poniedziałek, 31 grudnia 2018

Slikarska dela Wikipedia

  Slikarska dela Wikipedia

Vrste naprav za barvanje

Orodja za slikarstvo se lahko uporabljajo zelo različno, odvisno od tega, kaj je treba poslikati in kaj. Za postopek barvanja se lahko uporabita dve osnovni vrsti orodij: ščetke in valji, ki so razdeljeni na določene specifične vrste. Pri ščetkah se ločitev opravi glede na vrsto rešitev, s katerimi je potrebno delovati, in naravo ravnine:
  Slikarska dela Wikipedia

Kaj je popravilo telesa?

Ni skrivnost, da je telo lahko do polovice stroškov samega avtomobila. V avtomobilu telo opravlja več vodilnih funkcij, vključno z zagotavljanjem varnosti potnika in voznika avtomobila, ustvarja udobje in udobje v avtomobilu ter oblikuje podobo, podobo avtomobila, njegov »videz«. Sodobne avtomobilske tehnologije uporabljajo inovacije pri proizvodnji visoko kakovostnega telesa: kovinske kovine se dodajajo jeklenim palicam, cinkove barve ali prevleke se nanesejo na ohišje avtomobila, telo je zaščiteno z antikorozijskimi spojinami in uporablja se večplastna laka.
  Slikarska dela Wikipedia

Kakšna je prenova stanovanj. Faze sodobnega popravila v eurih

Finisher je dolžan najti moč, da enako deluje kot nekdo, ki se ukvarja z lakiranjem, s katerimi se sooča, ometa, približno prevladujejo veščine obdelave lesa in polaganja preprog. Poleg tega je nekdo dolžan nekoga, ki ima vsaj osnovno prtljago na vodovodnem področju in električarje. Na vsakem od teh področij jejte veliko število malokoderljivosti, ki so enake nianjam, ki jih mora upoštevati mlinček. Poleg tega bi bilo treba zaradi kakovostnega dela imeti posebno orodje. Torej, bližje je nekakšen vagon-vagon, ki bo, potem ko bo končal bivalne prostore, moral uporabiti vsa njegova tesna znanja in spretnosti ter informacije iz različnih področij.

Splošna gradbena dela

Zdaj so vsa gradbena dela združena pod eno ime - gradbena in inštalacijska dela. Med njimi je veliko vrst dela, vključno s splošnimi gradbenimi deli. To je celoten kompleks del, na katerega je odvisno, ali tako ali tako, gradnja zgrajenih zgradb in objektov.
  Slikarska dela Wikipedia

Repin, Ilya Efimovich (1844-1930)

Študiral je na Akademiji za umetnost v Sankt Peterburgu. Kot upokojenec je živel in delal v Parizu, obiskal Italijo in Avstrijo. V svojem delu je izbral pot realne umetnosti. Delal je na področju portreta, zgodovinskega slikarstva. Napisal je portrete izjemnih ljudi. Že nekaj časa je bil član Združenja odskočnikov. Nadzorovana delavnica na Akademiji za umetnost. Oglejte si Repinove slike
  Slikarska dela Wikipedia

Ostanek je do avtomobila, zdaj prodaja slikovna stran

Kako. Znatno vpliva na odnos v igrah. Pred njim odpre prvih deset rezultatov iskanja in vašo ciljno stran med njimi.

niedziela, 30 grudnia 2018

Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Druge značilnosti klinkerjevega termopanela za fasado

Izdelki za dodelavo imajo odlične lastnosti in vsestranskost uporabe. Najpogosteje je material, izbran za ureditev nizkogradnje stavb za različne namene. Stroški dodelave so upravičeni z zmanjšanjem toplotne izgube predmetov za 30-90%. S povečanjem izolacijske plasti obloge se toplotna prevodnost zunanjih struktur zmanjša.
  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Glavne prednosti termopanel pred drugimi materiali, ki se soočajo

Kaj razlikuje termopanele spredaj z opeko ploščic iz katerega koli drugega materiala? Strokovnjaki za gradbeništvo so opazili številne nedvomne prednosti, med drugim:
  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Sprednji termopaneli v Samari

Torej, hiša je zgrajena, stene so, streha je na mestu. Ostanek je samo opravljati fasadno delo, ga pokončati, in to bo povsem enaka hiša iz daleč cenjenega sanja. Vendar pa fasada klinker plošč zagotavlja precej skrbno delo pri njegovi namestitvi. Plus stenske izolacije. In bolj vodotesnost. Ali obstaja način za pospešitev postopka?
  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Sprednji termopanel - kaj je to?

Če želite uporabiti obrazne opeke na objektu, vendar zaradi stroškov ali tehničnih težav to ni mogoče, potem so sprednje plošče za opečnato opeko možnost upoštevati. V Rusiji se fasadni termopaneli s klinker ploščami pogosteje uporabljajo pri gradnji in rekonstrukciji. Ta material (ti tudi imenovani opeke plošče) je tako priljubljen zaradi svojih edinstvenih značilnosti in razumne cene. Razumeli bomo, kakšni so stroški fasadnih panelov za opeko, cena je odvisna neposredno od debeline plošče in ploščice, ki jo izberete.
  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Ploščica na termopanele

Sprednji termopanel pridobi dekorativne lastnosti na račun opečnega strešnika. Pogosto ploščice posnemajo opeko, vendar obstajajo še druge rešitve.
  Sprednji termopaneli z opeko ploščo cena

Sprednji termopaneli z opečnimi ploščicami

Termopaneli s klinker ploščami za fasade so izdelani iz poliuretanske pene ali ekspandiranega polistirena in so ekonomična in učinkovita rešitev za hitro izolacijo stavb za različne namene. Takšni termopaneli popolnoma zaščitijo steno objekta pred vlago, vetrom, zmrzaljo, mehanskimi poškodbami in škodljivimi učinki ultravijoličnega sevanja. Debelina toplotno izolacijskega sloja se lahko spreminja od 50 do 100 mm, odvisno od konstrukcijskih značilnosti nosilnih sten. Kombinacija estetske privlačnosti in visoka učinkovitost omogoča, da se termopaneli s klinker ploščicami obravnavajo kot najboljši material, ki se sooča z ruskimi regijami z ostrim podnebjem.

sobota, 29 grudnia 2018

Zunanjost doma dekoracijo fotografija

  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, poliuretanske izolacije in klinker ploščic, ki služijo kot zaščita pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilna - imeti morate vsaj oddaljeno predstavo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Fasade iz naravnega in umetnega kamna

Naravni kamen je bil prej uporabljen za postavitev zgradb, hiše so bile izdelane iz trajnega in lahko služijo več stoletij. Relativno pred kratkim so se začele proizvajati obrazi. Poznavalci naravne naravnosti, dajejo prednost tej različici stenske dekoracije. Okolju prijazen kamen je čim bolj naraven v okoliški pokrajini. Okrašena hiša s takšnim materialom izgleda zelo lepa in draga. Poleg tega je kamen trpežen in zelo trpežen, odvisno od debeline, nosi različne stopnje, ogrevanje učinek.

Delo v fasadi in notranja dekoracija

Popravila in barvanje fasad

Popravila fasad hiš - postopek je povsem individualen in je odvisen od stanja stavbe. Lahko je kozmetična, kar pomeni omet, ometanje in barvanje sten in kapitala, ki vključuje popolno odstranitev starega sloja mavca, preureditev odsekov sten in zavesnih palic. Klasičen način za zaključek fasade je barvanje. Omogoča ne samo zaščito zidov pred škodljivimi vplivi okoljskih dejavnikov, temveč tudi učinkovito preprečuje uničevanje in gnilobe ter rje.
  Delo v fasadi in notranja dekoracija

FOTOGALERIJA GALERIJ FASHADES

Najbolj priljubljena, cenovno ugodna in pogosto naročena fasadna dela so izolacija in dodelava z dekorativnim ometom tipa "KOEED", ki ga odlikuje njena ekonomika, različna izvirna teksturna lastnost, odpornost na mehanske in atmosferske vplive ter visoka prepustnost hlapov.
  Delo v fasadi in notranja dekoracija

Zagrevanje fasad, zvočna izolacija in tesnjenje

Fasadna izolacijska dela se izvajajo na zunanji strani sten. Namen fasadne izolacije je premestitev zamrzovalne točke v zunanji sloj konstrukcije (izolacija). Stene, ki niso zamrznjene, se "ne mokrejo" pozimi, zaradi česar niso prekrite z notranjostjo. Izgube toplote se znatno zmanjšajo, stroški ogrevanja so zmanjšani. V sodobni konstrukciji je plast izolacije najpogosteje sestavljena iz ekspandiranega polistirena ali plošč iz mineralne volne.
  Delo v fasadi in notranja dekoracija

Polaganje talnih oblog

Visokokakovostna in trdna tla - to je glavni znak blaginje in udobja, kar vam omogoča ustvarjanje ustreznih stilskih odločitev v prostorih. Sodobni trg gradbenih materialov ponuja široko paleto visoko kakovostnih, praktičnih in zunanjih privlačnih talnih oblog. Toda hkrati je pomembno, da lahko izberete pravi material, da ga skladno združimo z določenimi značilnostmi prostora.
  Delo v fasadi in notranja dekoracija

Zaključna dela

Da bi zgradili hišo ali apartma, so bili prilagojeni za udobno bivanje, potrebno je opraviti zaključna dela v prostorih in zunaj nje. Profesionalna dekoracija stanovanjskih ali poslovnih prostorov ne bo ščitila samo notranjih in zunanjih sten, temveč vam bo omogočila tudi izvedbo vseh načrtov lastnika predmeta na njegovi zasnovi.
  Delo v fasadi in notranja dekoracija

Koristi sodelovanja

Fasadna dela v Tuli izvajajo nas z uporabo sodobnih tehnologij in visokokakovostnih gradbenih materialov. To omogoča estetsko privlačnost in odlične tehnične značilnosti končne fasade. V primeru starih zgradb, ko je pomembno ohraniti arhitekturne prednosti sten in hkrati zagotoviti izolacijo, se dekor popolnoma "ponovi" s toplotno izolacijskimi materiali.

piątek, 28 grudnia 2018

Notranja dekoracija nakupovalnega središča

  Notranja dekoracija nakupovalnega središča

Nakupovalni center dekoracijo

Visokokakovostna, strokovna, sodobna in trajna zaključna ponudba trgovskih centrov na več načinov vpliva na uspeh trgovskega podjetja, povečuje pretok strank in povečuje dobiček. Videz nakupovalnega kompleksa naj bi pritegnil potencialne kupce, notranja dekoracija pa bo pripomogla k temu, da bi si stranke želele, da ostanejo v stavbi čim dlje.
  Notranja dekoracija nakupovalnega središča

Zapeljiva zasnova

Nenavadna in lepa recepcija iz praktičnih in izvirnih materialov bo vedno pritegnila pozornost kupcev. Poleg tega so priročne pomožne sobe in dvorana za stranke. Treba je pozoren na pisarne za zaposlene ali različne gospodinjske sobe. Vsako popravilo trgovin v Sankt Peterburgu se lahko izvede v precej kratkem času, da ne bi prekinili postopka ustvarjanja dobička kupca.
  Notranja dekoracija nakupovalnega središča

Popravila nakupovalnih centrov

Popravilo nakupovalnih centrov je pomembna in iskana vrsta dela, ki jo sestavljata zunanja in notranja dekoracija prostora. Na več načinov je njihova prisotnost odvisna od videza, udobja in udobja trgovine ali nakupovalnega kompleksa. Pogoji težke konkurence podjetnikom ne omogočajo zanemarjanja zaključka in dekoracije. Zato je priporočljivo zaupati to delo profesionalcem.

Oblikovanje - Oblikovanje - Popravilo

Če bodo izdelki spadali v določeno blagovno znamko, bo z verjetnostjo blizu 100% pripravljena rešitev za notranjo obliko zapisana v blagovno znamko.
  Notranja dekoracija nakupovalnega središča

Gradnja velikega nakupovalnega središča

Gradnja nakupovalnih centrov velikega območja se praviloma proizvaja z uporabo lahkih kovinskih konstrukcij (LMC). LMK je, v preprostem smislu, kovinski žarki, koti, cevi, kanali, iz katerih je sestavljena velika volumetrična struktura s pomočjo vijačne povezave ali z metodo električnega in plinskega varjenja. Skelet strehe je izdelan tudi iz LMK. Stolpci prostorninskih prostorov so izdelani iz cevi velikega premera ali "snopov" kanalov. Ta zasnova mora imeti takšno varnostno stopnjo, da lahko drži vse pritrdilne elemente, da prenese močne bočne in navpične obremenitve. Zato so za oblikovanje takih struktur zelo visoke zahteve.
  Notranja dekoracija nakupovalnega središča

Materiali za stene

Zidna dekoracija ustvarja celoten vtis o notranjosti. Golobne in prazne stene so stvar preteklosti, nadomeščena z različnimi možnostmi zaključevanja sten. Izberite materiale za potrebe stenske dekoracije, ki temelji na lastnih okusih in proračunu. Za vsak okus in denarnico menimo, da so najbolj priljubljeni zaključni materiali za notranje zidove.

czwartek, 27 grudnia 2018

Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

  Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

3. Betonski bazen, da naročite ali naredite sami

Seveda ta možnost ni za vsakogar, stroški pa bodo dostojni, vendar so obrtniki, ki so z lastnimi rokami uspeli zgraditi konkreten bazen. Zato smo se odločili, da ga vključimo v naš seznam poceni idej.
  Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

Izbira mesta za prihodnji bazen ↑

Pri izbiri mesta za bazen je potrebno upoštevati ne samo želje družinskih članov in lasten estetski okus, ampak tudi nekatere lastnosti vaše spletne strani - lokacija velikih rastlin, vrsta tal, smer vetra in nagib mesta.
  Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

Kateri bazen naj gradi in kje ga postaviti

Prva stvar, ki jo je treba določiti pri načrtovanju - zgraditi bo notranji ali zunanji bazen. Izbira materialov in opreme bo odvisna od te odločitve in s tem dejanskih stroškov celotnega kompleksa. Če se odločimo za gradnjo bazena na prostem, uporabljamo jeklene polnilne materiale. Z zaprto različico lahko prihranite na polnilnih materialih, vendar boste morali financirati gradnjo paviljona za bazen.
  Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

Značilnosti domačega bazena

Čista kristalna voda, ki ne škoduje zdravju vaše družine, je možna resničnost, za dosego katere je potrebno le malo truda in potrpljenja. Bazen na dvorišču je v najkrajšem času poceni in z minimalnim naporom in časom, to je tisto, za kar si morate prizadevati, ker ste se počutili vse prednosti, da imate lasten rezervoar za dom, ga ne morete več zavrniti. Kaj morate vedeti, da bi bazen z optimalno opremo in dolgo življenjsko dobo? Najprej morate natančno ugotoviti, katera vrsta bazena je primerna za vaše primestno območje in kaj bo sestavljena.

Izbira sklede: kupite pripravljen ali naredite sami?

Najbolj delovno intenzivno delo, povezano s pripravo jame in prelivanjem sklede. Toda proizvajalci so ugotovili, kako zgraditi bazen v državi hitreje in lažje. Ustvarili so pripravljene sklede, ki jih je treba izkopati le v tla in jih popraviti. Poleg očitne prednosti pri enostavni montaži so gotove konstrukcije tudi ugodne, saj prihajajo v vseh vrstah oblik in barv, kar pa ni mogoče reči o betonu. Poleg tega se lahko med obratovanjem betonske skodelice začnejo premikati, če se začne premikanje tal.
  Kako narediti bazen z lastnimi rokami poceni

Gradnja betonskega bazena ↑

1. Delo se začne s prepoznavanjem primernega prostora za izgradnjo bazena. Upoštevati moramo globino podzemne vode. Na območjih, kjer se nivoji nahajajo na razdalji 0,5-1 m od površine tal, ni priporočljivo postaviti nepremično betonskega bazena. Neželeno je imeti stavbo v bližini temeljev zgradb, ki se nahajajo na lokaciji.

środa, 26 grudnia 2018

Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Država nizko rast stanovanjske stavbe - donosna alternativa večnadstropne gradnje

Oblikovanje trga nepremičnin doživlja novo fazo, ki temelji na zadolževanju in izvajanju sodobnih oblik stanovanjskega sklada. Večstanovanjske stanovanjske površine - posodobljen segment nizke gradnje hiše, katere glavni koncept vključuje združevanje optimalnih stroškovnih kvadratnih metrov z okolju prijaznim podeželskim okoljem.

Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb

Danes projekti večnadstropnih večnadstropnih stavb poskušajo kar najbolj individualizirati z uporabo sodobne tehnologije, arhitekturnih tehnik in načrtovalnih rešitev. Zavrnitev množične uporabe standardnih serij, ki je omogočala ponovitev standardnih projektov večnadstropnih stavb, ki ju povezujejo v skladu z naravo gradbišča in značilnostmi obstoječe arhitekture, pozitivno vpliva na nastanek sodobnih stanovanjskih površin in pozidanih območij.
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Oblikovanje stanovanjskih zgradb.

Stanovanjske stavbe vključujejo:

  • Country hiše
  • Projekti posameznih hiš
  • Projekti stanovanjskih stavb z nizko rastjo
  • Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb do 25 nadstropij
Oblikovanje in gradnja stanovanjskih stavb je posebno področje gradbene industrije in ima svoje značilnosti. Tukaj je kratek opis tipov hiš:
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.

Sodobni stanovanjski standardi

Na prvi pogled so četrti nizko rastnih hiš iz "StoneDoma" impresivni s svojo nenavadno elegantno fasadno obliko in očarljivo okolico. Dober format zgradb vam omogoča ustvarjanje najprimernejšega življenjskega prostora. Ima dovolj prostora, z dobro naravno svetlobo, sobami, brezplačnimi saloni in dnevnimi prostori, udobnimi zasteklimi balkoni in loggiami.
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Možnosti za razvoj projektov stanovanjskih stavb:

  • na podlagi končnega projekta;
  • izdelava posameznega projekta.
V drugem primeru bo čas za načrtovanje potreben več. Toda potem boste lahko uresničili vse ideje za izgradnjo svojega doma sanj: z uporabo stilskih arhitekturnih rešitev, najnovejših oblikovalskih trendov zunanje in notranje opreme, sodobnih materialov in tehnologij.

Mavec za mavčne plošče za barvanje

  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Kako narediti drywall ↑

Kiti v suhih zidovih morajo biti popolnoma vsi šivi, vdolbine in spoji, kot tudi montažne luknje, kjer so glave vijakov. Začetni kit se pripravi neposredno pred uporabo. Prah, kupljen v trgovini, se v določenem razmerju preprosto razredči z vodo. Morate pripraviti količino kita, ki jo lahko hitro izčrpate.
  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Začetek

Zdaj bomo razmislili, kako kiti za barvanje stropa mavčne plošče, ker se ta material vedno bolj uporablja pri popravilu za površino. Najprej se prepričajte, da so listi čisti in na njih ni nobenega prahu, ki bi lahko med namestitvijo letela. Po tem se bomo ukvarjali s šivi: na njih se nanese tanek sloj iz mavca, v njej se pritrdi ojačevalni trak serpyanka (tako da je šiv v sredini), nato pa zmes ponovno nanesemo. Po sušenju se šivi brizgajo s grobim brusnim papirjem.
  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Izbira kita za drywall

V trgovinah gradbeni materiali zadosten izbor suhih gradbenih mešanic. So tako veliko, da kakšne vrste kiti kiti drywall, ne takoj ugotoviti. Nekateri materiali so namenjeni za zaključek stropov in sten, drugi - razpoke in žetone. Drugi se uporabljajo izključno za dekorativne namene.
  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in se skušati uskladiti čim več.
  Mavec za mavčne plošče za barvanje

Mavčni stropni omet

Notranja dekoracija stanovanja, ravno tako kot hiša zahteva skladnost s tehnologijo. Odstopanje od katerega vodi do neizogibne deformacije končnega materiala. V tem članku vas bomo seznanili s celotnim ciklusom dela, izvedenim med ometanjem stropa mavčne plošče. Mavec stropa je potreben za izvedbo vgradnje visečega stropa mavčne plošče. Kiti se uporablja tudi za dokončanje in izravnavo betonskega stropa. Toda načini dokončanja v teh dveh primerih so zelo različni. Vrsta dela ni odvisna od tega, ali imate enostopenjski spuščeni strop ali večstopenjski. Mavec stropa mavčnih plošč, pa tudi omet stene, zahteva zelo veliko naložbo dela.

poniedziałek, 24 grudnia 2018

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Naloga protipožarne zaščite kovinskih konstrukcij

Kljub dejstvu, da kovinske konstrukcije niso predmet gorenja, je potrebna ognjevarna obdelava kovin, tako da ogenj in visoka temperatura ne povzročata sprememb v svoji strukturi in zaradi kršitve trdnosti in geometrijskih parametrov kovinskih konstrukcij. Projekt požarne zaščite kovinskih konstrukcij mora biti del celovitega oblikovalskega dela pred začetkom gradnje objektov in konstrukcij iz kovine.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij, zračnih kanalov, lesenih konstrukcij, kabelskih izdelkov

V skladu z gradbenimi predpisi in predpisi (SNiP 21-01-97) so stavbe in požarni oddelki razvrščeni glede na minimalno požarno odpornost.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

3. Zahteve GOST za jeklene izdelke. Komponente kovinskih konstrukcij. Zahteve SP 16.13330.2011.

Skupina pravil SP 16.13330.2011 je določila, da je za konstrukcije treba uporabiti oblike (koti, žarki, kanali), listi, širokopasovni univerzalni valjani in ukrivljeni profili s tehničnimi zahtevami po GOST 27772, GOST 14637, GOST 535, GOST 19281, ogljikove pločevine iz ogljika jeklo po GOST 16523 in povečano jeklo po GOST 17066, hladno oblikovani profili po GOST 11474, ukrivljeni zaprti kvadratni in pravokotni profili po GOST 30245, dolgi izdelki (krog, kvadrat, trak) po GOST 535 in GOST 19281, elektroforezirane cevi po GOST 10705 in GOST 10 706, vroče valjane cevi po GOST 8731.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Načini uporabe zaščitne sestave

Ognjevzdržni les je lahko globok in zmeren. Prva metoda omogoča, da sestava prodre v globlje plasti lesa, zaradi česar je negorljiva. Popolno impregnacijo dosežemo z namakanjem drevesa ali potopitvijo v raztopino pod tlakom. Vendar pa te metode ni mogoče uporabiti, če je gradnja lesenega predmeta že zaključena. V tem primeru izvedemo zmerno impregnacijo negorljivega materiala. Po predhodni pripravi površine lesa se zaviralci gorenja nanašajo s pršenjem ali čopičem v več slojih.

Ognjevarna obdelava lesenih in kovinskih konstrukcij

LLC Stroybezopasnost izvaja ognjevarno predelavo lesenih konstrukcij, kovinskih konstrukcij, zračnih kanalov ter ognjevarne predelave tkanin in preprog.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Jeklene konstrukcije imajo visoko trdnost, vendar dolgotrajna izpostavljenost visokim temperaturam prispeva k izrazitemu poslabšanju karakteristik trdnosti, kar lahko prispeva k propadu strukture. V primeru požara gradbene kovinske konstrukcije izgubijo nosilnost po samo 15-20 minutah. Zato je treba posebno pozornost nameniti ustrezni negativni obdelavi kovinskih elementov stavbe, zlasti njenih podpornih struktur.

Gradnja opečne in monolitne hiše

  Gradnja opečne in monolitne hiše

Konkretne monolitne strukture

Na žalost se vse zgoraj navedene prednosti nekaterim bralcem morda ne zdijo tako pomembne, potem ko se seznanijo s pomanjkljivostmi monolitne konstrukcije:
  Gradnja opečne in monolitne hiše

Gradnja opečnih hiš in gradnja monolitnih hiš

V večjih mestih naše države, skoraj četrt stoletja nazaj, se je gradnja hiš začela z novo tehnologijo monolitne gradnje. Danes večina novih stanovanjskih kompleksov sestavljajo opečne monolitne hiše, ki so trajne in praktične. Poleg tega so takšne zgradbe individualno videti zaradi možnosti uresničevanja najbolj drznih arhitekturnih rešitev.
  Gradnja opečne in monolitne hiše

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.
  Gradnja opečne in monolitne hiše

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.

Gradbena tehnologija

Če želite razumeti tehnologijo gradnje hiše z uporabo opečne ali karskno-monolitne tehnologije, si lahko ogledate video ali si ogledate pojasnjevalne slike. Poleg tega lahko prenesete podatke o obstoječih predmetih, pregledate proračun in se pogovorite z izkušenimi osebami.
  Gradnja opečne in monolitne hiše

Značilnosti oblikovanja

Niti vsi ne poznajo intricacies tehnologije gradnje. Vprašanje je zelo legitimno - kaj je monolitna gradnja opeke? Ta stavba, postavljena iz trdne betonske mase, z zunanjimi oblogami in notranjimi pregradami, izdelanimi z opeko.

Popularne posty