czwartek, 10 października 2019

Prefab hiše gradbene video tehnologije

  Prefab hiše gradbene video tehnologije

Značilnosti gradnje

1. Za izdelavo visokokakovostnih ščitov je precej težavno in težko. Prvič, je treba prenesti vse velikosti, dobesedno do "milimetra". Drugič, pritrdilni elementi ščita. Če jih kupite ločeno, ni vseeno, da so vsi primerni. Tretjič, pravilna izbira izolacijskih materialov in njihova namestitev na montažo. Če kupite pripravljeno, potem morate ugotoviti, katero vrsto izolacije uporabljate, na tem, katere modele tehnologije.
  Prefab hiše gradbene video tehnologije

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Prefab hiše gradbene video tehnologije

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Prefab hiše gradbene video tehnologije

Pogoji gradnje hiš

Gradnja okvirnih hiš je proces, v katerem je vsaka faza namenjena varčevanju časa kupca. Na primer, okvirne hiše ne zahtevajo krčenja, za opeke, lesene hiše ali stavbe blokov, ki trajajo najmanj eno leto. Iz istega razloga - zaradi pomanjkanja krčenja med gradnjo - je mogoče takoj po gradnji izvesti notranjo oblogo okvirja. Poleg tega je mogoče začeti graditi okvirno hišo v katerem koli času leta in praktično na katerem koli območju - ne glede na podnebne in geološke razmere. Okvirno hišo lahko namestite tudi v pogojih podtalnice. Čas gradnje hiše na okvirju od 3 tednov do 3-4 mesece je odvisen od kompleksnosti fasade.
  Prefab hiše gradbene video tehnologije

Prednosti laminiranega furnirja so očitne:

  • ni razpok, kot tudi druge pomanjkljivosti navadnega lesa;
  • Bar ima precej trpežnost;
  • ima izjemne toplotne in zvočne izolacijske lastnosti;
  • se ne deformira pri postopku sušenja (krčenje do 1%);
  • vodotesen;
  • zaščiteni pred glodavci, žuželkami in glivami;
  • odporni proti ognju;
  • okolju prijazen in zato varen za človeško telo;
  • praktično ni potrebna dodatna obdelava.

Gradnja hiše z uporabo finske tehnologije


Splošni opis ramne konstrukcijske tehnologije

Okvirna tehnologija gradnje hiš postaja vedno bolj priljubljena na ozemlju nekdanje Sovjetske zveze. Njena prednost je tako pomembno merilo kot razmerje med stroški in kakovostjo. Pomemben dejavnik je operativno obdobje - približno sto let. Ta tehnologija vam omogoča postavitev komunikacij v stene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty