środa, 10 lipca 2019

Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

  Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

Pomen indikatorja gostote prebivalstva v vrtcih

Koliko ljudi je lahko v skupini vrtcev? Zakaj bi vas to vprašanje najprej zanimalo? Naši otroci so naša vse, naša prihodnost in uspeh prihodnosti je odvisna od tega, kar je v otroštvu.
  Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

Število otrok v skupini vrtcev v skladu z regulativnimi dokumenti

Do 1. oktobra 2010 so v modelnih predpisih za predšolske vzgojne ustanove (predšolske vzgojno-izobraževalne ustanove) in SanPiN za predšolske vzgojne ustanove postavili precej stroge pogoje za vrtce. Največje dovoljeno število otrok v skupinah je bilo strogo urejeno in vodstvo vrtca ni imelo pravice samostojno vzpostaviti režimov za bivanje otrok v skupinah. Vendar pa je 22. julija 2010 glavni sanitarni zdravnik Rusije podpisal Resolucijo št. 91, v skladu s katero je od 1. oktobra 2010 začela veljati nova sanitarna pravila SanPiN 2.4.1.2660-10-10 in stari sanitarni predpisi, sprejeti leta 2003 (SanPiN 2.4.1.1249-03 ) so potekli.
  Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

Čiščenje sobe v vrtcu

Čiščenje sobe (kot tudi ozemlja) vrtca ureja "Zahteve". Tako je treba mokro čiščenje opraviti dvakrat na dan, oljne tkanine in druge pralne površine obdelamo z vročo vodo in milo, vsak dan z vlažnimi krtačami (ali iztisnjenimi) očistimo in očistimo preproge (enkrat letno jih čistimo s suho čiščenje). "Mokro čiščenje v spalnicah se izvaja po dnevnem in nočnem spanju, v skupini - po vsakem obroku. Splošno čiščenje vseh prostorov in opreme se izvaja enkrat mesečno z detergenti in razkužili. Okna zunaj in znotraj se očistita v skladu z onesnaženostjo, vendar najmanj dvakrat letno (spomladi in jeseni). "

Kateri detergenti so odobreni za uporabo v vrtcih

Za otroke, stare od 5 do 7 let, je treba med telesno aktivnostjo zagotoviti do 8 ur rekreacijskih in izobraževalnih dejavnosti na teden. Poleg tega je potrebno vključiti kompleks za strjevanje učencev, ki je sestavljen iz prezračevanja prostorov, pranja s hladno vodo, vadbe in sprehoda na svežem zraku.
  Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

Število zaposlenih v skupinah

V skladu s pravili morata dva mentorja delovati v skupini: ena - od jutra do tišine, druga - od tišine do večera. Poleg tega skrbniki zanašajo na asistentko, tj. Tri osebe v skupini. Ampak, na žalost, realnost je, da otroške ustanove preprosto nimajo dovolj osebja. Plače varušk in skrbnikov so daleč od čudovitih, malo ljudi, ki želijo delati v teh poklicih, zato morate "povečati" skupine, ki presegajo standarde.
  Koliko otrok mora biti v skupini vrtcev s sanpinom

Zahteve za delovanje v vrtcih

Za vrtce so norme naslednje: v igraških prostorih temperatura ne sme pasti pod 21 stopinj Celzija, priporočena temperatura je 24 stopinj. V spalnicah so sprejemljive nižje temperature, do 18 stopinj, zato je priporočljivo, da temperatura dosežete na 22 stopinj Celzija. Navedene temperature so obvezne za območja s povprečno temperaturo v januarju pod -14 stopinj Celzija.

niedziela, 7 lipca 2019

Popravilo ogrevanja v apartmaju

  Popravilo ogrevanja v apartmaju

Ogrevanje tal pod skrito ožičenje

Zaželeno je, da cev za ogrevanje pogleda z vidika estetike. Tako, da latentno ožičenje ogrevanja ne povzroča pravičnega jeza inženirjev za ogrevanje s spremljajočimi sankcijami, je priporočljivo ustrezno pripraviti tla. Če je dekorativna tla položena na hlode in dodatna izolacija talne obloge ni obvezna, so cevi preprosto položene med hlode, nad njihovimi priključki pa so nameščene odstranljive rešetke za dostop.
  Popravilo ogrevanja v apartmaju

Popravilo bimetalnih radiatorjev

Obnova, zamenjava in popravilo bimetalnih grelnih radiatorjev se začne s pripravo orodij. Nato zaprite dovod vode in izpraznite ostanke. Po odstranitvi stare naprave morate narediti oznako, da namestite novo. Namestimo oklepaj in, potem ko smo odvili vse vtiče, namestimo novo napravo. Z enim cevnim priključkom priključimo obvod. Sgonami priključite baterijo na sistem in tesnite tesnila.
  Popravilo ogrevanja v apartmaju

Razlike popravljajo ogrevalni sistem zasebne hiše in stanovanja

Prebivalci stanovanjskih stavb s centralizirano oskrbo s toploto so imeli srečo, saj popravilo izvajajo specializirane javne službe. Lastniki stanovanj, ki usklajujejo čas dela s stanovanjsko hišo, odstranijo samo puščanje in zamenjajo radiatorje in komunikacije.
  Popravilo ogrevanja v apartmaju

Zamenjava starih radiatorjev

Če baterije v vašem stanovanju niso v slabem stanju, vendar jih želite zamenjati, ker slabo segrejejo ali preprosto postanejo moralno zastareli, boste to težavo morali rešiti na lastne stroške. Nobena organizacija ne bo to storila brezplačno. Kako je to mogoče storiti?
  Popravilo ogrevanja v apartmaju

Obseg in obseg popravil

Baterije (radiatorji), ki segrevajo zrak v stanovanju sčasoma, potrebujejo popravilo in posodobitev. V nasprotnem primeru se učinkovitost ogrevanja zmanjša na najmanjšo možno mero. Popravilo ogrevalnega sistema v stanovanju poteka po načrtu ali na zahtevo lastnikov. Načrtovano izboljšanje baterij (radiatorjev) se izvede med remontom hiše, ko gre za zamenjavo grelnih naprav zaradi poškodb, potekelega življenjskega doba, nezmožnosti starega sistema, da opravlja svoje funkcije, in dvižni sistemi običajno ostanejo stari. Pojav izredne situacije omogoča nenadzorovano zamenjavo ogrevanja v prostoru.

Mali koristni nasveti

  • Odlaganje delov ameriške, je treba razmisliti o zmernosti. Zelo težko (šibko), obstaja možnost nastanka madežev. Tlak hladilne tekočine je visok, tako da bo tudi najmanjša razdalja dala ogromen tok vode. Slabo prižgali povezavo, obstaja možnost, da se tesnilo razbije ali se bo nit zlomila.
  • Vse dodatne naprave so razstavljene v skladu z navodili, ki so priložena potnemu listu proizvoda.
  • Namestitev instrumentov morajo opraviti usposobljeni obrtniki, ki imajo dovoljenje za opravljanje te vrste dela.
Koristen videoposnetek na temo:

Popularne posty