo ali zgradijo "vročo hišo" nad streho. Zaradi tega je mogoče doseči enake značilnosti strehe, kot je med vgradnjo v toplo sezono.

czwartek, 27 czerwca 2019

Od ometa fasade hiše

  Od ometa fasade hiše

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, kot tudi odvečne lise in madeže. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Od ometa fasade hiše

Izbira materiala za izolacijo doma

Ko ste se odločili za ogrevanje fasade, najprej morate odločiti, kakšna bo toplotna izolacija vaše hiše, ker je toplota vašega doma odvisna od izbire izolacije, pa tudi od izbora drugih sestavnih delov izolacijskega sistema. V bistvu se kot izolacija uporabljajo naslednji materiali:
  Od ometa fasade hiše

Značilnosti dajanja ometa

Za omet je najboljša površina stena z majhno hrapavostjo, ki zagotavlja visokokakovosten oprijem materiala. Razširjena glina in opeka so odlični za nanašanje fasadnega ometa. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba z znatnimi padci nivoja predhodno izravnavo podlage izvajati z uporabo malte za cementno pesek in ojačitvene mreže. Predpriprava omet na gladki površini za boljšo oprijem in nato fino obdelavo. V lesenih hišah, pred ometanjem fasade hiše na stenah, namestijo izolacijske ali zvočne izolacijske plošče: mineralna volna, celično plastiko, izolacijsko izolacijo itd.

Kaj morate vedeti o aerosistemu

Za razumevanje bistva fasadnega ometa na gaziranem betonu je potrebno poznati tehnične parametre tega zidarskega materiala. Torej smo že poudarili vašo pozornost, da ima porozno strukturo, katere koli velikosti por pa lahko premerom od 1 do 3 mm. Ta funkcija betonskega betona daje tako pozitivnim kot negativnim lastnostim.
  Od ometa fasade hiše

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Od ometa fasade hiše

Kako ometati svetilnike ↑

Če imajo stene večje nepravilnosti, projekcije ali druge napake, potem morate na omarah opraviti omet, če želite seveda popolnoma ravno, vodoravno in navpično površino.

środa, 26 czerwca 2019

Dokončaj 3-sobno stanovanje

Popravilo 3-sobno stanovanje: stroški dela

Kaj so danes tri-sobni apartmaji in njihova popravila?

To so praviloma standardni apartmaji z majhno kuhinjo in temnim in precej dolgim ​​hodnikom. Prav tako je treba upoštevati veliko razliko na območju vseh prostorov. Čeprav je postavitev 3-sobnega apartmaja očitna prednost, včasih celo želite spremeniti. Za to je veliko razlogov, ki so praviloma drugačni. Na primer, delitev starih staršev ali rojstvo otroka. V tem primeru je ponovni razvoj apartmaja neizogiben. Načini, ki jih oblikovalci ponujajo danes, veliko število. Obstajajo standardne možnosti za ponovni razvoj, vendar lahko naredite nekaj izvirnega.
  Dokončaj 3-sobno stanovanje

Koliko stane za dokončanje in popravilo trosobnega stanovanja na ključ z materiali

Ureditev kraja bivanja je stvar odgovornosti. Zahvaljujoč aktivnemu razvoju gradbenih tehnologij in širjenju obsega končnih materialov se zdi, da nove priložnosti izboljšujejo videz notranjosti.

Značilnosti popravila trosobnih stanovanj

Popravilo 3-sobnega stanovanja ni lahka naloga, saj morate postaviti vse, kar potrebujete za prijetno življenje v majhnem prostoru. Najprej morate pogledati, ali potrebujemo preureditev stanovanja ali večjega.

Razumni prihranki pri popravilih

"Comfort Repair" za več let v gradbeništvu, oziroma, vemo, kaj in kje lahko kupite cenejše. Zahvaljujoč tesnemu sodelovanju z dobavitelji in proizvajalci imamo priložnost kupiti materiale z dostojnim popustom. V tem primeru kupcu ponujamo izjavo o nakupu. Prav tako se izvaja postopno naročanje. Najprej gre za materiale za dodelavo, katerih poraba vnaprej ni vedno mogoče natančno določiti - kit, lepilo in omet.
  Dokončaj 3-sobno stanovanje

Oblikovanje - projekt trosobnega stanovanja: fotografije, oblikovalski nasveti

Trosobni apartma zaradi svoje velike površine omogoča, da v notranjost vključi različne ideje oblikovanja. Vendar je treba upoštevati, da bo za popravila v trosobnem stanovanju plošče ali nove stavbe potrebno veliko časa in denarja. Če proračun za popravilo ne zagotavlja profesionalnega oblikovanja projektov 3-sobnega apartmaja, je vredno ogledati različne fotografije in video posnetke končnih projektov notranjega oblikovanja trosobnih stanovanj v novi stavbi ali v panelnih hišah. Izražajo najboljše oblikovne ideje za vaše stanovanje.
  Dokončaj 3-sobno stanovanje

Koliko prenova stanovanj z grobim zaključkom: vodnik za kupce

Večina kupcev stanovanj, ki preučujejo več deset možnosti na sekundarnem trgu, niso vedno zadovoljni s tem, kar vidijo. Stare hiše, zastarela popravila, ki jih lastniki ne poskušajo posodobiti. Možnosti za odstranitev "sledi" nekdanjih lastnikov, če niso preveč čiste. Slepi vhodi. Vse to pogosto vodi stanovanje kupci odločitev za nakup stanovanja v gradnji.

wtorek, 25 czerwca 2019

Fasadni omet

  Fasadni omet

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Fasadni omet

Fasadni omet: tehnološke prednosti

Vsi sodobni materiali za obloge iz fasade imajo precej pomembno prednost, zahvaljujoč njihovi uporabi, kljub nenaravnosti, tako rekoč, - to je enostavna in hitra namestitev, ki praktično ne zahteva posebnih kvalifikacij. V zvezi s tem se seveda izgublja zaključna fasada z ometom, saj je ta proces precej dolg in težak. Zaradi tega, da bi oseba svobodno opustila vse vrste inovacij, se mora seznaniti s prednostmi "zastarelih" tehnologij. Kaj nam daje uporabo ometa za fasado?
  Fasadni omet

Dokončanje in njene faze - priporočila po korakih

Mavec je mogoče storiti osebno, saj zahteva samo skladnost s pravili dela, prisotnost potrebnega orodja in seznanitev s samim procesom. Dovolj je, da sledite osnovnim korakom, da izvedete vse, kar je kvalitativno in neodvisno.
  Fasadni omet

Mavec na izolirani fasadi hiše gaziranih betonskih blokov

Zgoraj opisana metoda ometanja hiše gaziranih betonskih blokov je priporočljiva, če je debelina zunanjih sten (za Moskovsko regijo) 500 mm. Takšna debelina sten plinskih blokov ustreza vsem sodobnim zahtevam za varčevanje z energijo, ki je bila sprejeta v regijah osrednje Rusije.
  Fasadni omet

Izbira vrste izolacije za omet

Celoten seznam zaključnih del je običajno načrtovan vnaprej, zato je tudi v fazi izbire izolacije vredno razumeti lastnosti različnih vrst materiala, da jih omočite z uporabo pravilne tehnologije. Najpogosteje se kot material za toplotno izolacijo fasad uporablja polistirenska pena (polistirenska pena) in mineralna volna.
  Fasadni omet

Yourself Mavec: fazni delovni načrt

Splošne faze procesa so: predhodno (priprava stenskih površin), distribucija in montaža "žarnic", direktna ometa za zunanje stene.

Fasadni omet: tehnološke prednosti

Vsi sodobni materiali za obloge iz fasade imajo precej pomembno prednost, zahvaljujoč njihovi uporabi, kljub nenaravnosti, tako rekoč, - to je enostavna in hitra namestitev, ki praktično ne zahteva posebnih kvalifikacij. V zvezi s tem se seveda izgublja zaključna fasada z ometom, saj je ta proces precej dolg in težak. Zaradi tega, da bi oseba svobodno opustila vse vrste inovacij, se mora seznaniti s prednostmi "zastarelih" tehnologij. Kaj nam daje uporabo ometa za fasado?

Projekti gradnje lesenih hiš

  Projekti gradnje lesenih hiš

Okolju prijazne laminirane lesene kopeli

Sodobne lesene kopeli laminiranih lesenih furnirjev so že dolgo presegle svoje prednike glede udobja. Danes lahko poleg parne sobe, pralnice in sobe za počitek vključite kopalnico, bazen, verando s kaminom ali žarom, tla s kuhinjo in nastanitev za goste v projektu kopel. Okolju prijazen lepljen laminiran les zagotavlja konstrukcije z vzdržljivostjo, hitro segrevanje parne sobe, optimalno raven vlage in zdravilno aromo igel, in kar je najpomembnejše - kopanje je poceni, a izredno učinkovit in uporaben element zemljiške posesti.
  Projekti gradnje lesenih hiš

Proizvodnja materialov za gradbeništvo

V zadnjih letih je zlepljen laminiran les postal najbolj priljubljen material v leseni gradnji stanovanj. In to ni presenetljivo, ker lepljeni les odlično združuje običaje lesene arhitekture in sodobne dosežke pri proizvodnji gradbenih materialov. Okolju prijaznost, visoka vzdržljivost, doslednost in natančnost geometrijskih dimenzij, odpornost proti neugodnim zunanjim dejavnikom, odlične lastnosti toplotnega inženirstva - vse te prednosti lepljenega laminiranega lesa so v celoti cenili ne le strokovnjaki iz gradbene industrije, ampak tudi kupci lesenih laminiranih lesenih hiš.
  Projekti gradnje lesenih hiš

Inovativna tehnologija MHM

Ali je mogoče združiti okolju prijaznost in zanesljivost? Ali brez sintetičnih materialov in strupenih kemikalij, hkrati pa zagotavljamo visoko požarno odpornost, moč in vzdržljivost? Massiv-Holz-Mauer je inovativna tehnologija, ki so jo razvili strokovnjaki iz Nemčije. To je presenetljiv primer prave nemške kakovosti in vam omogoča hitro in poceni gradnjo lesenih hiš pod ključem, ki nimajo nobenih analogij glede okolju prijaznosti, energetske učinkovitosti in življenjske dobe.
  Projekti gradnje lesenih hiš

Projekt "63"

Gradnja lesenih hiš v Kaliningradu z uporabo sodobnih materialov omogoča znatno povečanje življenjske dobe lesene hiše. Načrtujemo, dokončamo in gradimo lesene hiše s silo lastnih brigad. Zadovoljni smo z novim sodelovanjem in novimi projekti!
  Projekti gradnje lesenih hiš

Kako izbrati zanesljivega izvajalca

Napaka pri izbiri izvajalca med gradnjo lesene hiše lahko kupca stane preveč. Konstrukcija - dogodek na začetku ni poceni, prestrukturiranje že opravljeno ali slabo izvedeno - dodatni stroški materiala in dela. Dobro je, če ima nekdo od vaših prijateljev izkušnjo pozitivne interakcije z izvajalci in lahko dajejo priporočila. Če takih znancev ni, bo problem izbire treba rešiti neodvisno.

Projekti lesenih hiš

Gradnja lesene hiše zahteva veliko denarja in zelo temeljit pristop. Pravzaprav je ves porabljen denar vreden življenja v svoji leseni hiši že več let. Lesena ali okvirna hiša je dediščina za prihodnje generacije. Glavna in pomembna faza v zvezi z gradnjo lesene hiše je izbira projekta.

niedziela, 23 czerwca 2019

Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Obnova nove opečne hiše, stare garaže Oskola

Obnova stanovanja v novi hiši, kiti stene, kad in WC školjke, namestitev. 24. avgusta 2015 Če sledite gradbenim tehnologijam v opečni hiši, dragem parketu, je treba prvič popraviti novo hišo. Dolgo pričakovana nova hiša je zgrajena in veseli lastniki stanovanj se začnejo popravljati. Strokovnjaki takoj opozarjajo, da je nova. Popraviti temelj opečne hiše lahko storite sami. Da bi to naredili, je v teh delih fundacije postavil nov temelj.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Priprava površine za polaganje ploščic

Pred polaganjem plošč GVL je treba na steno pritrditi vodilne tirnice ali aluminijast profil na razdalji približno 35-40 cm. Potem se na profil pritrdijo listi, pritrjeni s pomočjo konstrukcijskih nosilcev. Če zaključna obdelava uporablja debele pločevine iz mavčne plošče, je bolje, da jih pritrdite s samoreznimi vijaki. Da bi se izognili deformacijam zaradi vlažnosti, je priporočljivo polagati ometno polipropilensko mrežo na listih suhih zidov. Na to je pritrjena na lepilno osnovo, zato je bolje uporabiti lepilo PVA in ga pritrditi z oklepajem.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

370 nasvetov od 168 razvijalcev

Mreža ima veliko dragocenih nasvetov o tem, kako graditi hišo od ljudi, ki so že dokončali gradnjo (kar pomeni zasebna hiša).

Začetek: projekti, izračuni ↑

Prvič, če je zamišljena prenova prostorov, potem najprej začnete projekt, v katerem so označene dimenzije novih predelnih sten, sten in vrat. Prav tako morate analizirati, ali se bodo cevovodi za oskrbo z vodo in kanalizacijo na nek način zaprli, razmislili o prezračevalnem sistemu in vnesli vse podatke v projekt.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

4. Trak temelj.

Globinski trak temelj za gradnjo hiš s težkimi stenami (kot so opeke) ali s težkimi stropi. Gibke podlage so praviloma postavljene na vse zunanje in notranje glavne stene, čeprav v nekaterih primerih za zmanjšanje stroškov temeljev lahko uporabimo kovinske konstrukcije namesto delnih trakov. Globinsko trakovo osnovo je potrebno tudi, če je pod hišo urejena klet ali garaža, ali pa je predvidena klet. Podstavek traku temelj (pesek pad) je običajno postavljen 20 cm pod globino zamrznitve tal. Na peščenih tleh je mogoče položiti takšno podlago in nad globino prodiranja mraza.

Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, ali boste lahko zahtevali graditelje in zahtevali, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Izbira notranjega sloga

Po nakupu stanovanja se postavlja vprašanje, kako naj z novimi stavami pričnejo popravljati svoje lastne roke in poskrbeti, da bo po popravilu stanovanje postalo utelešenje sposobnosti načrtovanja, medtem ko bo udobno in funkcionalno. Za to je potrebno določiti tip slogovne zasnove stanovanja in na podlagi tega ustvariti fotografski projekt.
  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Kako začeti popravilo v novi fotografiji stavbe

Kako začeti popravila v novi stavbi

Vprašanje, kako popraviti novo stavbo po nizki ceni in po opravljenih vseh potrebnih korakih, je bolje, da se obrnete na strokovnjake s področja gradbenih in popravljalnih del. Ker je strokovna ekipa, ki se začne z vodjo, ki skrbi za svetovanje in organizacijo, in konča s članom delovne skupine, bo lahko stranki zagotovila želeni rezultat. To je - za izvedbo obsežno fazno popravilo kompetentno in zanesljivo.

Popularne posty