czwartek, 12 września 2019

Stanovanje z nizko rastjo

  Stanovanje z nizko rastjo

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Stanovanje z nizko rastjo

Strateško zavzemanje za izgradnjo nizke gradnje

V preteklih desetletjih ni bilo veliko pozornosti namenjeno nizkogradnji. Brezpogojna prednostna naloga večnadstropne konstrukcije ni bila predmet razprave in nizko rast, dobesedno in figurativno preusmerjen na periferijo, ki se je razvil predvsem po "preostalem principu", predvsem zaradi navdušenja državljanov od državne podpore. Toda v sodobni Rusiji je gradnja nizke gradnje skoraj polovica (40-45%) celotne stanovanjske gradnje. In v prihodnjih letih se bo njen delež povečal na 60 odstotkov. Približno tretjina obsega je na podeželju, dve tretjini pa v nizko rastočih stavbah v mestih in predmestjih.
  Stanovanje z nizko rastjo

Nizka gradnja v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji

Nizka rast gradnje se je pojavila v Rusiji nedavno, vendar je uspelo pridobiti veliko popularnost. Ta koncept sam vključuje nizke stanovanjske stavbe (do 5 nadstropij), mestne hiše (običajno 2 nadstropja) in samostojne hiše. To pomeni, da je namenjen tistim ljudem, ki cenijo osebni prostor in potrebujejo dodatno udobje. Če želite živeti bližje naravi, uživajte v svežem zraku in tišini, hkrati pa uživajte vse prednosti civilizacije v obliki razvite infrastrukture in najsodobnejših gradbenih standardov - kaj bi bilo bolje?
  Stanovanje z nizko rastjo

Oblikovanje nizkogradnje

Inženirski oddelek podjetja se ukvarja z oblikovanjem načrtov za elito in proračunsko stanovanje. Vsak primer velja za posameznika. Želje strank so podane v skladu z gradbenimi pravili. Družba ustvarja projekte, namenjene enodružinskim ali večdružinskim mestnim hišicam. Pri tem se upoštevajo posebnosti dejanske lokacije stavb na območju, izračunava se obremenitev na temelju, določi se vrsta strešnih materialov. Vse to ustvarja predpogoje za trdnost in trajnost stavb. Zasnova električnih in prezračevalnih sistemov, plina, vode in komunikacij kanalizacije omogoča hišo idealno za življenje.
  Stanovanje z nizko rastjo

Kaj kupci z nizko rastjo kupujejo?

Možnost življenja v svojem domu je zelo privlačna za mlade, še posebej po dostopni ceni. V tem primeru manjkajo pomembne točke: koliko denarja potrebujemo za popravila v koči ali mestni hiši; ki bo snežil na ulicah in s strehe; kdo bo odnesel smeti - kakšen bo zadnji pregled, ki vključuje stroške vzdrževanja.

Zakaj je vredno kupiti stanovanje v stavbi z nizko rastjo?

Z zmanjšanjem števila nadstropij občutno zmanjša obremenitev konstrukcijskih elementov in kompleksnost konstrukcije. Posledično so stroški nekoliko zmanjšani in lahko računate na privlačne pogoje za nakup.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty