wtorek, 17 kwietnia 2018

Vrste začasnih cest

  Vrste začasnih cest

Kako lahko Geosintetika pomaga pri napravi za začasne ceste?

Linija geosintetike visoko trdnih poliamidnih vlaken je univerzalna rešitev za izvedbo različnih nalog pri gradnji cest in je prepoznana kot obetavna zasnova za gradnjo začasnih cest po številnih parametrih:
  Vrste začasnih cest

Gradnja začasnih cest

Začasne ceste so najpogosteje zgrajene za čas gradnje, vendar se pogosto zgodi, da se začasna cesta izkorišča dovolj dolgo po gradnji.
  Vrste začasnih cest

Kako je začasna cesta ustvarjena?

Najprej je pripravljena projektna dokumentacija, ki vključuje pot za postavitev začasne ceste, način in vrste uporabljenih materialov. Z majhno obremenitvijo na površini bodočega prehoda se lahko ustvari zelo močna osnova, tako da jo lahko v prihodnosti enostavno odstranite, ne da bi škodovali okolju.

Kakšne začasne ceste gradimo

Glede na prihodnje pogoje delovanja (nosilnost tal, značilnosti podnebja in tal, intenzivnost prometa, masa avtomobilov) gradimo različne vrste cest. To je:
  Vrste začasnih cest

Industrijske talne obloge. Cestne preproge

Oblikovana rebrasta notranja struktura. Notranja struktura prečnega rebra je neopazno raztopljena v materialu mat, ki zagotavlja odlično odpornost na težo obremenitve, učinkovitejšo porazdelitev teh obremenitev in splošno zmanjšanje teže prevleke.
  Vrste začasnih cest

Obseg začasne ceste

Gradnja začasnih cest je upravičena pri gradnji različnih objektov. Omogoča vam vzpostavitev prometnih povezav in začetek gradnje, ne da bi morali čakati na gradnjo drage glavne ceste.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty