niedziela, 11 lutego 2018

Mavec fasade nove stavbe

  Mavec fasade nove stavbe

. ,, , .

Zakaj potrebujem zaključek fasade?

Zgodovinski arhitekturni spomeniki, pa tudi nove stavbe iz katerega koli arhitekturnega sloga, bi morale biti videti lahko in čedne. Navsezadnje je malo verjetno, da bo stara grška fasada v izrednem stanju pustila pozitiven vtis. Toda hiša, ki bo profesionalno zaključila fasado, bo navdušila vsakega, ki gre mimo, ker bo tak spektakel predstavljal estetski užitek in pustil prijeten vtis o lastniku hiše.
  Mavec fasade nove stavbe

Fasadni omet z ojačevalno mrežo

Kovinska mreža za omet se uporablja le v primeru, ko je debelina sloja ometa 3 cm ali več. Omrežna verižna povezava se uporablja, kadar se omet nanaša na popolnoma čisto steno brez dekorativnih končnih elementov.
  Mavec fasade nove stavbe

Priprava zidov pod mavec brez svetilnikov

Stene so bile delno pokrite s starimi tapetami in na enem majhnem prostoru ležale kiti. Ozadje se lahko preprosto odstranijo iz stene, ko jih navlaži z vodo s krpo ali pršenjem. Ozadja namakate in se enostavno premaknete od stene.
  Mavec fasade nove stavbe

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty