czwartek, 12 kwietnia 2018

Krčenje montažne hiše

  Krčenje montažne hiše

Kdaj začeti dokončati stanovanje?

Naštete vrste stavb imajo lastna obdobja osnovne in pasivne stabilizacije. Najhitreje krčijo imajo plošče. Po statističnih podatkih se aktivna faza krčenja panelne hiše pojavlja od enega do dveh let. Zaradi narave konstrukcij, pravočasno in delno med delovanjem hiše, so medfaktorske stene pogosto deformirane.
  Krčenje montažne hiše

Kako vzeti stanovanje v novi stavbi

Čudno, morate začeti popravljati s pravno pismenostjo. Dejstvo je, da morate pri sprejemu stanovanja pridobiti tehnični potni list od izvajalca in izpolniti preglednico, v katerem morate navesti ugotovljene pomanjkljivosti.

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Krčenje montažne hiše

Katera hiša je boljša, monolit ali panel?

Za začetek poglejmo, kaj pomeni monolitna hiša. To je stavba, zgrajena s prelivanjem betona v pripravljeno oplaščenje, znotraj katerega je armaturna kletka. Poleg tega je vsak poznejši element povezan s prejšnjim brez povezovanja šivov.

Vzroki za razpoke

Če najdete razpoke v vaši hiši ali stanovanju, ki so debele manj kot eno milimetre, ne smete skrbeti. Strokovnjaki pravijo, da se štejejo majhne razpoke v stenah ali, kot povsem normalni in dopustni pojav.
  Krčenje montažne hiše

Moderna proizvodnja

Sodobni standardni projekti novih stavb niso več imenovani sivi in ​​brez vida. Serija v izgradnji ima približno 50 sprememb, z različnimi postavitvami in funkcijami videza. Apartmaji v takih hišah izpolnjujejo zahteve časa: prostorna območja, ločene kopalnice, udobno postavitev, vgrajeno pohištvo in garderobe.

1 komentarz:

  1. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

    OdpowiedzUsuń

Popularne posty