poniedziałek, 3 grudnia 2018

Priprava stenskih zidov

  Priprava stenskih zidov

Značilnosti priprave sten v novoročni novi stavbi

Priprava zidov za tapete v novi stavbi lahko traja nekaj časa. Najpogosteje, nakup stanovanja v novi hiši, ljudje želijo videti skoraj pripravljeni stanovanja, za urejanje je treba vložiti najmanj truda. Kljub temu, da je prešel prag novega stanovanja, prašno betonsko tla, slabo kakovostne vtičnice in neenakomerne stene takoj udari oči. Seveda, lepilo za ozadje v najkrajšem času, ki ga ne dobite, in celotno izdelano delo je mogoče razdeliti na več stopenj.
  Priprava stenskih zidov

Znebiti se starih ozadij

Preden pripravite stene za pritrditev ozadja, je nujno, da odstranite s sten prejšnji konec, ki lahko pokvari vse svoje delo dovolj. V nekaterih situacijah je lahko ta stopnja zelo težko izvedljiva, vendar si morate prizadevati za odstranitev starega konca. Če preskočite to fazo dela, potem nima smisla nadaljevati. Če želite odstraniti stare ozadje, jih morate najprej narediti čimbolj mehke.
  Priprava stenskih zidov

Priprava zidov za tapete: štiri razloge, zakaj je to treba storiti

Obstaja veliko razlogov za neupoštevanje postopka priprave zidov za ozadje - preprosto je nerealno navesti vse. Najpomembnejši so naslednji.
  Priprava stenskih zidov

Priprava zidov za ozadje, delovni nalog

Zdaj gremo s teboj po celotni tehnološki verigi priprave sten za ozadje ali slikanje. Ob istem času bodo stroški dela prikazani tako, da boste v celoti razumeli celoten obseg dela.
  Priprava stenskih zidov

Kako se izogniti temi učinki in pripraviti steno pod ozadje?

To je izvedljiva naloga. Končni zaključek sten je mešanica pripravljene (izravnane, okužene) površine in dekorativne prevleke, v našem primeru ozadje. Večina obrtnikov, ki opravljajo popravila z lastnimi rokami, vedo, da uporaba tega končnega kita rešuje ta problem. Kvalitativno gnetenje sten z lastnimi rokami je v celoti sposobno vsakogar, celo začeti sami poskušati narediti zaključno delo.

Tehnologija priprave stene ali zakaj ravni zidovi

Za večino od nas je zaključna dekoracija sten v stanovanju ozadje ali drugi valjani materiali, kot je na primer oljna tkanina. Manj pogosto slikarstvo, še manj pa dekorativni omet. Toda za vsako dekoracijo zahteva pripravo sten, najpogosteje pomeni - poravnavo sten. Toda preden se bomo prvič izenačili z lastnimi rokami, ne bo bolelo, da bi se spoznali s tehnologijo priprave stene. V tem članku bomo pisali o tehnologiji izravnave sten s pomočjo mešanice gipsa. Prvič, poglejmo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty