czwartek, 7 lutego 2019

Dokončanje banke

  Dokončanje banke

"Prestige je vse naše!"

Glavne naloge, s katerimi se sooča banka, so shranjevanje denarja, posojanje in brezgotovinska plačila. Število bank vsako leto narašča, a le nekaj tistih, ki so služili več kot ducat let. In, seveda, sčasoma se razpadajo in jih je treba popraviti. Zelo pomembno je upoštevati, da je za vse banke izjemno pomemben prestiž, zato so za popravilo postavljene visoke zahteve.
  Dokončanje banke

Toda ne pozabite na udobje

Vsak prostor banke, predvsem, mora ustvariti udobje in udobje za stranke. Vsak dan banka posluje na tisoče gotovinskih transakcij, obiskovalci morajo občutiti svojo varnost ne le iz bančne straže, temveč tudi iz sobe kot celote. Poleg tega je treba pri namestitvi varnostnih sistemov upoštevati, da morajo biti obiskovalci nevidni. V skladu s tem mora biti razdelek vratnih kril namestiti tako, da obiskovalci ne mislijo, da jim ni zaupana.
  Dokončanje banke

Zagotovljena pot do uspeha banke - popravilo

Na območju Moskve in regije nenehno narašča mreža podružnic bank. Kljub gradnji novih stavb obstajajo institucije na trgu, ki že več let delujejo. Seveda tako dolg čas vodi do staranja notranjih in inženirskih sistemov. Zato je popravilo obvezno. Vendar pa je treba upoštevati, da se za popravilo bančnih prostorov predlagajo posebne zahteve.
  Dokončanje banke

Kompleksna zasnova bančnih prostorov

V procesu kompleksnega oblikovanja bančnih prostorov razvijamo vso potrebno dokumentacijo za delo in nadaljnje certificiranje, in sicer:
  Dokončanje banke

Strokovno popravilo prostorov v Moskvi

Sčasoma se posamezni elementi nestanovanjskih in stanovanjskih zgradb postopoma uničijo, podporne strukture, zunanje in notranje ograje pa izgubijo svoje lastnosti. Pogosto celo majhna, vendar pravočasna preureditev ali notranja dekoracija pripomore k vzdrževanju ustreznih tehničnih sten, sten, stropov, stropov, vrat, oken. Celovita ali prenova stanovanjskih prostorov ali nestanovanjskih poslovnih objektov bo zagotovila priložnost za krepitev podpornih struktur, rekonstrukcijo komunikacijskih zmogljivosti in upočasnitev staranja.
  Dokončanje banke

Podrobnejša stavba banke "St. Petersburg"

Poslovni center "St. Petersburg Plaza" sestavljajo tri zgradbe - 21-nadstropna stavba banke "St. Petersburg" in dva ločena 9-nadstropna poslovna središča razreda A. Fasade pisarniških centrov spregledajo Neveško pristanišče, okna nudijo čudovit razgled na Glavno vodno območje v Sankt Peterburgu in zgodovinsko središče mesta. 90-metrski stolp - sedež banke - je edinstven dizajn izvirne oblike s popolnoma glazirano fasado.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty