niedziela, 3 lutego 2019

Mehaniziran omet

  Mehaniziran omet

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Mehaniziran omet

Stroj za ometanje: številka tehnologije 1

Vse, kar je preprosto, je skoraj vedno genialno. Te besede se popolnoma nanašajo na mavčne postaje, ki proizvajajo mehanski omet, ker imajo stroji na splošno enostavno strukturo. Sestavljajo jih:
  Mehaniziran omet

Katere so prednosti mehaniziranega ometa?

Najprej je hitrost. Zdaj je mogoče pokriti ogromno površino na dan brez ogrožanja kakovosti. Seveda še ni mogoče v celoti odpraviti vloge osebe, vendar mehanizirano ometanje sten omogoča pridobitev drugih ugodnosti, ki jih je težko izvesti z izjemno ročno izvedbo.
  Mehaniziran omet

Cene za strojno zidane mavčne stene v Moskvi

Mavčno delo je sestavni del vsakega popravila, čim bolj enostavno kot kozmetična. Mavec gladi površino sten in stropa, s čimer odpravlja njihove slabosti, kot so razpoke, izkrivljanja in vdolbinice. To raven površine, zaradi česar je trdna podlaga za naknadno dekorativno dekoracijo prostora. Če je potrebno, plast ometa lahko opravlja tudi zaščitne funkcije (primer s fasado stavbe), deluje kot zvočna in toplotna izolacija, ko morate ustvariti prijetno mikroklimo v stavbi za produktivno delo ali sproščujoč dopust.
  Mehaniziran omet

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.
  Mehaniziran omet

Mehaniziran talni estrih

Vse potrebne manipulacije se izvajajo s pomočjo posebne opreme. Ta način je izbran pri delu z velikimi območji. Fizikalno delo poveljnika je zmanjšano, saj ga nadomesti pnevmatski napajalnik. Konec koncev, kupec dobi povsem ravno površino, izločijo se vsi udarci, luknje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty