wtorek, 30 kwietnia 2019

Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

  Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.

Kako poraziti gospodinjske mravlje

Kako se znebiti mravelj v stanovanju? To vprašanje postavljajo tisti, ki živijo v starih hišah in najemniki novih stavb. Mrtve domače mravlje so prava katastrofa. Ti škodljivi žuželki, ki prodirajo povsod, lahko uničijo življenje lastnika stanovanja. Upokojenec iz Poljske je tako končal mravlje, da se je poskušal znebiti njih... razsipal stanovanje!
  Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

Možnosti polaganja ploščic

Preden začnete s ploščicami, morate izbrati način polaganja ploščic in poskusiti postaviti ploščice na tla brez pritrdilnega sestava - preverite, kakšen bo končni rezultat, in po potrebi sprejeti spremembe v delovnem načrtu pravočasno ali prilagodite obliko stylinga.
  Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

REN TV bo brezplačno popravil

REN TV razglasi vojno nepoštenim častnikom in uniči mit, da je dobro popravilo nepotrebno drago. V novem projektu "Popravi biti pošten", ki se začne v soboto, 26. marca, kanal izpostavlja precenjene ocene pohlepnih graditeljev. In napoveduje natečaj "Popravi - brezplačno" - povejte nam o sebi na spletnem mestu Remont.ren.tv in dobite priložnost za obnovitev svojega stanovanja, ne da bi porabili peni. "Dokaj pošteno popravilo" je najbolj pošten program o popravilih na ruski televiziji, ki prihaja...
  Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

Kako osebno postaviti ploščice na GVL

Alternativa surovim listom je mavčno vlakno. Ima veliko boljše rezultate kot GCR, zato je priporočljivo, da ga uporabljate v prostorih z visoko vlažnostjo. In potem se postavlja vprašanje, kako postaviti ploščico na GVL? Pojdimo in analiziramo!
  Ali je mogoče na plošči nove stavbe položiti ploščice?

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovnega kozmetičnega popravila v približno 4-6 letih, če je hiša monolitna in v približno 2-3 letih, če je hiša opeka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty