poniedziałek, 3 grudnia 2018

Zaključne stene in stropi

  Zaključne stene in stropi

Faza 1 Predhodna priprava

  • čiščenje stenske obloge iz prahu in umazanije
  • odprava napak: razpoke in luknje
  • prašenje: dobra oprijemljivost, ojačanje, izravnavanje

Faza 2 Mavec

Pozabite na staro tradicijo nanašanja na stene tako imenovane gartsovke: mešanica apna, cementa in peska. Poleg tega lahko sušenje takšne ometne plasti traja cel mesec. Na koncu tega obdobja vam je zagotovljena deformacija osnove: luskastih in razpokanih.

Zaključni zidovi stene in strop v stanovanju.

Zagon končnega kita sten in stropa med popravilom je treba opraviti z začetnim delom za izravnavo sten in stropov v stanovanju, šele potem sledi zaključni premaz na stenah in stropu. Končni premaz sten in stropov je obraz stanovanja in odvisno od tega, kako kompetentno in učinkovito bo polnilo odvisno od obraza vaših stropov ali sten in morajo biti popolnoma ravne in gladke. Če naredite napako v kateri koli od stopenj, naj bo poravnava, gnetenje ali uporaba premaznega sloja v nasprotju s tehnologijo za obdelane površine, so rezultati morda razočarani.
  Zaključne stene in stropi

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Zaključne stene in stropi

Kako narediti drywall ↑

Kiti v suhih zidovih morajo biti popolnoma vsi šivi, vdolbine in spoji, kot tudi montažne luknje, kjer so glave vijakov. Začetni kit se pripravi neposredno pred uporabo. Prah, kupljen v trgovini, se v določenem razmerju preprosto razredči z vodo. Morate pripraviti količino kita, ki jo lahko hitro izčrpate.
  Zaključne stene in stropi

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Zaključne stene in stropi

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomično kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty