sobota, 22 września 2018

Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

  Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

Priprava površine

Tudi pri polaganju ploščic na cesti je pomembno upoštevati zahteve v zvezi s površino za furniranje. Če govorimo o tlakovanju ploščic, je v tleh treba zagotoviti votlino z rahlim žlebom in tudi za polnjenje kompenzacijske blazine peska in ruševin.
  Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

Na kakšni temperaturi lahko položite ploščice

Ploščice zahtevajo skladnost z določenim temperaturnim režimom med njegovo vgradnjo, vendar to ne narekujejo lastnosti samega strešnika, ampak značilnosti lepilne raztopine.
  Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

Polaganje granita na ulici ali v mrzli sobi

Najpogosteje je ploščica izdelana iz takšnega materiala, ki ni občutljiv na temperaturne spremembe in zmrzal, vendar pa spojine, ki morajo postaviti ploščice, morda ne bodo zgrabile, kar bi privedlo do poslabšanja porcelanskega lončenja in krhkosti premaza.

Obloge v zmrzali

Polaganje ploščic pri minusih temperaturah ni priporočljivo. Verjetno ste videli tremo v trgovini, kjer ste začeli polagati ploščice pri ničelni temperaturi. Sprva izgleda dobro, toda spomladi bodo na njej nastale razpoke. Frost ne dovoljuje, da se lepilo za ploščice popolnoma posuši in voda, ki ostane v raztopini, se strdi, kar vodi do uničenja lepila.
  Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

Prednosti tlakovcev

  • Velika izbira tlakovcev glede na njeno barvo in obliko omogoča izvedbo najbolj drznih idej in oblikovalskih idej.
  • Zaradi visoke jakosti in dobrega koeficienta tlakovcev za tlake so najbolj optimalni premaz za zunanjo uporabo v zimskem času.
  • Nezapleteni postopek namestitve.
  • Odlična vzdržljivost.
  • Visoka stopnja prijaznosti do okolja.
Za dolgoročno delovanje asfaltiranih poti in ploščadi, ne da bi pri tem izgubili estetske lastnosti, je treba v tehnologiji polaganja ploščic upoštevati več pomembnih točk. Na primer, v enem primeru ga položite na cementno malto in v drugi izvedbi postavite na pesek ali celo na ruševine.
  Na kakšni temperaturi lahko postavite ploščice zunaj

Prva faza: preučitev delovnih pogojev površine in kraja namestitve

Na tej stopnji je namenjena določitev potrebne količine keramičnega granita za izbrano mesto, izdelava tlorisa (ulica) in postavitev z robom do 10%, kar je odvisno od tehnologije ploščic za polaganje.

Polsušnja tehnologija video tehnologije talnih estrihov

  Polsušnja tehnologija video tehnologije talnih estrihov

Tehnologija za izdelavo estriha

Polaganje polsih suhih talne estrihe je precej resen proces, ki potrebuje posebno pozornost. Poleg tega je za vsako stopnjo izdelave polsušnega estriha potreben poklicni odnos, obvezna uporaba samo visokokakovostnih in sodobnih materialov. Poleg tradicionalne betonske talne estrihe z lastnimi rokami polaganje polsuše sestavlja več stopenj. Zelo pomembno je slediti zaporedju izvedbe in se držati tehnologije.
  Polsušnja tehnologija video tehnologije talnih estrihov

Karakterizacija polsuhega poravnavanja ↑

Polsušni estrih je poravnava tal z uporabo trde polsuše cementne peskovne malte, katere trdnost je zagotovljena s kovinsko mrežo ali z dodatkom polipropilenskih vlaken. Ta vrsta estriha je izraz križ med mokrim estrihom in suhim estrijem. Če lahko s suhim estrijem nadaljujete z nadaljnjim delom takoj, po mokri - po 2-4 tednih (do 28 dni), nato pa s polsušnim - po 4 dneh.
  Polsušnja tehnologija video tehnologije talnih estrihov

Priprava površine

Če se stari estrihi popravljajo in zamenjajo, je popolnoma odstranjen navzdol do osnove. Ne puščajte krajev, kjer se zdi, da se običajno držite navzgor. Po popolnem demontaži lahko površino očistite pred umazanijo in prahom. Zaželeno je, da se celotno območje premika, vendar pa lahko brez nje, glede na uporabo sloja hidroizolacije.
  Polsušnja tehnologija video tehnologije talnih estrihov

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni tok tekočine, ki je potreben za hidratacijo cementnih molekul, tj. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.

Tehnologija za izdelavo estriha

Polsušni estrih ima svoje oprijemljive prednosti. Ko je ustvarjen, se uporabljajo visokokakovostni, a poceni materiali. Površina tega estriha ne potrebuje dodatne obdelave, rezultat pa je trdna, trdna in celo podlaga za talne obloge, ki se ne boji razpok in krčenja.

↑ Postavitev svetilnikov

Če želite postaviti svetilnike, boste potrebovali kovinske letvice ali posebne vodnike v obliki črke T, kot tudi raven. Potrebno je, da se svetilke vzporedno med seboj namestijo na razdalji, ki je nekoliko manjša od dolžine pravila, s čimer boste dodatno poravnali površino estriha.

Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.

Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Ko smo verjeli, da je tisti, ki ima dvonadstropno kočo, uspešen in ima nešteto bogastva. To prepričanje je potopilo v poletje, saj lahko danes vsakdo postane lastnik luksuzne hiše dveh nadstropij ali več. Stroški ne bodo obremenjeni, hiša bo ostala legenda in bodo podedovali vaši vnuki in njihovi otroci.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Projekti opečne hiše: projekti opečne hiše - prenos

Hiše opeke danes še vedno zelo priljubljene pri posameznih razvijalcih. Izvedba projekta opečne hiše dobi več kot le hišo - bolj je kot družinsko gnezdo, ki bo brez dvoma služila več kot eni generaciji.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Vrste dvonadstropnih hiš

Različice hiš z dvema nadstropjema so precej velike. Katalog predstavlja razvite standardne projekte dvonadstropnih hiš. Specialisti najdejo najmanjše podrobnosti, ki jih lahko z gostoljubnostjo pomagajo gostom; z garažo, ki pusti lastnika za avtomobilom v hladni sezoni; s terasami in balkoni, ki daje zanimiv pogled na stavbo in služi kot priljubljeno zbirališče za vso družino.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Kakšne so prednosti in slabosti opečne hiše

Opeka hiša je tradicionalna verzija stavb, saj se je človeštvo naučilo gline in njene prednosti pred ostalimi gradbenimi materiali so očitne:

Dela za strešno delo

  Dela za strešno delo

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.
  Dela za strešno delo

Sl. 8. Ležišča

4. PODROBNOSTI KROŠKOV IN POVEZAVE

4.1. Kornice

4.1.1. V tleh na kapi zagotavljamo vdolbine približno 5 mm pod oklepaji za namestitev žlebov (slika 10).
  Dela za strešno delo

To vključuje kresnice 2 26 76.

Pri prvem letu dela na področju gradbeništva sem se pogosto moral ukvarjati z izračunom naklona strehe po SNIP 2 26 76. Ta dokument je sestavljen iz splošnih določb in predpisov, ki veljajo za streho različnih materialov. Na koncu je v tem dokumentu prikazan kratek seznam gradbenih izrazov.
  Dela za strešno delo

Glavne določbe in vidiki posodobljene izdaje predpisov o strešnih kritinah

Strešne konstrukcije in strešne kritine ščitijo stavbe pred negativnimi učinki atmosferskih pojavov - padavin, močnega vetra in ultravijoličnih žarkov. Zato se streha šteje za enega najpomembnejših in najpomembnejših delov stavbe. Njena izdelava in montaža sta kompleksni tehnološki procesi, ki se izvajajo v skladu z uveljavljenimi pravili in predpisi. SNiP Krovska dela pokrivajo vse vrste dela, namenjene urejanju strehe. Trenutno je v veljavi posodobljena različica tega dokumenta - "Strehe in strešna dela", SP 17.13330.2011.
  Dela za strešno delo

Varnost strehe

Varnost je sistem organizacijskih in tehničnih ukrepov ter sredstev za preprečevanje izpostavljenosti delovnim nevarnim proizvodnim dejavnikom. Varnostni predpisi določajo tehnične ukrepe za zaščito delavcev pred poklicnimi nevarnostmi; uporaba strojev, opreme in orodij pri podjetjih za zagotavljanje varnosti proizvodne opreme in proizvodnega procesa (dobava strojev in strojev z ograjo in varnostnimi napravami, ozemljitev).
  Dela za strešno delo

Kontrolne metode in pravila za sprejem

V postopku strešne kritine je potrebno preveriti kakovost uporabljenih materialov, kakovost osnovne površine, pravilnost posameznih faz dela, pripravljenost streh.

Dokončanje fasade opečne hiše

  Dokončanje fasade opečne hiše

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zunanji zaključek hiše: video

Če je stavba izdelana iz preproste opeke, nujno potrebuje zunanjo površino. To še posebej velja za silikatne opeke, ki običajno niso namenjene za delo na prostem, ker ima izrazito sposobnost vpijanja vlage. Najpogostejša možnost za dokončanje hiše preproste ali silikatne opeke je omet in kasneje barvanje s fasadnimi barvami. Mavec je pogosto kombiniran s stenskimi oblogami z naravnim ali umetnim kamnom, porcelanskim lončarjem ali drugim materialom, ki se soočajo. S kreativnim pristopom k tej vrsti konca lahko dobite zanimiv in edinstven videz fasade.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zaključna dela na fasadi iz opeke

Najbolj priljubljen material za zaključek fasade opečne hiše je dekorativni omet. Postopek mavčenja zunanjosti hiše ne traja veliko časa in se lahko izvede tudi z minimalnim sklopom gradbenih orodij. Poleg tega uporaba ometa vam omogoča, da izravnate vse nepravilnosti stavbe in naredite lepše in elegantne.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zaključek fasade opečne hiše: kaj je povezano s priljubljenostjo?

Opeke so postale priljubljene v času Sovjetske zveze, saj niso mogle le vzdržati visokih napetosti, ampak tudi ni bilo veliko razlike v vrsti tal, v kateri je bila stavba, ker so opeke dovolile, da so zidovi močni in da se držijo skupaj zaradi zanesljive namestitve.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Fasade zasebne opečne hiše, koče in vrta. Zaključna, stenska izolacija

Kje je izhod? Izhod - izvedite izolacijo fasade zasebne hiše ali kmečke domove zanesljive sodobne izolacije in nato naredite zunanjo površino.

Namestitev mehke strehe technoNIKOL

  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Adhezijska vodoodpornost TechnoNIKOL

Tehnologija polaganja mehke strehe vključuje, kot zadnji korak, fugiranje hidroizolacijskega sloja iz materiala valja na osnovi bitumna.
  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Ključne značilnosti in koristi

To je strešni material, ki temelji na bituminu. Njegova izdelava temelji na impregnaciji steklenih vlaken s modificiranim bitumenom in kasnejši uporabi grobozrnatega bazaltnega preliva na njej.
  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Priprava podlage za postavitev mehke ploščice ↑

Prilagodljiva ploščica se uporablja za strešno napravo, katere pobočja imajo naklon ne manj kot 12 stopinj. Ta material lahko tudi popravi staro streho: lahko ga položite na vrh bitumenskih premazov. Dobro izgleda na hišah in visokih stavbah, še posebej na strehah s kompleksno obliko. Konfiguracija na strehi je lahko katera koli: lahko pokrijete kupolne strehe s prilagodljivimi ploščicami, ne da bi pri tem izgubili tesnjenje.
  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevine je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Namestitev mehke strehe technoNIKOL

Vrste materialov za valjanje strehe

Materiali na osnovi bitumna, med vgradnjo, pri katerih je tesnjenje nastalo z uporabo posebnih kostanj, od katerih sta dve vrsti: hladno in vroče (staljeni bitumen).

Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

Kaj morate vedeti, preden začnete

Razstavljanje laminata je preprosta stvar. Sodoben premaz je enako enostaven za sestavljanje in razstavljanje. Rečeno je, da "razbijanje - ne gradnja", vendar pa razstavljanje letvic zahteva največjo natančnost in natančne premike, zlasti v primeru delne zamenjave plošč.
  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

§ 1. Kaj morate vedeti pred demontažo laminata

Prvič, strokovnjaki se ukvarjajo s takim delom, večina ljudi, ki se soočajo s to težavo, imajo veliko vprašanj. Razbijanje, seveda, ne gradi, vendar pa je zaželeno, da se poglablja v bistvo problema in imam jasno predstavo o tem, kako razstaviti laminat, še posebej, če je potrebna delna zamenjava laminiranih plošč.
  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

Primeri, ki zahtevajo razstavitev premaza

Na embalaži je prikazano število ciklov razstavljanja, ki jih material lahko prenese. Vrhnja vrsta laminatov nosi te manipulacije boljše. Obstajajo različni primeri, ko je treba laminat odstraniti:
  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

Tehnologija polaganja laminatov

Mnogi, ki vedo iz prve roke o polaganju laminata ali pa preprosto videli, kako se to naredi in ne sodeluje osebno, menijo, da je to preprosta in hitra stvar. Zdi se, da je to samo oblikovalec - združite plošče skupaj in jih položite na tla. Vendar pa je polaganje laminata z lastnimi rokami, še posebej prvič, od tebe veliko več energije, kot ste pričakovali. Ne bojim se, opozarjam.
  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

Kaj je treba upoštevati pri demontaži laminata?

Če je potrebno razstaviti ločen del premaza, morate vedeti, kakšno povezavo v pridobljenem laminatu. To vam bo omogočilo skrbno zamenjavo poškodovanih delov z novimi ploščami. Uporabljamo 3 vrste laminatne plošče:
  Ali je mogoče razstaviti laminat z druge strani

Zakleni "LOCK"

Če pogledate kronologijo, so se najprej pojavile ključavnice Locke, ki so znane kot ekonomska možnost. Za njihovo izdelavo uporabite metodo rezkanja. V jedru je to konica s pritrdilnim glavnikom na eni plošči in ustreznim žlebom za vstavljanje na drugo ploščo. Vgradnja laminirane plošče se pojavi tako, da se konico vrže v utor, dokler se ne odpravi reža med sosednjimi ploščami. Udarec se uporablja z lesenim kladivom ali navadnim kovinam, le s pomočjo zamenjane palice.

Agencija za nepremičnine Simferopol

  Agencija za nepremičnine Simferopol

Kupite stanovanja v Krim - za uspeh, ustvarjanje, življenje, ljubezen

Od osemnajstega stoletja je plemiško plemstvo in "smetana" družbe rad volil na počitek v Krim. Po kraljevi družini so se na Krimu zadrževale znani dramatiki, pisci, umetniki in glasbeniki. Krim je povezan s slavnimi zgodovinskimi osebnostmi, Yalta pa velja za nepopisno prestolnico kinematografije. Bila je prestižna in ugledna za nakup stanovanj v Krim ves čas, danes pa je daljnovidna in obetavna finančna naložba.
  Agencija za nepremičnine Simferopol

Najem, prodaja in nakup hiš in stanovanj v Simferopolu

V osrčju krimskega polotoka se nahaja mesto, ki se ponosno dvigne nad stepsko več stoletij. V svoji zgodovini je Simferopol veliko opazil, večkrat je spremenil "državljanstvo", vendar je ostal tako lep in privlačen za domačine in turiste. Vsako leto, zlasti z začetkom počitniške sezone, ga obiščejo državljani Ukrajine, Rusije in bližnjega tujine. Nekdo namerava najemati stanovanja v Simferopolu in ostati malo tukaj, ostali pa imajo bolj ambiciozne načrte: prenesti se na trolejbus, avtobus ali pot taksi in pojdite na Črno morje.
  Agencija za nepremičnine Simferopol

Krimsko Nepremičnine

Za bolj priročen izbor nepremičnin v Krimu smo oblikovali ogromno bazo, ki se redno posodablja in posodablja. V njej lahko enostavno in hitro najdete sobe in apartmaje na sekundarnem trgu ali v novih stavbah - od ekonomskega razreda do razkošja. Samo nastavite iskalne parametre, na primer - prodajo nepremičnin v Krimu in izberite ustrezno možnost.
  Agencija za nepremičnine Simferopol

Liber-Krim - nepremičninska agencija v Simferopol in Krim

Lastništvo nepremičnin naredi osebo neodvisna in pridobitev nepremičnin je odlična naložba. Poleg tega večina ljudi meni, da je nakup nepremičnin glavni nakup v življenju. In ne zaman, ker je za vse zelo pomembno, da imate zanesljivo streho nad glavo, mnogi potrebujejo udobno pisarno za poslovanje ali prostore za druge namene.
  Agencija za nepremičnine Simferopol

Theproperty.ru - poslovni portal za nepremičnine

Projektna geografija dosega že več kot 500 ruskih in tujih mest. Vir zagotavlja funkcionalno storitev za vse udeležence na trgu poslovnih nepremičnin in omogoča dostop do vseh ponudb najemnikov, prodajalcev, zastopnikov, lastnikov poslovnih prostorov.

Linije iz anale vasi

22. junija 1941 je eden najbolj žalostnih in najbolj tragičnih datumov v zgodovini naše države: pred 76 leti se je začela najbolj krvava in kruta vojna v zgodovini človeštva, vojna, ki je zahtevala milijone življenj, uničila milijone življenj, sirote milijone otrok. Ta žalostni datum, ki ga označujemo..

Membranska streha kupi

  Membranska streha kupi

Kaj je membranska streha

Membranska tehnološka ali faltsevaya streha - to je najnovejši in ultra moderen premaz, ki tvori brezšivno površino na strehi. Glavna prednost takšne strehe je vsestranskost, uporablja se na kolkih, podstrešju, poševnih, ravnih in drugih vrstah streh. Poleg tega je skoraj popolna hidroizolacija, ki ne zahteva dodatnih ukrepov za zaščito hiše od vode.
  Membranska streha kupi

Membranska streha: montaža, naprava, tehnologija, delo, cena m2 m2 membranske strehe / nakup membranske strehe v Moskvi

Število možnosti za okrasitev strehe je zdaj ogromno. Kljub temu večina državljanov izbere membransko streho, saj je tehnika namestitve precej preprosta in je obdobje delovanja dolga (50 let ali več).
  Membranska streha kupi

EPDM membrana - življenjska doba "gume"!

Če razmišljate o izbiri strešne kritine - ne hitite, da bi tekel v trgovino! 90% dejstva, da so tvoje oči zbežale iz ogromne količine blaga, in iznajdljiv prodajalec, ki je izkoristil to priložnost, vam daje nekaj prevelike cene. Vesel pogled, kajne? Zato vam bomo zdaj povedali o membrani EPDM - najbolj donosnega materiala za ureditev ravne strehe z dolgo zgodovino!
  Membranska streha kupi

ROCKWOOL ZA STREŽ

PAPIRNO VONJIVO membrano, ki je odporna na vodo, ROCKWOOL ZA STREH, sestavljena iz dveh slojev: spunbond in polimerni film, povezan z lepilno metodo. Uporablja se v izolacijskem sistemu hiše, stanovanja za zaščito toplotnoizolacijskih plošč in celotne zgradbe stavb od vdora vodnih kapljic od zunaj in pihanja. Material je namenjen za uporabo pri gradnji izoliranih streh s kovinskimi ploščicami in drugimi strešnimi kritinami.

Montaža membranske strehe

Membranska strešna kritina je strešni material, na osnovi katerega je običajno plastificiran polivinil klorid, termoplastični olefin ali sintetični kavčuk. Ta strešni material je za mehko tehnologijo nove generacije.
  Membranska streha kupi

Stroški polaganja strehe

Takoj bi rad omenil, da odločitev, da sami postavite streho, ni najboljši način za prihranek denarja. Da bi zagotovili dom z zanesljivo zaščito, je treba strogo upoštevati vse nianse tehnike montaže strešne kritine, ki jih lahko poznajo le strokovnjaki.

Polaganje talne plošče na vezanega lesa

  Polaganje talne plošče na vezanega lesa

Osnovne zahteve za polaganje vezanega lesa in pripravljalna dela

Tako delovanje kot polaganje talnega parketa poteka pod strogim upoštevanjem določenih pravil. Ta pravila določajo naravne značilnosti materiala, na katerem temelji parket. Ker je parketna plošča izdelana iz naravnega lesa, postopek polaganja in naknadne uporabe lesenega poda zahtevajo upoštevanje posameznih značilnosti.
  Polaganje talne plošče na vezanega lesa

Značilnosti montažne vezane plošče

Drugi pogoj pri izbiri vezanega lesa: material mora imeti lastnosti, ki dokazujejo vlago. Velikost, na primer 1500 mm do 1500 mm nazivne debeline 10 mm. List vezanega lesa je razrezan na več delov iste velikosti (ni v celoti nameščen). Med delom je treba med obdelovancema pustiti ekspanzijski spoj. Naučite se parkirati.

Polaganje talne plošče na vezanega lesa

Polaganje talne plošče na vezan les spremljajo dve vrsti pritrdilnih elementov. V tem članku bomo preučili ta precej zapleten proces, ko se boste spoznali, s čimer v celoti opravljate to delo doma. Po tem, ko so vezane plošče položili na betonsko tla, na hlode ali na kateri koli drug način, ste morali skrbeti za kakovostno vodoodpornost. In če je vse na ustrezni ravni, to pomeni, da je najhujše!
  Polaganje talne plošče na vezanega lesa

Težko polaganje - toplotno izolirana tla in hlode

Če boste postavili talno ploščo na toplo nadstropje, najprej najti v prodaji tak material, ki ustreza prihodnjemu temperaturnemu režimu. Dejansko niso vse pasme dovolj odporne na deformacije, zlasti javorja in bukve. Bolje dajati prednost hrastu ali orehu. Upoštevajte pa, da je maksimalna temperatura, za katero je izdelana katera talna plošča, 26 ° C. Da bi razumeli, ali je vaša izbrana plošča za tla primerna za toplo dno, si oglejte svojo embalažo za posebno značko "primerno za talno ogrevanje" in navodila za takšno namestitev.
  Polaganje talne plošče na vezanega lesa

Pripravljalna dela

Preden nadaljujete s postavitvijo parketov, je potrebno ustrezno pripravo prostora. Konec koncev je postopek polaganja parketa precej zapleten in ne odpusti napak in napak. Prostor mora biti opremljen s popolnoma zaključenimi okni in vrati. Vsa dela, izvedena s stenami, je prav tako zelo zaželena.

Popularne posty