niedziela, 13 stycznia 2019

Notranja dekorativna kopel naredi sami

  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Notranja dekorativna kopel naredi sami

Danes se tradicionalna ruska kopel postopoma preoblikuje. Ljudje so začeli več pozornosti nameniti udobni in estetski strani vprašanja. Zato je notranjost, ustvarjena v tej vrsti prostora, začela igrati veliko vlogo. Glede na to, da sodobne kopeli obsegajo vsaj parno sobo, pralnico in prostor za počitek, je treba vedeti, v katerih od teh prostorov se uporablja eden ali drug končni material. Danes obstaja veliko primernih materialov, ki se bodo prilegali, da notranja dekoracija kopalnice z rokami.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je v pralni prostori potrebno uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Kopeli zahvaljujoč zaključku

Torej, pravilno opremljena kopel iz katere koli druge, razen trdega lesa, materiala, bi vdihnila v kopalnico predvsem zaradi dekoracije sten. Potrebno je ustaviti izgubo toplote s stropa, tako da zrak pod njim ni preveč nasičen z vlago, a ko se malo ohladi, takoj spustite na tla. Polovica dobi največ: mora biti varen, npr. ne spolzka, higienska, topla, posebej odporna proti gnilobi, plesni, škodljivci, da se zagotovi pretok vode in hkrati - ne ovirajo prezračevanja talne obloge, sicer bo vlažna celotna struktura. In bazna podlaga, kot je znano, ni priporočljivo delati nad 200 mm.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Materiali za pokrivanje pare

Parna soba se odlikuje po visoki vlažnosti in strmem padcu temperature. Zato je pomembno izbrati kakovostne in odporne materiale. Najboljša možnost bi bila lipa. Na voljo je les s prijetno sladko aromo, ki ima tudi zdravilne lastnosti.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Glavno delo pri zaključku

Tradicionalno, notranjo dekoracijo kopel iz bara lahko razdelimo na več stopenj. Vsak ima svoje cilje, vendar vsi vplivajo na končni rezultat in predstavljajo en sklop nalog. Da bi dobili idealno idealno kopel, ki jo potrebujete:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty