sobota, 8 grudnia 2018

Bricked up house video

  Bricked up house video

Nasveti za boljše rezultate

  1. Za opečne obloge je najbolje, da uporabite cement brez dodajanja razredov PC 400 ali PC 500.
  2. Raztopino je treba razredčiti v majhnih delih, občasno premešati, tako da se ne strdi predčasno.
  3. Raztopini ne dodajte aditivov, ki vsebujejo sol, da bi se izognili belim stenam na steni.
  4. Bodite prepričani, da občasno preverite, kako gladko dobite zidar. Če želite to narediti, uporabite ravni in vodne črte, ki vam bodo v pomoč pri določanju odstopanj in odpravljanju napak.
Kot lahko vidite, v vaši hiši z obrnjenimi opekami ni nič težje.
  Bricked up house video

Kako opraviti oblogo opečne hiše

Za opeko opečne hiše potrebujete naslednja orodja in materiale: opeko, steklena vlakna, cement, pesek, vodo, apno za malto, membransko folijo, leseno letev, mozniki, sidrne vijake iz nerjavečega jekla, gradbeni nivo, polža, kladivo, lopatico.
  Bricked up house video

Opeka hiša

Različni razlogi razvijalcem ponovijo svoje domove. To je želja, da zaščitimo lesene stene stavbe, da jo izoliramo ali pa dajemo "drugo življenje" starejsnji stanovanjski gradnji. Obstaja veliko razlogov, vendar lahko samo pravilno opečete hišo enkrat.
  Bricked up house video

Kako obrezati leseno hišo?

Obraz hiše je nedvomno njegova fasada. Seveda vsak lastnik stanovanj želi, da je njegov dom toplo, udobno, lepo in moderno. Na videz in stanje fasade v veliki meri vplivata čas in okolje.
  Bricked up house video

Skrivnosti zidanih sten iz zidanih sten in obloge iz opeke

Ne bomo upoštevali procesa postavitve zidov hiše iz pene blokov - v bistvu se ne razlikuje od opeke. Tako polaganje je še veliko lažje, ker bloki pene so lažji, zato imajo večje dimenzije. Lahke so žagane in oblikovane. Edine značilnosti, ki jih ne smete pozabiti - to je obvezna hidroizolacija pod steno. Ker se lahko uporablja kot hidroizolacija in navaden strešni material. Priporočamo tudi, da blokade pene ne povežete z raztopino, vendar s posebnim lepilom omogočajo, da šivi postanejo zelo tanki (do 3 mm), varno pritrjujejo pene in dodatno preprečujejo, da bi jih stisnili z vodo.
  Bricked up house video

Soočanje z opeko: funkcije, možnosti za zidanje in foto fasade

Opečne opeke so narejene iz gline z uporabo različnih tehnologij (pečenje, ekstrudiranje, hiperperkveniranje), ki povečujejo kakovost in estetske lastnosti. Posebno povpraševanje po končnih fasadah danes je klinker opeka, ki je izdelana iz posebne gline, nato pa streljanje. Ne rja ali krči, lahko prenese hude vetrove, dež, zmrzal, požare in druge pojave, prav tako pa se upira videzu plesni in gliv.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty