sobota, 7 kwietnia 2018

Linolej za delovanje

  Linolej za delovanje

Obseg antistatičnega linoleja

Uporaba antistatičnega linoleja je zelo obsežna. Zlasti prevodni linolej se uporablja na objektih, ki delujejo z eksplozivnimi snovmi, operacijskimi sobami, prostori z visoko precizno opremo itd. V skoraj vseh projektih je ta material zabeležen kot linolej za medicinske pripomočke in linolej za operacijske dvorane. Za popolno zaupanje v varnost dela na industrijskih objektih je zelo pomembno, da je odpornost talne obloge enaka v vseh točkah. Vrednost upora za celotno življenjsko dobo tal naj ostane nespremenjena, saj je več kot eno človeško življenje včasih odvisno od kakovostne talne obloge v industrijskih zgradbah.
  Linolej za delovanje

Linolej v pisarni glavnega zdravnika

Kot je znano, mora biti urad vodje zdravstvene ustanove brezhiben. Zato lahko v pisarni glavnega zdravnika položite linolej, ki združuje takšne lastnosti, kot so lepota parketa, modularnost talne ploščice in izredna praktičnost laminata.
  Linolej za delovanje

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Linolej za delovanje

Homogeni in heterogeni komercialni linolej

Po svoji strukturi je komercialni linolej dveh vrst - homogenega komercialnega linoleja in heterogenega komercialnega linoleja.
  Linolej za delovanje

Vrste antistatičnega linoleja

Tla, ki imajo antistatične lastnosti, so lahko izdelane z različno zmogljivostjo toka, pa tudi z različnimi lastnostmi vzdržljivosti. Slednje določajo debelina izdelka, kot tudi višina površinske zaščitne prevleke. Obstajajo:
  Linolej za delovanje

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty