sobota, 26 maja 2018

Površinsko polnilo

  Površinsko polnilo

ZAHTEVE ZA KAKOVOST DELOVANJA DELOV.

Zahteve za kakovost. Površine, ki morajo biti kiti, je treba posušiti, očistiti iz kapljic raztopine, prah; kraje rezanja vozlov in zsmolov, razpoke in nepravilnosti z maščobnimi pastami. Trdni kit se proizvaja samo na površini.
  Površinsko polnilo

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Površinsko polnilo

Zaključni zidovi stene in strop v stanovanju.

Zagon končnega kita sten in stropa med popravilom je treba opraviti z začetnim delom za izravnavo sten in stropov v stanovanju, šele potem sledi zaključni premaz na stenah in stropu. Končni premaz sten in stropov je obraz stanovanja in odvisno od tega, kako kompetentno in učinkovito bo polnilo odvisno od obraza vaših stropov ali sten in morajo biti popolnoma ravne in gladke. Če naredite napako v kateri koli od stopenj, naj bo poravnava, gnetenje ali uporaba premaznega sloja v nasprotju s tehnologijo za obdelane površine, so rezultati morda razočarani.
  Površinsko polnilo

§ E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY
  Površinsko polnilo

§ 96. Gradbeni slikar 3. kategorije

Značilnosti dela. Izvedba enostavnih del na slikanju, lepljenju in popravljanju površin. Rezanje boughs in zsmolov s spuščenimi razpokami. Priprava in mletje polnilnih sestavkov. Postavljanje površin z roko. Izravnava kiti sestava, ki jo uporablja mehanizirana metoda. Površine za nanašanje s ščetkami, valji, brizgalnimi pištolami z ročnim menjalnikom. Brušenje premazanih, pobarvanih in ometanih površin. Ročno premazovanje površin z bitumenskimi lakami. Ročno obrezujte robove ozadja. Nanos lepila na površino. Prereževanje sten s papirjem. Kuhalno lepilo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty