sobota, 18 maja 2019

Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Gradbena tehnologija

Če želite razumeti tehnologijo gradnje hiše z uporabo opečne ali karskno-monolitne tehnologije, si lahko ogledate video ali si ogledate pojasnjevalne slike. Poleg tega lahko prenesete podatke o obstoječih predmetih, pregledate proračun in se pogovorite z izkušenimi osebami.
  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Visoke gradnje

Gradnja monolitnih hiš je priljubljena sodobna tehnologija za postavitev objektov in zgradb iz katerega koli števila nadstropij. Izboljšanje gradbene opreme in materialov je bistveno poenostavilo proces monolitne stanovanjske gradnje, zaradi česar je hitrejši in bolj ekonomičen.
  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Monolitne večnadstropne hiše v Rusiji

Tehnološke monolitne hiše so se začele uporabljati v Nemčiji nekaj manj kot sto leti. Potem so osnove monolitnih zgradb služile kot podporne stebre. Po vojni je bila tehnologija v Franciji izbrana, francoska pa je izboljšala metodo in začela graditi livarske hiše. Od druge polovice 20. stoletja so se te tehnologije široko uporabljale v Evropi in še posebej v ZDA.
  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.
  Gradnja večnadstropnih monolitnih hiš

Monolitna betonska dela na velikih gradnjah in v zasebni stavbi

Monolitna gradnja postaja vedno bolj priljubljena gradbena tehnologija. Trdni okvir, ki je oblikovan med trdno konstrukcijo, je zelo trpežen. Uporaba opažev različnih oblik vam omogoča izvajanje različnih arhitekturnih rešitev. Za izgradnjo upravnih stavb in stanovanjskih stavb uporabljamo monolitno gradnjo. Izvajamo tudi monolitno delo pri gradnji parkirišč, skladiščnih kompleksov (razen monolitnih sten - izdelava industrijskih betonskih podov za skladišče in delavnico). Pri gradnji športnih objektov uporabljamo in oblikujemo monolitne konstrukcije iz armiranega betona.

Cene za delo v fasadi v Moskvi

  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Delo na fasadi. Popravljanje fasade. Cene, cenik, cene, stroški

Po obdelavi in ​​sušenju sten se fasada obravnava kot "čista" in pobarvana, navadno v dveh slojih. Do danes je veliko različnih barv in koznih zmesi, ki jih vodo prenašajo, kar bo vedno pripomoglo k doseganju želenega rezultata. Poleg tega je v zadnjem času postala razširjena uporaba dekorativnih teksturnih ometov. Kremenčev pesek, ki je del takšnih mešanic, omogoča doseganje edinstvenega reliefa, zaradi česar bo fasada bolj individualna. Seveda bo cena takšnega ometa nekoliko višja od običajne, čeprav je razlika več kot kompenzirana z možnostjo ustvarjanja edinstvenega videza strukture.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Značilnosti fasadnega dela

Pomembno je razumeti, da je izvajanje postopkov, povezanih z izboljšanjem fasad, mogoče zaupati le strokovnjakom. Vgradnja konstrukcij na višini je povezana z določenimi tveganji. Glede na to je pri opravljanju fasadnih del potrebna stroga skladnost z varnostnimi zahtevami. Prav tako je treba spomniti, da je treba vse strukture, elemente in dele pravilno pritrditi, le v tem primeru:
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

PREDLOŽENA DELA NA FASADE V MOSKVI

Montaža in demontaža sprednjih sistemov; izolacija fasad hiš, hidroizolacija šivov na fasadi, po potrebi; rekonstrukcija fasad; čiščenje fasad; montaža prezračevanih fasad; mokra fasada itd.

Zaporedje del na stenskih izolacijah

Stena je izravnana, na njej je nameščen grelec, ki je prekrit s mavcem ali oblogo. Priprava zajema ne le izravnavanje, temveč tudi zapečatenje šivov in sušenje stene, kot tudi prašenje - tla opravlja zaščitno funkcijo za material stene. Poleg izolacije in obloge se za zunanjo izolacijo uporablja tudi vetrovnata folija - preprečuje, četudi delno, zamrznitev sten in penetracijo atmosferske vlage ter tudi preprečuje nastanek kondenzata.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Slikanje fasade hiše: površine in materiali

Klasična restavracija fasad skorajda nikoli ne dela brez slikanja. Enotna plast visokokakovostne barve ščiti površino sten pred negativnimi naravnimi vplivi (visoka in nizka temperatura, vlaga, UV žarki) ter kemični in biološki dejavniki (glive, plesni, soli in kemične spojine). Uporaba barve je tudi zadnja faza popravil, ki nosi estetsko funkcijo.

czwartek, 16 maja 2019

Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

  Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

Izbor materialov za hidroizolacijo

Hidroizolacija ploščice zahteva najtrajnejše, vodotesne materiale. Imajo dva tipa: folije za zvijanje, ki so nato razdeljene na samolepilne, materiale na osnovi bitumna in posebno enokomponentno mastiko. Vsak od njih ima svoje prednosti in slabosti, ki jih je treba upoštevati pri vodotesnosti naprave.

Katere kraje zahtevajo obvezno uporabo hidroizolacije?

Najprej je treba skrbeti za zaščito območij, ki so v neposrednem stiku z vodo: predpasnik, umivalnik, kad, WC školjka. Tekoča hidroizolacija pod ploščicami je tudi sestavni del kakovostnega popravila tal. Mastiks je treba uporabiti na celotnem območju, saj je ta del kopalnice najbolj občutljiv na vlago. Zanesljiv zaščitni sloj pomaga pri preprečevanju težav s sosedami od spodaj v primeru nepričakovanih poplav, zagotoviti optimalne pogoje za polaganje keramičnih ploščic in postati ključ do udobja in udobnosti v hiši.
  Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

Funkcionalni namen hidravlične zaščite ↑

Hidroizolacijska naprava je neposredno povezana z značilnostmi delovanja kopalnice. Vodovod, notranja komunikacija, dostop do kanalizacije so območja z visokim tveganjem. Kršenje tesnosti sifonov, cevi, križišč komunikacij vodi do uhajanja. Včasih ni mogoče takoj zaznati območja s težavami. Voda se nekaj časa kopiči pod kopeljo ali na drugem težko dosegljivem mestu. V tem primeru bo hidroizolacija opravljala svojo funkcijo - preprečila bo, da bi voda prišla v spodnje nadstropje.
  Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

Metode hidroizolacije tal

Današnji gradbeni trg ponuja široko paleto visoko kakovostnih hidroizolacijskih materialov domačih in tujih proizvajalcev. Toda pri izbiri, najprej morate se osredotočiti na namen in vrsto hidroizolacije, ki je primerna za vaše potrebe, saj se različne spremembe včasih razlikujejo.
  Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

Zakaj potrebujete hidroizolacijo kopalnice?

Hidroizolacijo tal v kopalnici ali kopalnici je potrebno, saj se uporabljajo za črpanje vode iz vodovodnega sistema in ga uporabljajo. To pomeni, da so možni takšni pojavi, kot so visoka vlažnost, razlitje vode, nesreče z vodovodnimi instalacijami ali vodovodnimi cevmi. Zaradi tega lahko vlage iz teh prostorov prodrejo v tla, stene, druge prostore ali tla hiše. Da bi se izognili tem posledicam ali jih vsaj zmanjšali, je potrebno vodo odporati na prostore, vključno s tlemi. To bo hišo rešilo pred gradnjo vlage in prihranilo denar, ki bo potreben za popravila.
  Hidroizolacijo talne obloge pred polaganjem ploščic

Površinske zahteve

Postopek priprave tal za polaganje ploščic vključuje seznam postopkov. Z njihovo pomočjo je mogoče doseči rezultat, ki bo bistveno izboljšal kakovost prihodnje pokritosti. Površina mora izpolnjevati naslednje zahteve:

Pravila za izgradnjo okvirne hiše

  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Okvir

Osnova okvirja, kot je razvidno iz njenega imena, je okvir. Zato je okvir naprave - eno najpomembnejših in zahtevnejših del. Okvir ima nosilno funkcijo in mora imeti zadostno trdnost in togost. Da bi se izognili nadaljnjim težavam pri zaključku, je treba ohraniti natančne geometrijske dimenzije okvirja in slediti vertikalnim in vodoravnim nivojem elementov okvirja - šele potem bodo notranji dekorativni materiali "ležali" gladko in tesno, zagotavljali kakovostno in lepo površino sten, tal in stropa prihodnje hiše.
  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Frame house do-it-yourself 6x8: navodila po korakih

Za gradnjo te vrste hiše zahteva ne-dolgočasno mesto, po možnosti z dobrim drenažnim sistemom. Projekt hiše bi moral biti izdelan na podlagi načina uporabe hiše: celo leto ali samo sezonsko. Prostor med ščitniki, ki je napolnjen z izolacijo, vam omogoča udobno življenje v hiši in pozimi.
  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Zakaj je tako pomembno upoštevati vsa pravila?

Torej, okvirna konstrukcija sodi v leseno hišo, saj je glavni element stavbe lesen okvir. Les je najcenejši material, pa tudi najbolj ranljiv. Les med konstrukcijo okvirja in po njej je izpostavljen zunanjim dejavnikom - strah pred vlago, temperaturnimi spremembami in drugimi neugodnimi vremenskimi razmerami. Istočasno lahko bakterije, glive in plesni v manj kot dve leti v prah spremenijo okvir hiše in druge zgradbe.
  Pravila za izgradnjo okvirne hiše

Praktični nasveti pri načrtovanju sten

Običajno je pri gradnji z nizko rastjo debelina zunanjih sten izbrana iz pogojev termičnega upora obodne površine. V naši konstrukciji je lažje in ceneje izstopati iz trdnostnih pogojev stenskega ogrodja. Zakaj:

środa, 15 maja 2019

Hidroizolacijo sten v kopalnici pod ploščico

  Hidroizolacijo sten v kopalnici pod ploščico

Izbira materiala in tehnologije za zaščito zidov pred vlago ↑

  • Bitumenski hidroizolacijski materiali
Bitumenska hidroizolacija je najpogostejša pri gradnji. Žal, mineralne spojine imajo slabe oprijemljivost z večino njih. To pomeni, da je postavitev ometa, kita, lepila ploščic in barve površine stene, prekrite z bitumenskim materialom, vsaj problematična. Z visoko stopnjo verjetnosti, dokončanje ne bo trajalo dolgo.
  Hidroizolacijo sten v kopalnici pod ploščico

Funkcionalni namen hidravlične zaščite ↑

Hidroizolacijska naprava je neposredno povezana z značilnostmi delovanja kopalnice. Vodovod, notranja komunikacija, dostop do kanalizacije so območja z visokim tveganjem. Kršenje tesnosti sifonov, cevi, križišč komunikacij vodi do uhajanja. Včasih ni mogoče takoj zaznati območja s težavami. Voda se nekaj časa kopiči pod kopeljo ali na drugem težko dosegljivem mestu. V tem primeru bo hidroizolacija opravljala svojo funkcijo - preprečila bo, da bi voda prišla v spodnje nadstropje.

Možnosti hidroizolacije

Na sodobnem trgu gradbenih materialov obstaja veliko različnih sredstev za izvedbo hidroizolacij. Najbolj priljubljene vrste hidroizolacije so naslednje:
  Hidroizolacijo sten v kopalnici pod ploščico

Katere kraje zahtevajo obvezno uporabo hidroizolacije?

Najprej je treba skrbeti za zaščito območij, ki so v neposrednem stiku z vodo: predpasnik, umivalnik, kad, WC školjka. Tekoča hidroizolacija pod ploščicami je tudi sestavni del kakovostnega popravila tal. Mastiks je treba uporabiti na celotnem območju, saj je ta del kopalnice najbolj občutljiv na vlago. Zanesljiv zaščitni sloj pomaga pri preprečevanju težav s sosedami od spodaj v primeru nepričakovanih poplav, zagotoviti optimalne pogoje za polaganje keramičnih ploščic in postati ključ do udobja in udobnosti v hiši.
  Hidroizolacijo sten v kopalnici pod ploščico

Zakaj potrebujete hidroizolacijo v kopalnici?

Kopalnica je brez dvoma najbolj vlažna in najbolj brezzračna soba v celotnem apartmaju. Ne glede na to, kako dobro deluje pokrov, bo v zraku vedno večja koncentracija vodne pare. Poleg tega voda stalno pade na stene in tla, ko uporabljamo kopel, tuš in celo samo umivalnik.

Hidroizolacija sten v kopalnici: kako to delati s svojimi rokami?

Kopalnica je prostor, v katerem se vroča voda stalno uporablja. Kot rezultat, zrak v prostoru, tudi z dobrim prezračevanjem, ima skoraj vedno visoko raven vlage. Pravilno izdelana hidroizolacija sten v kopalnici bo pripomogla k zaščiti strukture hiše pred škodljivimi učinki vlage, kar pomeni podaljšanje življenjske dobe objekta. Poleg tega v odsotnosti vodoodpornih končnih materialov ne boste hitreje, to je, če ste preveč leni za vodotesne stene, boste morali pogosteje popraviti kopalnico.

wtorek, 14 maja 2019

Montaža sistema za gašenje požara

  Montaža sistema za gašenje požara

Oblikovanje. Vrhunci

Oblikovanje protipožarnih sistemov je zapleten in dolgotrajen proces, ki zahteva posebno znanje in izkušnje. V bistvu je to resen dokument, ki igra pomembno vlogo pri izvajanju nadaljnjih ukrepov. Zelo pomembno je, da natančno pripravimo vso potrebno dokumentacijo in pridobimo dostop do nadaljnjega dela, ki je vključena v namestitev opreme. Izpostavljamo glavne točke, na katere je treba pozornost posvetiti.
  Montaža sistema za gašenje požara

Elementi avtomatskega protipožarnega sistema za stanovanjsko gradnjo:

  • požarni alarmni sistemi
  • sistemi za nadzor požara
  • dimne in dimne prezračevalne sisteme
  • notranji sistemi za oskrbo z vodo
Sistem za gašenje požara omogoča ne samo prepoznavanje vira vžiga v trenutku nevarnosti, ampak tudi, če je pravilno nameščen, učinkovito odpravlja grožnjo. Niansi namestitve sistema so odvisni neposredno od:
  Montaža sistema za gašenje požara

Vrste sistemov za gašenje požara in njihovo napravo

Zgodovina naprav za gašenje požara se dogaja že od leta 1863, ko je Aanson Crain (ZDA) izumil prvi gasilni aparat, po skoraj desetih letih se je pojavil sistem za gašenje požara, ki ga je leta 1872 patentiral Pratt. Šele leta 1874 je prvi proizvajalec polavtomatskega sistema za gašenje po vodi oblikoval in postavil Henry Parmali v izdelavi klavirja.
  Montaža sistema za gašenje požara

Protipožarne metode

Glavna prednost sistemov avtomatskega gašenja požara je, da zagotavljajo največjo učinkovitost, tudi v začetni fazi vžiga. Sistemi za gašenje požara so stacionarni komplet opreme, ki opredeljuje požarno območje in deluje na lokalni vir, kar preprečuje širjenje plamena. Takšne konstrukcijske tehnologije za gašenje požara lahko znatno zmanjšajo velikost možnih materialnih izgub in takoj opozarjajo na nevarnost za človeško življenje. Shema delovanja avtomatskih sistemov za gašenje požara se razlikuje glede na vrsto, vendar je načelo še vedno splošno: opredelitev znaka požara in vpliv na predvideno območje gasilnega sredstva.
  Montaža sistema za gašenje požara

Izvedite vse "ključ v roke" in sklenite dogovor

Ena od pomembnih prednosti, ki jo dobite, če nas kontaktirate, je ponudba celotnega obsega storitev. Organizacijsko in usklajevalno delo ne boste motili, vendar boste lahko sprejeli delo na ključ. Načrtovali in namestili bomo sistem za gašenje požarov, plina ali vode. V skladu z vašimi zahtevami in funkcijami bo izbran sistem in izvedena bodo vsa potrebna projektna dela, nato pa se bo izvedla kakovostna namestitev avtomatskih sistemov za gašenje požara izbranega tipa.
  Montaža sistema za gašenje požara

Sistemi za gašenje vode - pregled vrhuncev

Takšni protipožarni sistemi se uporabljajo v različnih objektih, vključno z upravnimi zgradbami, športnimi kompleksi, parkirišči, bankami in hoteli. Obstajata dve vrsti sistemov za gašenje požarov:

Predelane stavbe iz sendvič plošče

  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Obseg stavb iz sendviča

Uporaba gradbenih plošč v gradbeništvu je nova beseda konstruktivnih rešitev, ki lahko znatno zmanjša čas, porabljen za gradnjo. Modularna zasnova združuje preprostost in zanesljivost - stenski in strešni paneli so pritrjeni na varjeni kovinski okvir, med katerim je postavljena izolacija. Izkazalo se je taka vrsta večplastnega sendviča iz kovinskega strokovnega lista in toplotnoizolacijskega materiala, za katerega so plošče imenovali "sendvič".
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

"Build, ne morem najeti!"

Vsi se spominjamo pravljice, v kateri je ena vejica odločila o usodi glavnega junaka. V tem primeru si ti junak. Pomagali smo pri pravilni določitvi vejice v tem predlogu, tako da ste lahko prepričani, da je stavba veliko bolj donosna od najema. Kdo se ne strinja s tem vprašanjem, razumemo. Najem stavb v Chelyabinsk, skladiščih, hangarjih ali trgovskih prostorih, vsako leto postaja dražje. Ta strošek, ki je bil pred nekaj leti nerazumno precenjen, danes nas sploh ne preseneča.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Posebnost montažnih konstrukcij

Stavbe, izdelane iz sendvič plošč, imajo preprosto obliko, ki lahko sprejme kakršno koli konfiguracijo in velikost. Njegova osnova je kovinski okvir z enim ali več razponov, ustvarjen iz stebrov, nosilcev, povezav in grobov. Zunanje stene, predelne stene in streha montažnih zgradb izvajamo iz jeklenih plošč, napolnjenih z izolacijo. Gradnja je opremljena z vhodnimi vrati, vhodnimi vrati, okni in drugimi predmeti.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Sestavni deli montažnih zgradb

Glavne sestavine montažnih zgradb so temelj, kovinski okvir in zapiralne strukture iz plošč. Naslednje vrste temeljev se večinoma uporabljajo za gradnjo na tem območju: trak, plošča, kup, kolobar. Za določitev izbire moramo najprej upoštevati geološke razmere, približne obremenitve in oblikovne značilnosti. Kovinski okvir je osnova za montažno konstrukcijo, na kateri je montirana ovojnica - stenske in strešne plošče. Okvir prenaša vse obremenitve iz zgradbe v temelj.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Prednosti stavb sendvič plošče

Modularna gradnja sendvič plošč je pogosto najboljša konstrukcijska rešitev. To je edinstvena priložnost, da v kratkem času dosežete želeno velikost in konfiguracijo. Osnova stavbe je kovinski okvir, na katerega so pritrjeni večplastni strukturni elementi. Uporaba sendvič plošč vam daje priložnost, da prejmete številne prednosti:
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Gradnja montažnih zgradb s sendvič ploščami

V skoraj vseh regijah naše države se vedno bolj zgradijo montažne stavbe. To ne pomeni, da so takšne hiše prišle v modo. To je zelo pravi način za izgradnjo industrijske stavbe v zelo kratkem času. Ne glede na to, ali potrebujete nakupovalni center ali skladišče, industrijsko podjetje ali trgovino, ga lahko že v nekaj mesecih začnete uporabljati. Tehnične in operativne značilnosti takšnih prostorov so bistveno izboljšane. Tudi za stanovanjske zgradbe se uporablja ta gradbena tehnologija.

niedziela, 12 maja 2019

Izračun stroškov razstavljanja stavbe

  Izračun stroškov razstavljanja stavbe

Razstavljanje cen

Stroški dela so sestavljeni iz naslednjih kazalnikov: tip, skupna površina, število nadstropij, trenutni status, gostota in lokacija stavbe; število zaposlenih, standardni stroški dela, cena za najem orodja in opreme.

Koliko stane za rušenje stavbe v Moskvi?

Izračun stroškov demontaže

Razstavljanje cen v Moskvi je odvisno od številnih dejavnikov - glede na vrsto objekta, površino in višino predmeta, materiale gradnje itd. Natančno izračunajte stroške vseh del lahko samo posamezno.
  Izračun stroškov razstavljanja stavbe

Končni stroški razstavljanja vplivajo številni dejavniki:

  • Pogoji in obseg dela;
  • Število potrošnega materiala in vrsta uporabljene opreme;
  • Man-hours (število oseb v objektu, ki sodeluje v postopku).
Potencialni stranki je na voljo seznam postopkov postopnega razstavljanja, vključno s pripravljalnim delom, nalogami, ki jih je treba opraviti, in končnimi cilji. Ocena stroškov lahko potencialni stranki pomaga, da vizualno sledi izdatkom sredstev in vam omogoči, da racionalno načrtujete morebitne stroške, tako da nadomestite nepotrebne položaje ali jih popolnoma opustite.

Strokovno demontiranje in rušenje zgradb in objektov ETALONSTROY LLC

Podjetje ETALONSTROY LLC se ukvarja z rušenjem in demontaži zgradb in objektov v Kazanu in Tatarstanu. Za nas ne bo težko izvajati rušenja hiše v sili ali razstaviti konstrukcijo za kakršenkoli namen - imamo na tem področju zadostne izkušnje in vsa potrebna tehnološka oprema je vedno na voljo pristojnim strokovnjakom. Izvajamo tudi temeljito analizo vsakega predmeta, pripravimo oceno in izvedemo izračun končnih stroškov razstavljanja stavb in objektov (cena je odvisna od številnih dejavnikov in parametrov). Poleg tega bomo po zaključku gradnje samostojno odstranili vse gradbene odpadke in po želji ga bo kupec poslal za reciklažo.

Mehanizirano razstavljanje zgradb in hiš

    Mehanizirano razstavljanje vključuje uporabo bagra. V večini primerov bagre porušijo takšne zgradbe, kot je Fakhverk, in stavbe iz kamna, katerih višina ne presega 15 metrov.
      Izračun stroškov razstavljanja stavbe

    Dokumentacija za gradnjo stavb

    Trenutno je tehnologija razstavljanja stavb na precej visoki ravni, mehanizacija proizvodnih procesov pa zagotavlja visoko stopnjo produkcijskega dela. Ker pa ukrep pogosto poteka v razmerah dovolj gostega urbanega razvoja, je v ospredju varnost delovnega osebja, ki živi v bližini objektov državljanov, varnost sosednjih stavb in objektov. Zato vse faze demontaže stavb strogo urejajo posebna regulativna dokumentacija in se zmanjšajo na zasnovo dela. Ta dokument vsebuje pojasnjevalne opombe, ocene in grafične dele, ki vključujejo:

    Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

      Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

    Tehnologija segrevanja fasade hiše mineralne volne

    Tehnologija in vgradnja toplotne izolacije fasade z mineralno volno so procesi, ki ne zahtevajo resne priprave, zato delo z lastnimi rokami pri izolaciji hiše ne bo oteženo. Vredno je, da se seznanite s postopnimi akcijami dela in majhnimi trikovami polaganja.
      Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

    Načelo vgradnje mokre izolacije hiše z mineralno volno

    Temperaturni pogoji morajo biti v razponu od +5 do +30 stopinj, dovoljena je namestitev pri temperaturah pod + 5, pod pogojem, da se organizira toplotni krog.

    Kaj je mineralna volna?

    Mineralna fasada fasade se razlikuje od mineralne volne za notranje delovanje po njegovi gostoti in hidrofobnosti, to je po svoji sposobnosti odganjanja vlage. Izolacija te vrste obstaja izključno v ploščah. Podloge je mogoče uporabiti, vendar njihova gostota ne sme biti nižja od 80 kg / m3. In to je redkost. Dimenzije plošč večinoma prihajajo v dveh sortah: 0,6 x 1,2 m in 0,5 x 1,0 m. Debelina plošč je 5, 10 in 15 cm. V večini primerov se uporabljajo deset centimetrskih plošč.
      Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

    Ogrevanje fasade pod ometom

    Metoda ometa ("mokra") se lahko uporablja za ogrevanje opečnih, blokovskih in panelnih hiš. Za to ni primerna nobena izolacija - za izolacijo fasade morate kupiti mineralno volno. Na primer, plošče iz kamene volne "FATCH BATTS": so zelo toga in elastična, zaradi česar zlahka prenašajo obremenitve in različne učinke atmosfere. Zato bodo stroški fasadne izolacije nekoliko višji od cene toplotne izolacije za notranje prostore. FACADE BATTI, ki so pritrjeni na steno s posebnim lepilom in dodatno pritrjeni s sidri za izolacijo. Potem lahko uporabite omet.
      Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

    Zunanja stena izolacija - razkošje ali potreba

    V hladnem ruskem podnebju je segrevanje fasade hiše učinkovito sredstvo za ustvarjanje udobne mikroklime v notranjosti in znatno zmanjšanje stroškov ogrevanja. V raziskavi, ki so jo izvedli znanstveniki iz različnih držav, je bilo ugotovljeno, da približno 40% toplote zapusti hišo skozi stene. Lastnik je zaradi svoje pravilne toplotne izolacije prisiljen povečati ogrevanje hiše, ki porabi približno 40% stroškov utility za ogrevanje ulice. S toplotno izolacijskim sistemom toplota ostane v hiši, ki zagotavlja prijetno vzdušje in zmanjšuje tveganje kataralne bolezni. V vročem vremenu, zahvaljujoč toplotni izolaciji, ostane prostor ohlajen, kar pomeni, da klimatske naprave ne potrebujete ves čas.

    Profesionalna izolacija fasade zasebne hiše

    Ta naloga se neizogibno sooča z vsako osebo, ki se ukvarja z gradnjo hiše. Zato za pridobitev tega vprašanja določena količina informacij ni odveč.

    Popularne posty