niedziela, 8 września 2019

Namestitev aluminijastega vitražnega stekla

  Namestitev aluminijastega vitražnega stekla

Aluminijasta obarvana stekla

Aluminijasta okna in obarvana okna so eden najnovejših novosti, ki jih gradbeniki uporabljajo za izdelavo aluminijastih fasad in zgradb na splošno. Z združevanjem številnih prednosti in prednosti aluminijastim okenskim steklom praktično ni nobenih pomanjkljivosti.

Vitražna fasada - najboljša izbira

Modeli aluminijastih vitražskih stekel zagotavljajo veličasten prostor za letenje arhitekturne in oblikovalske domišljije. Zahvaljujoč številnim dodatnim elementom so npr. Ločeni odseki odprtin katere koli oblike, klasične "žrelnice" za prezračevanje, vrata itd., Zastekleno steklo zasteklitve fasad se izvaja na navpičnih, poševnih fasadah različnih oblik in velikosti ter tudi na vodoravnih trgih.
  Namestitev aluminijastega vitražnega stekla

Fasadna aluminijasta vitražna okna

Fasada je klicna kartica celotne stavbe. V vsakem trenutku je bilo pomembno, da je konča tako, da ima estetiko in praktičnost. Danes je za predmete različnih namenov predlagana zasteklitev prednjih stekel iz aluminija, ki ne samo okrasi strukturo, temveč postane tudi njegova stena. Translucency, monumentalna zanesljivost, prefinjenost in visoka tehnologija - to so značilnosti takšnih konstrukcij, katerih sestava je danes zelo zahtevna.
  Namestitev aluminijastega vitražnega stekla

Aluminijasta obarvana okna v Rostovu na Donu

Izvirna fasada stavbe je dekoracija ulice in privlači pozornost. Trenutno oblikovalci ne posvečajo nič manj pozornosti kot notranjosti. Lepo urejena fasada prikliče občudovanje in prijetna čustva, stenaste stene - le negativna čustva. V času Sovjetske zveze so bile zgrajene zgradbe na isti vrsti projektov, fasade hiš pa so bile skoraj enake. Zdaj oblikovalci lahko ponudijo različne možnosti in naredijo fasado hiše edinstveno.
  Namestitev aluminijastega vitražnega stekla

Prednosti aluminijastega vitražnega stekla

  • Lepota in individualnost;
  • Slog in pritožba;
  • Zanesljivost in varnost;
  • Proizvajalnost in raznovrstnost oblik izdelkov;
  • Lahkotnost in ergonomija;
  • Trajnost uporabe;
  • Barvanje praktično v kateri koli barvi po katalogu RAL;
  • Izvedba naročil z velikimi strukturami;
  • Ne rja, ravnodušna do vlage;
  • Niso vir požarov in ne oddajajo škodljivih izdelkov zgorevanja za ljudi;
  • Najvišji higienski standardi;
  • Enostaven za uporabo in ne izbirljiv pri negi in vzdrževanju.

"Topla" in "hladna" zasteklitev

Proizvodnja oken in vitražov iz aluminija se izvaja z uporabo "toplih" ali "hladnih" profilov. V prvem primeru oblikovanje profila zagotavlja prisotnost izolacijskih poliamidnih vložkov. Aluminijasta zlitina ima visoko toplotno prevodnost in posebni vložki lahko zmanjšajo izgubo toplote. Zahvaljujoč takšnemu toplotnemu mostu postane prostor toplo in udobno, izboljša se zvočna izolacija. Profil brez termovastok se imenuje "hladno". Ne ohranja toplote, v nekaterih primerih pa ni nujno, če se profil uporablja za ustvarjanje notranjih particij. Poleg tega so "hladni" modeli poceni kot opremljeni s toplotno izolacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty