poniedziałek, 15 lipca 2019

Ogrevanje fasade cene hiše

  Ogrevanje fasade cene hiše

Stroški dela na izolaciji fasad iz polistirenske pene

Razširjeni polistiren je ena od vrst pene, za katero je značilna povečana gostota, enakomernost, izolacija in prepustnost hlapov. Vzdržuje večje temperature ogrevanja, nekateri viri na splošno označujejo iztisnjeno polistirensko peno kot negorljiv material. V resnici je to, kot pena, vnetljiva in oddaja strupeni stiren, le težje ustvariti pogoje za vžig.
  Ogrevanje fasade cene hiše

Zaporedje del na stenskih izolacijah

Stena je izravnana, na njej je nameščen grelec, ki je prekrit s mavcem ali oblogo. Priprava zajema ne le izravnavanje, temveč tudi zapečatenje šivov in sušenje stene, kot tudi prašenje - tla opravlja zaščitno funkcijo za material stene. Poleg izolacije in obloge se za zunanjo izolacijo uporablja tudi vetrovnata folija - preprečuje, četudi delno, zamrznitev sten in penetracijo atmosferske vlage ter tudi preprečuje nastanek kondenzata.
  Ogrevanje fasade cene hiše

Kakšne so cene za izvedbo različnih storitev?

Če želite v celoti odgovoriti na to vprašanje, morate pridobiti popolne informacije o predmetu, na katerega naj bi bil prizadet. Navsezadnje so stroški fasadne izolacije običajno odvisni od nekaterih odločilnih dejavnikov.

Fasadna izolacijska tehnologija

Za delo uporabljamo mineralno volno in polistirensko peno. Mineralna volna je dražji, vendar okolju prijazen in nevnetljiv material. Naši mojstri uporabljajo bazaltne plošče v tehnologiji razporeditve ventiliranih in "mokrih" fasad.
  Ogrevanje fasade cene hiše

Zunanja stena izolacija - razkošje ali potreba

V hladnem ruskem podnebju je segrevanje fasade hiše učinkovito sredstvo za ustvarjanje udobne mikroklime v notranjosti in znatno zmanjšanje stroškov ogrevanja. V raziskavi, ki so jo izvedli znanstveniki iz različnih držav, je bilo ugotovljeno, da približno 40% toplote zapusti hišo skozi stene. Lastnik je zaradi svoje pravilne toplotne izolacije prisiljen povečati ogrevanje hiše, ki porabi približno 40% stroškov utility za ogrevanje ulice. S toplotno izolacijskim sistemom toplota ostane v hiši, ki zagotavlja prijetno vzdušje in zmanjšuje tveganje kataralne bolezni. V vročem vremenu, zahvaljujoč toplotni izolaciji, ostane prostor ohlajen, kar pomeni, da klimatske naprave ne potrebujete ves čas.
  Ogrevanje fasade cene hiše

Ogrevanje fasade pod ometom

Metoda ometa ("mokra") se lahko uporablja za ogrevanje opečnih, blokovskih in panelnih hiš. Za to ni primerna nobena izolacija - za izolacijo fasade morate kupiti mineralno volno. Na primer, plošče iz kamene volne "FATCH BATTS": so zelo toga in elastična, zaradi česar zlahka prenašajo obremenitve in različne učinke atmosfere. Zato bodo stroški fasadne izolacije nekoliko višji od cene toplotne izolacije za notranje prostore. FACADE BATTI, ki so pritrjeni na steno s posebnim lepilom in dodatno pritrjeni s sidri za izolacijo. Potem lahko uporabite omet.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty