wtorek, 13 sierpnia 2019

Osnovna cena štedilnika

  Osnovna cena štedilnika

Osnovna plošča v Sankt Peterburgu in Leningradu

Folija plošče ima lahko različne različice, s podnožjem, na dolgočasenih pilotov, z obratno žičnico in drugimi različicami. Uporaba te vrste pri gradnji težkih kamnitih hiš zaradi dejstva, da ima ta tip visoke nosilne lastnosti. Ni težko uganiti, da je glavni element v tej vrsti baze monolitna plošča. Priporočljivo je, da zgradimo ploščo temeljev za kapitalske hiše na šibkih in nehomogenih tleh, pri katerih drug tip preprosto ne ustreza njegovim tehničnim značilnostim.
  Osnovna cena štedilnika

Lastnosti monolitne temelje

Temelj, izdelan iz monolitnih plošč, je temelj, ki je optimalno primeren za gradnjo objektov, ki se nahajajo v neposredni bližini podzemne vode, pa tudi tla in tla. Poleg tega lahko monolitna podlaga služi kot nekakšna betonska blazina, ki ščiti prvo nadstropje, pa tudi klet ali klete zaradi možnih negativnih vplivov vlage in okolja.
  Osnovna cena štedilnika

Fundamentna monolitna plošča na ključ

Ali obstaja univerzalna podlaga, ki jo je mogoče položiti ne glede na geološke študije tal? Obstaja taka - to je temelj monolitne plošče. Ne boji se tleh, niti visoke podtalnice niti neugodne sestave tal. Poleg tega se ta podlaga nanaša na plitvo globino in zato ne zahteva velike količine zemeljskega dela. Seveda bodo še vedno potrebna kopenska dela, pa tudi razpoložljivost posebne opreme, vendar v primerjavi z vgrajenim kapitalskim temeljem trdna monolitna plošča še vedno ni nameščena na globino 1,5-2 metra.

Stroški osnove plošče

Monolitno ploščo temelj - eden od najdražjih glede na količino betona, ki se uporabljajo, zato je v začetku gradnje je treba izračunati stroške fundacije. Suburbana gradnja temeljev ne prenaša gospodarstva, zato, če tega ne morete izvesti sami, se obrnite na strokovnjaka.
  Osnovna cena štedilnika

Obseg osnove plošče

Monolitno osnovo se odlikuje po celovitosti in konstruktivni preprostosti. Zato se uporablja v primerih, kjer obstajajo visoke zahteve glede zanesljivosti prihodnjega objekta. Zasnova je odporna proti deformacijam, premikanjem tal in vplivom podtalnice. Zato se podlaga plošče uporablja pri gradnji predmetov katerega koli namena na različnih vrstah tal. Najpogosteje so takšni razlogi zadovoljni z gradnjo nizko rastnih zasebnih hiš (1-2 nadstropja) in vile. Vendar pa je dovoljena uporaba objektov pri gradnji stavb za druge namene, ob upoštevanju predhodnih izračunov varnostne rezerve.
  Osnovna cena štedilnika

Dizajn osnovne plošče: funkcije, prednosti

Hiša s tako osnovo ne stoji na podstavkih ali na traku - celotna stavba se prilega na eno neprekinjeno ploščo, ki leži rahlo in enakomerno za robom hiše. Osnovna plošča je položena na pripravljeno blazino, pravzaprav je ta blazina iz peska in ruševin. Najprej izkopajte s traktorjem do globine 500 mm. Geotekstili so postavljeni tako, da ločita dve vrsti tal in hidroizolacijskih materialov. Za izdelavo monolitne podlage je potrebno uporabiti opaž - običajno vezane plošče ali plošče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty