środa, 26 grudnia 2018

Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Država nizko rast stanovanjske stavbe - donosna alternativa večnadstropne gradnje

Oblikovanje trga nepremičnin doživlja novo fazo, ki temelji na zadolževanju in izvajanju sodobnih oblik stanovanjskega sklada. Večstanovanjske stanovanjske površine - posodobljen segment nizke gradnje hiše, katere glavni koncept vključuje združevanje optimalnih stroškovnih kvadratnih metrov z okolju prijaznim podeželskim okoljem.

Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb

Danes projekti večnadstropnih večnadstropnih stavb poskušajo kar najbolj individualizirati z uporabo sodobne tehnologije, arhitekturnih tehnik in načrtovalnih rešitev. Zavrnitev množične uporabe standardnih serij, ki je omogočala ponovitev standardnih projektov večnadstropnih stavb, ki ju povezujejo v skladu z naravo gradbišča in značilnostmi obstoječe arhitekture, pozitivno vpliva na nastanek sodobnih stanovanjskih površin in pozidanih območij.
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Oblikovanje stanovanjskih zgradb.

Stanovanjske stavbe vključujejo:

  • Country hiše
  • Projekti posameznih hiš
  • Projekti stanovanjskih stavb z nizko rastjo
  • Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb do 25 nadstropij
Oblikovanje in gradnja stanovanjskih stavb je posebno področje gradbene industrije in ima svoje značilnosti. Tukaj je kratek opis tipov hiš:
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.

Sodobni stanovanjski standardi

Na prvi pogled so četrti nizko rastnih hiš iz "StoneDoma" impresivni s svojo nenavadno elegantno fasadno obliko in očarljivo okolico. Dober format zgradb vam omogoča ustvarjanje najprimernejšega življenjskega prostora. Ima dovolj prostora, z dobro naravno svetlobo, sobami, brezplačnimi saloni in dnevnimi prostori, udobnimi zasteklimi balkoni in loggiami.
  Projekt nizke gradnje stanovanjske stavbe

Možnosti za razvoj projektov stanovanjskih stavb:

  • na podlagi končnega projekta;
  • izdelava posameznega projekta.
V drugem primeru bo čas za načrtovanje potreben več. Toda potem boste lahko uresničili vse ideje za izgradnjo svojega doma sanj: z uporabo stilskih arhitekturnih rešitev, najnovejših oblikovalskih trendov zunanje in notranje opreme, sodobnih materialov in tehnologij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty