wtorek, 11 grudnia 2018

Pecite svoje roke

  Pecite svoje roke

Predhodni izračun peči

Pred izbiro projekta peči je potrebno izvesti predhodni izračun za prostore. Ponavadi temelji na prenosu toplote iz peči v kcal / uro. V procesu hlajenja peči se prenos toplote zmanjša, toda izguba toplote iz sobe tudi pade, ker tudi ohladi. Naloga izračunavanja je vzdrževanje temperature v prostoru do naslednjega ogrodja.
  Pecite svoje roke

Materiali in orodja

Ne glede na vrsto izbrane peči je delo na njihovi konstrukciji zelo podobno, strukture pa imajo med seboj manjše funkcionalne razlike. Na tehnični strani bodo različno vsestranskost, stopnja vračanja in velikost.
  Pecite svoje roke

Zaporedje ukrepov

Ko smo izbrali model za izvedbo, smo ugotovili in razmislili o njegovem naročanju, ugotovili, kje je, lahko nadaljujemo s praktičnimi ukrepi. Potreba, da začnete z fundacijo. Sestavljen je hkrati z osnovo za hišo. Velikosti: 30 cm več v vseh smereh kot dimenzije peči. Če je hiša zgrajena in ni osnove za peč, boste morali razstaviti tla in jo napolniti. Ni smiselno dati plošč, tudi zelo debelih, tudi na najmočnejših zastavah: v nekaj letih se les poslabša, se začne sahati, sag, peči vodi, razpoke. Na splošno je jasno, da je potrebna kapitalska osnova pod pečjo.
  Pecite svoje roke

Polaganje peči druge stopnje

Kljub dejstvu, da je ogrevalna peč postavljena v skladu s standardno shemo, se njegove dimenzije izberejo individualno. Pri določanju te ravni se v standardni niz materialov doda tudi vzorčna plošča. Začne drugo raven s 15 vrsticami. Tu je potrebno jekleno ploščo pritrditi s tremi stranicami, s štirimi stranic pa je pritrjena samo z raztopino. Opeka je nameščena sredi dima, ki bo služila kot stolpec za streho peči. Za pečico boste morali tlakovati prsi v opečnato steno, da v dimnik zapustite zgorevalne izdelke iz zgornjega dima. Enako se ponovi v naslednji vrstici.
  Pecite svoje roke

Faze neposrednega naročanja grelne pečice

Pomembno je vedeti, da je ognjevarna opeka v shemi naročanja označena z izvaljenjem in je ni mogoče zamenjati z običajnim: lahko odpravi vsa prizadevanja in preprečuje peči, da se spopade s svojimi glavnimi nalogami.
  Pecite svoje roke

Postopek za polaganje ruskega štedilnika

Določitev lokacije namestitve

Obstajata dve glavni merili - material, iz katerega je bila zgrajena stavba, in konfiguracija prostora, v katerem naj bi bila peč nameščena. Najmanjša razdalja od sten je 20 cm. Hkrati je treba na mestu vgradnje peči zaščititi pred povečano toplotno izpostavljenostjo. Za to so na stene pritrjene plošče (listi) iz negorljivih materialov, predvsem na osnovi azbesta. Kot možnost - zidarstvo, ki pokriva bližnjo steno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty