niedziela, 21 lipca 2019

Kako začeti popravila v novi stavbi

  Kako začeti popravila v novi stavbi

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravila v novi stavbi

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Kako začeti popravila v novi stavbi

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Kako začeti popravila v novi stavbi

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Kako začeti popravila v novi stavbi

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.
  Kako začeti popravila v novi stavbi

Druga vprašanja o tej temi

  • Notranje stene plinskih slanih blokov - kako enostavno je rušiti, razrezati itd? Pozdravljeni! Delničar hiše v gradnji. Apartma 3-sobno, želimo odstraniti steno med kuhinjo in eno sobo. Notranje predelne stene - iz plinskih silikatnih blokov debeline 100 mm. Navedite, kako je to lažje storiti - zmedite razvijalca...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty