poniedziałek, 8 stycznia 2018

Kiti za stene

  Kiti za stene

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Kiti za stene

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomsko bolj smiselno kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.
  Kiti za stene

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Kiti za stene
  Kiti za stene

Euro Filler - Euro Filler

Akrilna vlaga odporna kit za stene in strop v suhih in vlažnih prostorih. Uporablja se za izravnavo lesenih, betonskih, ometanih in mavčnih površin za barvanje z vodnimi barvami in za lepljenje z ozadjem.
  Kiti za stene

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty