piątek, 18 stycznia 2019

Kako zgraditi kopel fotografijo

  Kako zgraditi kopel fotografijo

Notranja zaključna kopel.

Za dokončanje kopeli v notranjosti je bolje uporabiti material iz takšnih drevesnih vrst kot topol, jelša ali aspen, saj imajo visoko odpornost na vlago in nizko toplotno prevodnost.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Gradimo kopel s svojimi rokami

Gradnja kopalnice ni zapleten proces. Zelo je sposoben vsakogar, ki je vsaj nekako seznanjen z glavnimi značilnostmi naprave kopel. Za začetek ima vsaka kopel pranje in parno kopel, odtok in peč kamin. To je nekaj, brez katerega ni mogoče poklicati naše strukture kopel. Pralni in parni prostor uredite, kot želite. Lahko jih naredite ločene sobe in jih lahko kombinirate. Vse druge sobe: soba za počitek, bazen, biljard, garderobna soba - to je dodatek k vaši zgradbi. Pri izgradnji kopalne kadi morate razmišljati o dveh stvareh, kako zgraditi kopel, da se hitro segreva in dolgo časa ohrani svojo toploto. To je treba upoštevati v vseh fazah gradnje.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Kako zgraditi rusko kopel: začnemo s pripravo projekta in gradiva

Če želite ugotoviti, kako zgraditi kopel s svojimi rokami, morate začeti z izbiro materiala. Iglavci so najprimernejši za gradnjo. Odporni so na številne vplivne dejavnike, praktično ne počivajo s časom, že več let osvežujejo zrak v sobi z aromo borov.

Lokacija kopeli na mestu

Najprej moramo izbrati kraj, kjer je najbolje urediti kopel. Tukaj je nekaj nasvetov za postavitev kopel, ki jih močno priporočam.
  • Na jugu naredite vhod v kopalnico. Ker je v zimskem času v južni smeri, da se snežni sneg vsaj pomnoži in spomladi se sneg precej hitreje.
  • Graditi kopalnico ločeno od drugih stavb na razdalji najmanj 5 metrov. Kombinacija in namestitev v stiku z drugimi stavbami je dovoljena le kot zadnja možnost.
  • Da se nahaja stran od ribnikov, pobočij in drugih krajev, kjer je dodatna vlažnost in vlaga, ali nevarnost spusta temelj. Gradite kopel na ravno površino.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Najprimernejši projekti savne za izdelavo savne

Za udobno kopanje je potrebno upoštevati njegovo postavitev. Ker je večina kopališč zgrajena v velikostih, ki niso manjši od 3,5 * 3,5 metra, in stavba mora imeti vsaj parno sobo, počivališče, čakalno sobo in kopalnico, priporočamo, da uporabite naslednje risbe za izgradnjo kopel z lastnimi rokami:
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Postopek izgradnje kopeli

Ko končate pripravljalno fazo in se odločite za gradbišče, pripravite projekt in kupite vse potrebne materiale za kopel s svojimi rokami, potem lahko začnete postopek izgradnje kopalnice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty