środa, 10 stycznia 2018

Zložljivo strešno orodje

  Zložljivo strešno orodje

Polavtomatski seameri ↑

Polavtomatsko orodje za zložljivo streho vam omogoča hitro povezavo strešnih plošč, položenih na streho, v dvojni stoječi šiv. Plošče, imenovane slike, so predhodno obdelane na strešnem stroju. Polavtomatski seamerji so na voljo v dveh elementih, kar omogoča izmenično povezavo šivov. Krovci morajo potegniti zložljivi stroj na stojni del, da se zagotovi tesno zapiranje.

Zložljivo orodje

Po rezanju kovine, polaganju slik na dnu ali prijemu in pritrditvi s sponkami, se uporablja posebno orodje za zgibano streho, ki zapre povezovalni šiv. Običajno se uporablja:

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Zložljivo strešno orodje

Bakarna faltsevy streha

Bakarna faltsevy streha je resnično plemenita pokrivala. Danes, kot nekaj stoletij nazaj, se streha bakra šteje za eno najbolj zanesljivih in trajnih. Poleg tega se baker, ki se uporablja kot streha, odvisno od vrste drugih strešnih materialov, postane le močnejši in bolj zanesljiv s časom in hkrati bolj privlačen.
  Zložljivo strešno orodje

Zložite streho z lastnimi rokami

Lastniki spletnih strani in hiše pogosto izbirajo kovinsko streho. Za to je veliko razlogov: estetski preference, racionalen pristop, prestiž take izbire. In vsi se soočajo z dejstvom, da večino predlogov trga v tej kategoriji predstavlja zložena streha.
  Zložljivo strešno orodje

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty