sobota, 3 listopada 2018

Okrasite stene lesene hiše v notranjosti

  Okrasite stene lesene hiše v notranjosti

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.

Slikanje lesene hiše

Visokokakovostno barvanje stavbe iz bara ali dnevnika je odvisno od priprave za ta proces. Pred nanašanjem barve je potrebno lesene stene očistiti in brušiti. Prvič, katrana in umazanija sta strgana s sten. Vijaki za nošenje, vijaki in kovinski sponki so prekriti z antikorozijskimi premazami. Protipožarno ravnanje se uporablja za zaščito pred odprtim ognjem. Prav tako je potrebno zdraviti z antiseptičnimi sredstvi: to bo pripomoglo k zaščiti lesa ali hlodov iz plesni in gliv. Takšne kemikalije ne skrivajo naravne lepote lesa, saj so prozorne.
  Okrasite stene lesene hiše v notranjosti

Različice obrnjene lesene zgradbe od znotraj

Odgovor na vprašanje, kako oviti zidove v leseni hiši, je odvisen od izbranega sloga prostora in od finančnih možnosti lastnika. Izbira današnjih materialov je zelo široka, vendar se v leseni stavbi ne morejo uporabiti vsi premazi.
  Okrasite stene lesene hiše v notranjosti

Vrste notranjih oblog:

Najprej se morate odločiti, ali se držite čiste in popolnoma lesene hiše ali pa bo vaša hiša okrašena s sodobnimi in cenovno dostopnimi materiali. Osebno imam rad slog preprostega sesekljanega dnevnika. In morda želite okrasiti hišo okrasno in nenavadno. Trenutno se težnja prilagodi povsod. tisti, ki imajo leseno hišo iz lesa ali hlodov trim hišo v apartmajski varianti, in tiste, ki imajo kamnite hiše na nasprotno trim v slogu lesene hiše.

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.
  Okrasite stene lesene hiše v notranjosti

Kako narediti namestitev v leseni hiši?

Kakšne so lastnosti suhih zidov v leseni hiši? Vse težave, ki jih premagamo, je posledica dejstva, da se "živi" les zmanjšuje in diha, in če se prvi proces postopoma zmanjšuje, se drugo nadaljuje skozi celotno življenje lesne hiše. Od tu sledite nekaj pravil.

Obnova hiše brez dovoljenja

Katere hiše potrebujejo rekonstrukcijo?

Čas ima uničujoče posledice za vse stavbe, ne glede na gradivo, iz katerega so bili zgrajeni, in kako dobro so bili izdelani. Glede na dejstvo, da gradbene tehnologije in arhitekturna umetnost ne stojijo še vedno, so objekti ne le fizično uničenje, temveč tudi moralno zastaranje.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Rekonstrukcija in sanacija z naraščajočo površino

Če ste začeli ponovnega razvoja s povečanjem območja vašega doma, bi lahko na primer razširili območje z balkonom ali ložo, potem pa se prepričajte, da ste pripravljeni na to, se bo pojavilo vprašanje o razstavljanju vrat in oken, morda pa bodo takšne dejavnosti vplivale na stene. Vse to se lahko uresniči precej neboleče, toda kar zadeva podokno, je najpogosteje del nosilne stene hiše.

Kaj naj potem naredim? Kako narediti hišo? Da se pritožiš? Kje naj odidem ali stopim v stik, da bi rešili moje vprašanje?

Živel v zasebni hiši od leta 1988. Zdaj jo uporabljam kot poletno počitniško hišo. Postavljen sem bil na območje okrog Kalininovega vrha, približno 1978-1980, vendar pred tem je bila na tem mestu stara koča 10 let. Stavba se je štela za nenavadna. Začel je razkazovati hišo z načrti za izdajo nadaljnjih zemljišč. Ploskev se je obrnila na odvetnike, zbrala je vrsto listov in potrdil, vendar so bila nenadoma zavrnjena z Oddelka za premoženjske odnose, ker rdeča črta teče skozi hišo, čeprav se hiša nekoliko bolj poglablja glede na sosednje hiše, hiše na levi in ​​desni pa so registrirane kot lastnine. Izkazalo se je začaran krog, hiša ne more urediti in pristati.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Gradnja hiše na lokaciji IZHS

Dober dan vam. Povej mi. Kupim parcelo 17 sto. Na njem po dokumentih hiše 60 kvadratnih metrov. m., dejansko je bila hiša porušena. Meje mesta in gradnja se dogajajo 3 metre po pričakovanjih s sosednjih lokacij.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Registracija lastništva nepremičnin

Ko je zemljišče ukrašeno, je treba obravnavati stavbe, ki se nahajajo na njej. Samostroy, zgrajen brez dovoljenj in soglasij, hiša pa je bila kupljena, donirana ali podedovana, kasneje pa je bila dokončana ali obnovljena, prenesti na pravno področje. To je storjeno tako:
  Obnova hiše brez dovoljenja

Dovoljenje za gradnjo hiše in zemljišča

Da bi zgradili hišo, potrebujete zemljo. Na tehnologijo gradnje vpliva relief, stanje tal, raven podtalnice. Pravna možnost gradnje je odvisna od kategorije zemljišča in vrste dovoljene uporabe.

Prenova stanovanja je

  Prenova stanovanja je

Kaj je preureditev stanovanja in kakšne osnovne korake vključujejo?

Začeti se mora s pripravo in sprostitvijo prostorov, ki jih je treba popraviti iz pohištva, prenosnih gospodinjskih predmetov itd. Dovolj je, da vse presežke prestavimo v drugo sobo.
  Prenova stanovanja je

Načrtovanje prenove stanovanja

Če želite začeti, potrebujete jasen načrt. To bi moralo biti izhodišče vašega popravila. Mnogi lastniki stanovanj nimajo pojma, kakšne popravke želijo, preden se začne, in domnevajo, da bodo že ustvarili svoje sanje že v procesu dela. Ta pristop ni le drag in nesistematičen, temveč tudi zelo nevaren, ker je rezultat nepredvidljiv. V večini primerov notranjost apartmaja po takšni popravki ne izgleda kot cela slika, temveč kot sestavni del splošne ideje.
  Prenova stanovanja je

Obnavljanje fotografije in video poročil o delu opravljenega dela.

Obnova stanovanja je najpreprostejši in najbolj cenovno ugoden način za stanovanje v redu, hkrati pa mu daje nov videz. Stroški stroškov preureditve stanovanja so opazno manjši kot pri drugih vrstah popravil. Na splošno velja, da preurejanje stanovanja ne daje občutka popolnega zadovoljstva in uresničitve vaših idej. Ker mnogi smatrajo, da je preurejanje stanovanja zamenjava tapet in talne obloge in nič več.
  Prenova stanovanja je

Upoštevajte, kaj je vključeno v preureditev določenih vrst konča

Talna obloga. Ne vplivamo na napravo talne obloge, saj nadomeščamo le plašč. Za izdelavo del izbrala najbolj poceni in učinkovito možnost. Torej, če je dno talne obloge v dobrem stanju, se dekorativni premaz položi neposredno na plošče po predhodnem polnjenju obstoječih rež.
  Prenova stanovanja je

Najprej pripravi

Recimo takoj, ni potrebe, da bi se lotili in takoj začeli kupovati nove ozadje ali ploščice. Ker bo vsaka hitrost popravila nujno povzročila dodatne nepredvidene stroške. Najprej morate izdelati načrt ukrepov za popravilo in natančneje:
  Prenova stanovanja je

Naročite popravilo stanovanja v Moskvi

Obnova visoko kakovostnih stanovanj na ključ se začne z odstranjevanjem meritev neposredno na objektu, po katerem se z vami pogovorimo o načrtu dela, ki ga je treba opraviti, določite uporabljene materiale in pripravite oceno količine zahtevanega končnega materiala in obsega dela, ki ga je treba izvesti. Dokončanje in popravilo stanovanj pod ključem se začne z usklajevanjem datumov in datumov začetka del, takoj ko so podpisani potrebni dokumenti, poveljnik naroči materiale objektu, od trenutka njihovega prihoda pa strokovnjaki začnejo opravljati popravila.

Višina 4-nadstropne stavbe

  Višina 4-nadstropne stavbe

Višina stropa v hiši lesa

Podedovali smo številne apartmaje iz sovjetske preteklosti. Hkrati je bil eden glavnih kazalnikov udobja doma vedno višina stropov - višja, bolj prestižna. Očitno je od tu prišla sodobna moda med bodočimi lastniki hiš od bara do visokih sob. Sanje sovjetskega državljana je stanovanje polne velikosti z visokimi stropi, ki so danes v koči danes pogosto uveljavljene. Vendar, kako upravičeno je želja po povečanju razdalje od tal do stropa in ali je vredno porabljenega denarja? Spravimo skupaj skupaj.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Črpališče za gospodinjstvo naprave

Za napravo sistema za oskrbo z vodo v zasebni hiši lahko ustvarite hiše, kot je majhen vodni stolp, namreč, da namestite posodo na podstrešju. Izračunajte, koliko pritiska boste dobili. Za navadno hišo bo to malo več kot polovica ozračja in v najboljšem primeru. Ta pritisk se ne bo povečal, če se uporabi večji rezervoar.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Izračun velikosti korakov in nagibi stopnic

Pri izračunavanju nosilnosti se elementi stopnišča delijo na statično določljive nosilce - konzolne ali enojne, in se izračunajo z uporabo ustreznih formul. Ker so lestve podvržene dinamičnim obremenitvam, se na togost nosilnih elementov naložijo večje zahteve: njihova deformacija ne sme presegati 1/400 razdalje. Obremenitve, ki delujejo na letenju stopnic in ploščadi, je treba zbrati z dodajanjem lastne teže konstrukcij in začasnih bremen: v stanovanjskih stavbah - 300 kg / m².
  Višina 4-nadstropne stavbe

Prva faza zlatih kupol LCD:

  • 8 zaprtih dvorišč
  • 4-nadstropne monolitne hiše
  • 1466 apartmajev
  • Višina stropa: 2,70 m
  • Vrtec z bazenom za 220 sedežev
  • Pisarna družinskega zdravnika
  • Trgovina z živili
Stanovanjski kompleks "Golden Domes" je kombinacija urbane udobnosti in življenja v naravi, pa tudi priložnost, da vsak dan uživate v prijetnem, dobrem sosedskem vzdušju!

Izračun kota strehe ↑

Brez naklona strehe na strehi se zberejo padavine. Izračun naklona daje natančno predstavo o višini, na katero je treba dvigniti greben, vam omogoča, da ugotovite količino materiala za streho, kako namestiti in hkrati izpolnjevati zahteve proizvajalca izbranega materiala.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Polina, 1940. in vedno nasmejan pin-up

Polina upodablja dekle s plakat ali fotografijo v slogu pik-up. Vloga lutke s slike je, da se razveselite in vedno smejte. Zato se Polina nasmehne, pošilja zračne poljube in poskuša skriti strah pred višino.

Cena pletenja pribora

  Cena pletenja pribora

Izračun ojačitve za trakove temeljev

  1. Izmeri se oboda baze.
  2. Izračunana je dolžina notranjih sten (ležaj), ki bo stala tudi na nosilcu temeljenja.
  3. Določi se število palic v škatli (mrežica).
  4. Dobljeni podatki o prvih dveh točkah so povzeti in pomnoženi z rezultatom izračuna po zahtevku 3.
Kot primer bomo ugotovili, kakšno količino ojačitve je potrebno za podlago, če je hiša 6 x 6, z notranjimi stenami je 2, mreža je sestavljena iz 4 palic vzdolžnega prereza 8 mm.
  Cena pletenja pribora

Rebar tehnologija vezave

Pletilni pribor, ki se uporablja za izdelavo kovinskega okvirja za prelivanje temeljev. To je zelo pomemben postopek, saj je moč prihodnje gradnje neposredno odvisna od njenega izvajanja. Varjenje je bolj zanesljiv način, vendar vam omogoča, da dobite trdno povezavo. Obrtniki pravijo tudi, da je pod vplivom temperature motena struktura kovinske rešetke, zaradi česar je okrepitev bolj krhka.
  Cena pletenja pribora

Armature za temelj

Odvisno od tega, kako dobro bo podlaga, je odvisna stabilnost celotne zgradbe. Najpogosteje se pri gradnji traku temelj uporablja, zato je priporočljivo slediti izračuna ojačitve trakove temelje.
  Cena pletenja pribora

Ali moram pri Prominburgu naročiti obvezno vezavo na vezivo?

Imamo bogate izkušnje na področju gradnje in rekonstrukcije različnih objektov. Naši strokovnjaki so temeljito preučili tehnologijo, zato lahko nudimo visoko kakovost in jamčimo. Pribor, ki ga naročite od nas, cena katere bo nižja od cen drugih, se bo izvajala ob upoštevanju pogojev delovanja objekta. Ta pristop zagotavlja trajnost in zanesljivost dela.
  Cena pletenja pribora

Načelo delovanja kljuke za pletilni pribor

Ne glede na to, kakšna vrsta kramlja bo uporabljena pri delu, se za ustvarjanje okvira uporabi ena tehnologija, ki jo odlikuje preprostost izvedbe. Glavna stvar - izbrati pravo potrošno blago, vendar bomo v tem trenutku upoštevali spodaj.
  Cena pletenja pribora

Značilnosti uporabe pištole za pletilne armature

Ali lahko povsem zamenjam kaveljček?

Na vsaki lokaciji so mesta, kjer se več kot ena pištola ojačitve ne vzpenja, to so koti, določeni nosilci itd. Gradbena pištola je nenadomestljiva in učinkovita na tleh, stene od 2-3 m2. Včasih pospešuje monotono delo pletilcev. Obešeni delavec lahko vedno poveže vogale in težko dosegljiva mesta. Vedno lahko povežete spodnji ali drugi sloj ojačitve tako, da roko postavite s kavljem med vzvodom obloge, s pištolo pa je nemogoče.

Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

  Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

Poročilo o gradnji stanovanjskega kompleksa "Heart of Rostov" 14. junija

Do današnje gradnje stanovanjskega kompleksa "Srce Rostov" se je izvedla betoniranje osnovne plošče FPM-1, kletne stene in stebri podzemnega parkirišča na 1. stopnji. Na 2. stopnji je bilo opravljeno delo pri betoniranju temeljne plošče PCT-1 in začelo se je delo pri betoniranju talne plošče PM-1g (parkiranje).
  Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

Apartmaji v St. Petersburg v bližini postaje podzemne železnice "Lomonosovskaya" - sekundarni trg

Ogromna izbira apartmajev v bližini postaje podzemne železnice "Lomonosovskaya" - od skromnih možnosti gospodarstva do luksuznih večstanovanjskih apartmajev - bo vsem omogočila, da izberejo svoje lastne. Apartmaji na sekundarnem trgu stanovanj v bližini postaje podzemne železnice Lomonosovskaya imajo priložnost, da uživajo v čistosti, udobju in udobju lokacije vseh družbeno pomembnih objektov, od vrtcev do bolnišnic ter nakupovalnih in zabavnih vsebin. Če želite živeti v udobnem, enem od najboljših okrožij v St. Petersburgu, da bi lahko pridete do centra v 15 minutah in hkrati uživali v tišini Lomonosovega parka - vse to boste dobili s svojim stanovanjem na postaji Lomonosovskaya.
  Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

Koncept in infrastruktura

Projekt Tsarsky je kompleks 13 stanovanjskih opečnatih in monolitnih hiš. Okoli 40% ozemlja bodo zasedli javni vrtovi, boulevard, igrišča. Tsarskiy microdistrict je primer zapletenega četrtletnega razvoja, ki ustreza najnaprednejšim standardom stanovanjske gradnje. "Tsarsky" vam bo zagotovil udobno življenje, vključuje: vrtec, šolo mladih naravoslovcev, podzemno parkirišče, trgovine, saloni za lepote, telovadnico. Projekt predvideva zapleteno izboljšanje lokalnega območja z razlogi in cvetličnimi vrtovi1.
  Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

Komentar državne nadzorne službe gradnje o rezultatih pregleda gradbišča na: Shpalernaya 51

Služba je 11. februarja 2014 izvedla nenačrtovano inšpekcijo na naslovu: ul. Shpalernaya d.51 po pritožbi državljanov.

Bolje pozno kot nikoli: naročen je bil dolgoročni stanovanjski kompleks "Olymp"!

1. marec 2017 je zaznamovala ne samo v začetku pomladi, temveč tudi z zaključkom gradnje zloglasne dolgoročne gradnje Kazana - stanovanjskega kompleksa "Olympus" na stičišču avenije Victory in ulice R. Zorge.
  Gradnja monolitnega 24-nadstropnega stanovanjskega kompleksa

Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja

Faze najema stanovanjske hiše

  Faze najema stanovanjske hiše

Kako je zagon nove stanovanjske stavbe

V preteklosti je bil proces prenosa hiše v obratovanje izveden na naslednji način: zgrajeno hišo je preučila komisija iz različnih vladnih agencij. V komisije so sodelovali strokovnjaki za arhitekturo in gradbeništvo ter gasilska in sanitarna kontrola. Ti strokovnjaki so preverili skladnost objekta z vsemi gradbenimi kodami in projektno dokumentacijo. Vsaka komisija je pripravila svoje mnenje o rezultatih pregleda. Posledično je postopek naročanja novih stavb let zapustil.
  Faze najema stanovanjske hiše

Faze tega postopka

Vse se začne z dokončanjem gradnje stavbe in polaganjem v njej vsa potrebna komunikacija. Šele potem zaposlijo delavci ZTI, nato pa izdajo tehnični potni list hiši. To je druga faza postopka za naročanje stanovanjske stavbe.
  Faze najema stanovanjske hiše

Naročilo in potrebni dokumenti

Glavne naloge v zvezi z vstopom v stanovanjsko zgradbo so dodeljene razvijalcu. Pri pristojnem organu mora vložiti izjavo in paket dokumentov, ki potrjuje skladnost stavbe, ki je bila naročena z veljavnimi predpisi. Samo v tem primeru se lahko izdela potrdilo o vstopu in izda potrebno dovoljenje.
  Faze najema stanovanjske hiše

Zagon novega objekta

Fotografija z wiprealtor.ru. Lastnik zasebne hiše v regiji Minsk se je obrnil na uredništvo TUT.BY. Stepan je dejal: da bi hišo začel delovati, je preživel skoraj šest mesecev. - Dejstvo je, da sem sredi novembra začel delati na tem področju in 22. aprila prejmem tehnični potni list, - pravi Stepan. Pomembna točka: v teh petih mesecih je človek izvedel postopek brez prekinitve in brez prekinitve dela.
  Faze najema stanovanjske hiše

Prenos hiše v uporabo in predaja ključev

Razvijalec določi datum dostave hiše na podlagi svojih načrtov za gradnjo. Po potrebi se to obdobje lahko prilagodi brez dogovora z interesnimi skupinami v večji ali manjši smeri. Vendar je rok za prenos ključev - obdobje, predpisano v pogodbi o udeležbi v kapitalu.
  Faze najema stanovanjske hiše

Organizacija gradbenega podjetja.

Prenos hiše v obratovanje | postavitev zasebne hiše v obratovanje | dajanje hiše v obratovanje naročanje hiše Kijev | zagon predmeta | zagon stavbe

Zagon, dajanje hiše v obratovanje, dajanje hiše v obratovanje Ukrajina, dajanje hiše v obratovanje Kijevu, dajanje hiše v obratovanje po poenostavljenem sistemu, dajanje hiše v obratovanje, omogočanje dajanja hiše v obratovanje, hišo v obratovanje dokumentov, dajanje zasebne hiše v obratovanje, zagon objekta, zagon stavbe, zagon stavbe

Verkhovna Rada Ukrajine 20.

Strešni sponko je

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine z valovitimi ploščami vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
  Strešni sponko je

Naprava suhe spojke strehe z razuklonko

Med gradnjo in popravilom industrijskih, stanovanjskih ali gospodinjskih stavb je potrebno ustvariti najmanj minimalen nagib strehe. Če naredite povsem ravno streho, potem bo v zvezi z odtekanjem popolnoma neučinkovita, na površini se bo nabirala vlaga in lahko poškoduje streho. Prej ali kasneje se bodo stagnacijske cone pojavile na ravni strehi, mestih, kjer se bo kopičilo deževalo in se spremenilo v luže, ki bodo sčasoma rasle v prave močvirje, ki se izsušijo le v močni in daljši toploti.

Kjer se uporabljajo membranske strehe

Mehke strehe te vrste še vedno niso dovolj priljubljene na domačem trgu zaradi visokih stroškov tako materiala kot tudi opreme za njihovo namestitev. Običajno se membrane uporabljajo na ravnih strehah ali z majhnim nagibom.
  Strešni sponko je

Strešne konstrukcije in metode za njihovo hidroizolacijo

Preden natančno razkrijete možne načine zaščite strehe pred atmosfersko vlago, je treba opozoriti, katere strešne konstrukcije najdemo v gradbeništvu. Od tega je odvisno od uporabljenih hidroizolacijskih materialov za streho. Skupni modeli vključujejo:
  Strešni sponko je

Kaj je in kako popraviti mehko streho

Najprej morate razumeti, kaj je mehka, rolna strešna kritina in za kaj je sestavljena, da bi ugotovili naravo škode in potrebne ukrepe za popravilo. Mehka streha (prav tako ploska ali strešna od valjanih materialov) je tako imenovana, saj plast fleksibilnih "mehkih" materialov, proizvedenih v obliki zvitkov, služi kot zaščita pred vlago. So osnova kartona, steklenih vlaken, tkanine, nad katerimi se uporablja sloj bitumna.
  Strešni sponko je

Namestitev strešne kravate (streha) TsSRStroy: dosledna kakovost in cenovna dostopnost

Če izberete, kdo bo v St. Petersburgu zaupal strešno sponko, upoštevajte, da je njegova visokokakovostna naprava potrebna znanja o tehnologijah in izkušnjah pri njihovi uporabi. Z dodelitvijo te odgovornosti strokovnjakom TsSRStroy ste lahko prepričani, da:

Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Vrste suhih zidov za gradnjo predelnih sten ↑

  • Drywall - troslojni list iz mavca (razred G4), ki je z obeh strani zlepljen z debelim papirjem. Širina listov je 1200 mm, dolžina je od 2000 do 3000 mm, debelina pa od 6 do 12,5 mm. Glede na namen sobe lahko izberete ustrezno različico suhih zidov, razdeljenih na vrste:
1) navadna mavčna plošča (GCR);
  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Namestitev plošč iz mavčnih plošč

Potreba po namestitvi mavčnih plošč vsakdo razmišlja o svojih zmožnostih in finančnih možnostih. Morda ste gledali gradnjo pregradnih zidov. V tem primeru lahko dobite vtis o enostavnosti in preprostosti tega postopka. To je pravzaprav pravi vtis, tehnologija za montažo pregradnih plošč omogoča, da to storite sami.
  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Anatomija septuma iz GCR

Ne glede na vaše ideje, mesto ali velikost, so vse mavčne plošče navadno standardizirane. Temelji na trdnem okvirju iz lesenih tramov ali bolj pogosto iz pocinkanega kovinskega profila. Uporaba slednjih je bolj priljubljena zaradi dejstva, da zelo olajša oblikovanje, brez zmanjšanja, medtem ko je njegova moč.
  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Vrste predelnih naprav

Zakaj natančno Knauf? Ta znamka je znana mnogim, toda pri popravilu se vsi ne odločijo za nakup materialov te blagovne znamke, saj se bojijo, da presežejo predvideni proračun. Razmislite o napravi pregrad iz Knaufovih listov, boste razumeli, ali je ta metoda vaša, zakaj je to izjemno in koliko bo to stalo za popravilo tega sistema.
  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
  Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.

Samostojna popravila kovinskih streh

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.

Popravilo kovinskih streh

Če želite jasno predstaviti stanje zgornjega dela hiše in predvideno količino popravil, morate pregledati streho. Postopek se opravi dneva takoj po dežju s podstrešja. Tako bodo možne kršitve prevleke in vseh puščanj jasno vidne na lumnu. Nujne lokacije so označene s kredo in prenesene v shemo, po kateri se pripravi načrt in ocena prihodnjega dela.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Zamenjava strešne plošče

Pogost tip popravila je popolna zamenjava strešnih listov. Če je število poškodovanih listov zelo veliko, je najbolje, da se popolnoma razstavi in ​​ponovno pokrije streho. V primeru zamenjave je pomembno, da se upošteva, kateri material je bil uporabljen za prevleko, da izberete liste z enako debelino in senco, širino enega lista. Previdno odstranite vse poškodovane dele, preverite stanje letve, toplotni izolator in hidroprotečne membrane. Vse materiale, ki imajo znake poškodb, je treba zamenjati, mokro izolacijo je treba sušiti ali zamenjati z novim.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Remont streh

Pri izvedbi velikega remonta kovinske strehe je treba opraviti delo v enakem zaporedju kot pri gradnji nove strehe.

Popularne posty