sobota, 29 grudnia 2018

Zunanjost doma dekoracijo fotografija

  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, poliuretanske izolacije in klinker ploščic, ki služijo kot zaščita pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilna - imeti morate vsaj oddaljeno predstavo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanjost doma dekoracijo fotografija

Fasade iz naravnega in umetnega kamna

Naravni kamen je bil prej uporabljen za postavitev zgradb, hiše so bile izdelane iz trajnega in lahko služijo več stoletij. Relativno pred kratkim so se začele proizvajati obrazi. Poznavalci naravne naravnosti, dajejo prednost tej različici stenske dekoracije. Okolju prijazen kamen je čim bolj naraven v okoliški pokrajini. Okrašena hiša s takšnim materialom izgleda zelo lepa in draga. Poleg tega je kamen trpežen in zelo trpežen, odvisno od debeline, nosi različne stopnje, ogrevanje učinek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty