czwartek, 19 kwietnia 2018

Popravila fasad zgradb Moskva

Popravilo ometane fasade s 300 r / m2

Mavecane fasade pogosto potrebujejo popravila. To je posledica videza na površini različnih madežev, izsušenosti, luščenja posameznih kosov mavca, razpok različnih porekel in lukenj.

Preurejanje fasade

Redekoriranje fasade stavbe omogoča strukturi, da vrne svoj prvotni videz in izboljša zaščitne lastnosti sten. Pogosto plezalci na višini. Popravilo fasadne obloge je lahko precej zapleteno, na primer pri popravljanju sten fasade stavbe, ki ima zgodovinski pomen.
  Popravila fasad zgradb Moskva

Vzroki za uničenje fasad

Preden začnete popravljati fasado, je potrebno diagnosticirati škodo in ugotoviti vzroke, ki so ga povzročili. Morda popravite streho ali odtok, lahko ustavite procese, ki uničujejo stavbo.
  Popravila fasad zgradb Moskva

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.

Delo v zvezi s popravilom fasad

Izolacija stene zunaj

Popravljanje fasad, izdelanih s svojo izolacijo. Izolacijski materiali bodo v zgradbi ustvarili primerno mikroklimo, pomagali zmanjšati stroške porabljene energije in podaljšali življenjsko dobo hiše.
  Popravila fasad zgradb Moskva

Cene za popravilo fasade stavbe v Moskvi

Stroški popravljanja fasad v Moskvi in ​​Moskvi so odvisni od obsega dela, časa njihovega izvajanja in tehničnega stanja fasade, ki potrebuje popravilo. Popravljanje fasad z plezalci, izvedeno v kratkem času (nujno), bo stalo več.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty