piątek, 23 sierpnia 2019

Montaža kovinskih konstrukcij

  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža kovinskih konstrukcij za gradbene objekte

Posebna težava pri vgradnji frezal je njihova večja fleksibilnost. Zaradi tega je gradnja kmetije izjemno ranljiva med dviganjem in namestitvijo. Stojalo je sestavljeno iz tankih palic, namenjenih za prerazporeditev sil iz enotne obremenitve na zgornjo tetivo stojišča z nosilci na koncih spodnjega pasu. Zaradi velike velikosti je pritrditev stojal na nosilce nemogoča. Zato se napetost v paličicah med namestitvijo razlikuje od tiste, ki jo zagotavlja projekt. Zato za montažne kmetije vadite naslednje metode.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža žerjavnih žarkov

Crane žarkov se namestijo takoj po namestitvi stolpcev v montažno celico. Pri dvigovanju žerjavnega žarka držite dve zamavi. Sprejemniki, ki sprejemajo žarek na višini, so na odrih ali ploščadih, na montažnih stopnicah. Strukturo ohranijo od stika z že nameščenimi elementi in jo pred namestitvijo obrnejo v pravo smer. Pravilnost spuščanja žarka se nadzoruje s sovpadanjem tveganj vzdolžne osi na nosilcu in konzolu ter s tveganjem predhodno nameščenega greda. Odstopanje od navpičnice se odpravi z namestitvijo kovinskih oblog pod žico. Žarek je začasno pritrjen s sidrnimi vijaki.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža žerjavnih žarkov

Te žarke se namestijo po namestitvi par stolpcev. Med dviganjem se žarek drži z dvema zamudama. Za sprejem na višini inštalaterjev se nahajajo na odru, ploščadi in montažne stopnice. Naloga delavcev je, da se nosilec ne dotika prej uveljavljenih konstrukcijskih elementov in da mu daje želeni položaj. Za nadzor spusta žarka obstajajo tveganja na konzoli. Za odpravo navpične deformacije se uporabijo jeklene obloge, nameščene pod žarki. Sidrni vijaki se uporabljajo za začasno pritrditev žarka.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža kovinskih stebrov - bistvo procesa

Tehnologija vgradnje kovinskih stebrov se praktično ne razlikuje od vgradnje podobnih konstrukcij iz armiranega betona. Kovinske stebre so v glavnem nameščene kot celota, medtem ko so večje količine sestavljene iz posameznih elementov, medtem ko so varilni deli uporabljeni enako trdni spoj kovinskih stebrov. Takšne spojine zagotavljajo enako moč šiva in navadne kovine. S kombinacijo od konca do konca so razpršeni.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Profesionalna montaža kovinskih konstrukcij

Zgradba, ki se bo uporabljala kot industrijski ali proizvodni obrat, se lahko gradi s kovinsko gradnjo, ta metoda gradnje nestanovanjskih objektov pa je trenutno v povpraševanju. Seveda lahko montažo in montažo kovinskih konstrukcij opravljamo samo strokovnjaki, ki že dolgo delajo na tem področju, zgradbo pa lahko gradimo na kateri koli vrsti tal, zaradi česar je gradnja na zahtevo v vsakem podnebnem okolju.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Proizvodnja kovinskih konstrukcij (kovinske konstrukcije)

Proizvodnja kovinskih konstrukcij (kovinskih konstrukcij) za gradnjo poslovnih objektov (hipermarketi, supermarketi, distribucijski kompleksi, skladišča, hangari ipd.)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty