niedziela, 23 czerwca 2019

Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Obnova nove opečne hiše, stare garaže Oskola

Obnova stanovanja v novi hiši, kiti stene, kad in WC školjke, namestitev. 24. avgusta 2015 Če sledite gradbenim tehnologijam v opečni hiši, dragem parketu, je treba prvič popraviti novo hišo. Dolgo pričakovana nova hiša je zgrajena in veseli lastniki stanovanj se začnejo popravljati. Strokovnjaki takoj opozarjajo, da je nova. Popraviti temelj opečne hiše lahko storite sami. Da bi to naredili, je v teh delih fundacije postavil nov temelj.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Priprava površine za polaganje ploščic

Pred polaganjem plošč GVL je treba na steno pritrditi vodilne tirnice ali aluminijast profil na razdalji približno 35-40 cm. Potem se na profil pritrdijo listi, pritrjeni s pomočjo konstrukcijskih nosilcev. Če zaključna obdelava uporablja debele pločevine iz mavčne plošče, je bolje, da jih pritrdite s samoreznimi vijaki. Da bi se izognili deformacijam zaradi vlažnosti, je priporočljivo polagati ometno polipropilensko mrežo na listih suhih zidov. Na to je pritrjena na lepilno osnovo, zato je bolje uporabiti lepilo PVA in ga pritrditi z oklepajem.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

370 nasvetov od 168 razvijalcev

Mreža ima veliko dragocenih nasvetov o tem, kako graditi hišo od ljudi, ki so že dokončali gradnjo (kar pomeni zasebna hiša).

Začetek: projekti, izračuni ↑

Prvič, če je zamišljena prenova prostorov, potem najprej začnete projekt, v katerem so označene dimenzije novih predelnih sten, sten in vrat. Prav tako morate analizirati, ali se bodo cevovodi za oskrbo z vodo in kanalizacijo na nek način zaprli, razmislili o prezračevalnem sistemu in vnesli vse podatke v projekt.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Ali je mogoče postaviti ploščice v novo opečno hišo

4. Trak temelj.

Globinski trak temelj za gradnjo hiš s težkimi stenami (kot so opeke) ali s težkimi stropi. Gibke podlage so praviloma postavljene na vse zunanje in notranje glavne stene, čeprav v nekaterih primerih za zmanjšanje stroškov temeljev lahko uporabimo kovinske konstrukcije namesto delnih trakov. Globinsko trakovo osnovo je potrebno tudi, če je pod hišo urejena klet ali garaža, ali pa je predvidena klet. Podstavek traku temelj (pesek pad) je običajno postavljen 20 cm pod globino zamrznitve tal. Na peščenih tleh je mogoče položiti takšno podlago in nad globino prodiranja mraza.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty