sobota, 19 stycznia 2019

Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Lastnosti plastičnih plošč

Preden začnemo navajati tehnične in druge značilnosti tega gradiva, lahko varno rečemo, da je njena glavna značilnost hitra, brez napora in privabiti najeto delovno silo, da bi ustvarili čudovito, praktično površino kot samostojno.

Pripravljalna faza za vgradnjo PVC plošč.

Pripravljalna faza bo obsegala pripravo strukture za pritrjevanje plastičnih plošč iz kovinskih profilov. (Posamezne plošče lahko pritrdite na okvir lesenih letvic.) Označite delovni prostor: določite in narišite vodoravno črto okoli oboda prostora. Spustimo se s stropa 5-10 cm, upoštevajoč vgradnjo električnih napeljav in svetil. Z ravnovesjem smo najprej obrisali robove na vogalih in z uporabo slikarskega vrvice narisali črto, ki bo določala višino stropa.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Prednosti in slabosti stropov in PVC plošč

Lažni stropi lahko popolnoma spremenijo sobo. Enostavno in praktično oblikovanje izgleda zelo estetsko prijetno in plemenito. Primeren je za pisarne in zasebne nepremičnine. Zahvaljujoč uporabi vgrajenih reflektorjev, LED osvetlitve in sodobnih prižemnih luči, se soba ponaša z vidnim videzom. Če primerjamo spuščene stropne plošče iz PVC s stretchom ali iz suhih zidov, lahko razlikujemo številne prednosti.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Kaj je in kako izgleda

Vsi stropi tega načrta so struktura, sestavljena iz dveh glavnih delov. Prvič, osnova je sestavljena - okvir, in na njej so pritrjene dekorativne plošče. Videz stropa določa vzorec, ki se uporablja na sprednji strani letvic. Izbira barv je precej velika. Običajno so navadne plošče in zapletene risbe. Izberete lahko prevleko, ki posnema naravne površine, kot so les ali marmor.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Možne možnosti za viseče stropove iz plastičnih plošč

Vsak spuščeni strop konstruktivno sestoji iz okvirja in vložka, v tem primeru - plastičnih plošč. Okvir stropa je lahko lesen ali kovin. V prvem primeru so za izdelavo uporabljeni leseni palici s profilom 30-50 x 30-50 mm, v drugem primeru pa so pocinkani kovinski profili enaki kot pri pritrditvi stropa s suhim zidom. Leseni okvir je lažje pritrditi plastika - to lahko storite s sponkami in gradbenim spenjalom. Toda v vlažnih prostorih mora biti les takega okvirja temeljito obdelan z impregnacijo iz glive in gnilobe ali pa je treba uporabiti kovinski okvir.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Kaj iskati v trgovini

Ko ste se odločili za načrt, morate preiti na vprašanje nabavnega gradiva. Pomembno je, da kupite visokokakovostne plastične plošče, zato morate upoštevati naslednja priporočila:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty