piątek, 8 lutego 2019

Prednosti opečne hiše nad panelom

  Prednosti opečne hiše nad panelom

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti opečne hiše pred panelom: videoposnetek za montažo na mehko rolo

Prednost montažnih hiš glede na prednosti montažne hiše opeke. 15. marec 2013 Druga prednost montažne hiše je hitrost gradnje. Običajno je takšna hiša zgrajena od 3 do 12 mesecev, v nasprotju s. Zato, v primeru, da pred družbo V povprečju stanovanjske plošče.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Hiše so monolitne, plošče, opeke, blok. Kaj je bolje izbrati?

Danes ima stanovanjski trg monolitne, opečne, panelne in mešane hiše. Pri izbiri stanovanja mora kupec upoštevati ne le lokacijo hiše, površino, tla in postavitev stanovanja, temveč tudi razumeti, kje je panel, kjer je monolit, kaj je bolje in zakaj. Razmislite o vseh modelih.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Opečne stanovanjske stavbe

Stanovanjska večnadstropna opečna hiša lahko najdete kjerkoli v Moskvi. Ta petnadstropni Hruščov in stare hišice iz opeke z lesenimi tlemi, zgrajena v začetku dvajsetega stoletja. Stalinove hiše so bile večinoma zgrajene iz opeke, aktivno pa so bile postavljene devetostrelske opečne stolpi. Oddelne hiše za sovjetsko nomenklaturo so bile zgrajene izključno iz opeke. Te hiše so doslej do sedaj popolnoma ohranjene, celo Hruščov, ki je zgrajen iz opeke, so po nedavnih priznanjih mestnih oblasti sposobni stati več kot ducat let.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti opečne hiše

Skoraj vsaka oseba se sooča z stanovanjsko problematiko pri izbiri stanovanja, a je bolje: opečna hiša ali plošča? Večina ljudi se zanima za področje bivanja, značilnosti stanovanja, razpoložljivost socialne infrastrukture, ceno in datum dobave nove stavbe, ne pa gradbene tehnologije, ki je prav tako pomembna. Konec koncev, sedaj v gradbeništvu uporabljajo opeko, ploščo, monolite in bloke, ki se med seboj bistveno razlikujejo. Da bi bolje razumeli ploščo ali opečno hišo, je treba določiti glavne značilnosti teh materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty