wtorek, 5 lutego 2019

Toplotnoizolacijski avtomobili

  Toplotnoizolacijski avtomobili

Poklicna izolacija

Imajo največjo učinkovitost. Njihov plus je enostavnost namestitve in demontaže. Ko je nastop hladnega vremena, se lahko taka izolacija nosi in poleti, nasprotno, odstraniti.

Toplotna izolacija avtomobila

Najpogostejša težava pri notranjskem segrevanju so osnutki, ki se pojavijo po deformiranju gumijastih tesnil. Če jih nadomeščajo cela števila, bo kabina imela konstantno pozitivno temperaturo, pod pogojem, da bo po zamenjavi vrzeli med vsemi deli karoserije enak in ne prevelik.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Zimske izlete naredite bolj udobno

V zimskem času, avto zahteva hiter zagon in maksimalno udobje. Vendar pa so inženirji pri ustvarjanju ne vseh avtomobilov zagotavljali možnost udobnega delovanja pri hudih zmrzah. Poleg tega sčasoma izolacija avtomobila izgubi svoje lastnosti. Zato mnogi razmišljajo o tem, kako izvesti izolacijo kabine in motornega prostora z lastnimi rokami.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Hrup "Niva": določi terminologijo

Ob upoštevanju zgoraj navedenega so se pojavili sumi (glej 1. in 2. točko), da bo delovanje avtomobila v zimskem obdobju podobno poletnemu, ravno nasprotno pa bo peč ogrevala kabino že dolgo in ni za to, da bo lahko zagotovil udobno temperatura kabine. To je, zame osebno, vprašanje kakovosti hrupa izolacije avtomobila preoblikovala v problem toplotne izolacije svoje kabine. Čeprav so te stvari medsebojno povezane.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Toplotna izolacija kombija s poliuretansko peno

Nezdravljiv pekel v avtu poleti, pozimi pa lahko zamrzneš, konstantno piščalke v ušesih od vetra. Zelo pozna to situacijo. In če je tudi komercialni avtomobil, lahko pri transportu različnih pokvarljivih izdelkov pričakujemo trajne motnje pri delovanju hladilne opreme in klimatizacije. Da, ta kombi zahteva učinkovito in sodobno toplotno izolacijo in hidroizolacijo. Obstaja rešitev! Toplotna in hidroizolacija kombija s posebnim materialom, imenovanim poliuretanska pena.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Kako narediti avtomobilsko akumulatorsko gretje z lastnimi rokami?

Zima letos pride v svoje zgodnje in vozniki že imajo težave z zagonom motorja zjutraj. Baterija stane celo noč v hladnem, in če je izpraznjena, moč za zaganjalnik morda ne bo dovolj. In pravi mraz je še pred nami. Kaj storiti? Spet morate vzeti akumulator domov za noč ali zjutraj in iskati nekoga, da osvetli avto. Obstaja alternativa v obliki izolacije akumulatorja. Kako uspešen je? Danes bomo poskušali ugotoviti. Upoštevajte tovarniške načrte izolacije, pa tudi ročne nastavitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty