wtorek, 28 maja 2019

Brick Loggia ograja

  Brick Loggia ograja

In hočeš, in lepo - prednosti in slabosti balkona opeke

Vendar ima tak material kot opeka svoje šibke točke. Njegova glavna pomanjkljivost, ki v nekaterih primerih onemogoča njegovo uporabo, je veliko teže. Kot veste, balkon lahko prenese le omejeno obremenitev, ker leži na eni podpori, za razliko od notranjosti. Mimogrede, tu ostaja loža v zmagi, saj ima kar tri točke poudarka, zaradi česar lahko prenese veliko večje teže.
  Brick Loggia ograja

Materiali, projektiranje, gradbene kode

Logistična ograja je zasnovana za izvajanje zaščitnih funkcij. SNiP in GOST zagotavljata namestitev ograj, da se zagotovi varnost ljudi. Lahko se zaneseš na to, tako da človek ne bo mogel padati z zemlje.
  Brick Loggia ograja

Možnosti ograje za balkon

Za pravilno vgradnjo ograj danes obstaja veliko materialov. Glavni dejavnik pri njihovem izboru je običajno izbor glavnih komponent, ki omogočajo upoštevanje arhitekturnih značilnosti hiše. Nekateri obrtniki raje namestijo balkon kot dekorativni element (postal bo svetel del hiše), drugi pa poskušajo zgradbo v celoti ustrezati značilnostim stavbe in postati neločljiv del tega objekta. Vendar pa v vsakem primeru bodite pozorni na dekoracijo stavbe. Vrtnarjenje ta soba s pomočjo okrasnih rastlin vam omogoča, da ga izberete in naredite vrhunec celotne stavbe.
  Brick Loggia ograja

Druga vprašanja o tej temi

  • Balkonska zasteklitev s panoramskim oknom Delite svoje izkušnje na balkonih za spajanje / zasteklitev. Obstaja balkon, ki ga je treba glazirati, del balkona bo dodan v dnevni prostor. Obstaja dvom o toplotni izolaciji tega okna, njegove dimenzije pa bodo 218 x 270 cm. Kako izolirati...

    Na kaj lahko postavite parapet?

    Brickwork

    Opeka je zanesljiva in precej priljubljena možnost, ki je prednostna iz več razlogov. Prvič, opeka je izbrana, če ima parapet višino do 1m, kar ni dovolj samo za namestitev okna, ampak tudi nevarno. Drugič, če je potrebno povečati ograjo med sosednjimi balkoni. Tretjič, parapet kovinskih palic je šibek in ni namenjen za pritrditev okenskega profila.
      Brick Loggia ograja

    Prednosti in slabosti

    Opeka je močan, trpežen material, ki je odporen na neugodne vremenske razmere. Če je izbrana opeka, je tudi lepa in elegantna, zato ne potrebujete dodatnega zaključka. Glede na to, da ga boste morali prenesti v svoj kraj svojega stanovanja, bo to lažje narediti, kot da bi se obesili z velikimi bloki in ploščami. Prav tako lahko naredite opeke katere koli višine in debeline, ki je za vas primerna, kar je pomembno ne le za montažo parapetov, ampak tudi za polaganje predelnih sten s sosednjih balkonov ali loggijev, kjer so razdelke pogosto prvotno narejene iz nerazumljivega materiala dvomljive kakovosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty