poniedziałek, 10 grudnia 2018

Obnova stavbe

  Obnova stavbe

Rekonstrukcija komercialnih objektov

Za komercialne lastnosti rekonstrukcija postane naložba, ki dodaja vrednost strukturi. Večja udobnost v pisarniških ali nakupovalnih centrih vam omogoča, da povečate znesek najemnine. Na proizvodnih lokacijah je mogoče obnovo izvajati kot del modernizacije, namestiti sodobnejšo opremo in optimizirati proizvodnjo. Popravite skladiščne prostore, povečate prostor za shranjevanje, optimirate logistične procese in ustvarite optimalne pogoje za shranjevanje določenega izdelka. Obnova lahko dodatno vpliva na okolico, kar kaže na ustvarjanje dostopnih cest, parkirišč, stez, nakladalnih ali razkladalnih območij itd.
  Obnova stavbe

Rekonstrukcija hiše Narkomfina

Po besedah ​​namestnika vodje oddelka za kulturno dediščino Sergeja Mirzoyana bo v prestolnici kmalu začela obnovitvena dela hiše Narkomfin na Novinskem bulevaru, za to pa je bila ustanovljena posebna delovna skupina. "V bližnji prihodnosti upamo, da se bo začelo aktivno delo obnavljanja hiše Narkomfin - to je predmet svetovnega pomena. Mestne oblasti so zdaj ustanovile posebno delovno skupino, ki bi v vseh fazah tega obnovitvenega procesa pomagala, "je pojasnil.
  Obnova stavbe

Hišo, kjer želite peti

Po osmih letih rekonstrukcije je moskovsko glasbeno gledališče "Helikon-Opera" odprlo z gala koncertom. Območje gledališča se je ne samo dvignilo skoraj petkrat, ampak tudi ohranili edinstveno notranjost. "To je dogodek ruskega obsega. Dvorana je izdelana po zadnji besedi svetovne tehnologije," je povedal moskovski župan Sergej Sobjanin na otvoritvi
  Obnova stavbe

Kapitalna rekonstrukcija stavb in prostorov

Namen obnovitve stavb in prostorov je delno ali v celoti spremeniti svoj namen, ponovno opremo za nove cilje, optimizirati razvoj sosednjih ozemelj, s čimer bi gradbene projekte uskladili s sodobnimi naraščajočimi regulativnimi zahtevami.
  Obnova stavbe

Razvoj projekta prenove stavbe

Oblikovanje rekonstrukcije stavb in objektov je obvezen korak in vam omogoča znatno optimizacijo stroškov financiranja, časa in truda.
  Obnova stavbe

Inženirsko usposabljanje - potrebna faza rekonstrukcije zgradb in objektov

V razmerah sodobnega domačega trga, ko v mnogih mestih obstajajo neoperativna podjetja, je rekonstrukcija industrijskih stavb veliko cenejša in učinkovitejša od nove gradnje. Seveda bo obstoječa trgovina za proizvodnjo novih izdelkov zahtevala veliko človeških virov in virov, v vsakem primeru pa je bolj donosno zgraditi iz nič.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty