czwartek, 22 sierpnia 2019

Preizkusite strešno ožino

  Preizkusite strešno ožino

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Preizkusite strešno ožino

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.

Preizkušanje strehe na ožini in kako barvati opeko v notranjosti hiše

Tehnična naloga za popravilo strešnega preskusa strehe za prehod snip. strešna kritina In preizkus strehe v ožji snijeg. Strehe 8 črk: streha - odeje. Okolje mora ustrezati zahtevam streh SNiP 2.03. Podpisujte testiranje strešne ograje: vzorec izpolnite in. zgradbe in tehnološke platforme strešne ograje SNiP
  Preizkusite strešno ožino

Preizkus strehe z metodo razlitja vode, kupite streho v Samari

Dejanje preizkušanja strehe z metodo razlitja vode Objavljeno: metoda za testiranje betona vse. Možnost dosledne uporabe vode v načinu prehoda. Dejanje preizkušanja strehe z metodo prelivanja vode na strehi z metodo preskusa polnjenja.
  Preizkusite strešno ožino

Območje Zaliv je pripravljeno za izvedbo državnega programa za izgradnjo mostu preko Kerčeve ožine zaradi zanesljive zaščite sistema TN-KROVLYa Classic z ECOPLAST

V tovarni Kerch "Zaliv" v Republiki Krim se je končalo gradnja novega ladjedelništva in rekonstrukcije cevi in ​​jeklenih trgovin. Dela na strehah dveh faz s skupno površino 24.000 m². Barvna PVC membrana poslovnega razreda ECOPLAST V-RP Green kot del izolacijskega sistema TN-ROOF Classic je postala prevleka za novo streho rastlin. Projekt modernizacije tovarne Zaliv je še en korak k izvedbi gradnje mostu čez Kerčevo ožino z udeležbo zanesljivih zaščitnih materialov iz korporacije TechnoNICOL.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty