piątek, 30 sierpnia 2019

Tehnologija za demontažo talnih plošč

  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Opis metod razstavljanja

Lesene konstrukcije se demontirajo, kot sledi. Odstranjeno: polnjenje, dvižne plošče, nato drsne plošče. Najlažji način za to, odstranite plošče in ščite pred žarki z odstranjevalcem ali ostankom nohtov. Na enak način se odstranijo in strop vložijo. Grede se razstavijo z njihovo začasno vodo ob robovih in nadaljnjim rezanjem. Na tem razstavljanju se prekrivajo.
  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Demontaža talne plošče v Moskvi

Visokokakovostno in varno demontažo talnih plošč je nemogoče brez upoštevanja konstrukcijskih značilnosti ter imenovanja stavb in objektov. Vsak proces demontaže talne plošče spremlja tehnološki zemljevid delovnega zaporedja. Naši strokovnjaki izdelujejo tehnološki zemljevid, ki upošteva posamezne značilnosti vsakega predmeta.
  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Zaporedje demontaže talne plošče:

  • Določena je natančna postavitev v armaturno ploščo, določajo se glavne armaturne palice;
  • Betonske plošče so uničene vzdolž palic v črtah, širine od trideset do štirideset centimetrov. Uničenje betona se izvaja z uporabo vlačilcev, ojačitev pa se razreže z rezalnikom ali mlinčkom;
  • Demontaža nosilnih nosilcev se izvaja s podobno tehnologijo;
  • Montaža so nameščena;
  • Odstranjena oprema.
Demontaža betonskih plošč se lahko izvede z navzkrižno ali vzdolžno metodo:
  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Najučinkovitejša tehnologija razstavljanja tal

To je brez dvoma diamantno rezanje. Zahvaljujoč uporabi sodobne opreme, diskov, krone, ki se obdelujejo z diamantno prevleko, se demontaža talnih plošč hitro in brez vibracij obremenjuje na stavbi. Kaj to pomeni? Ko gradivo uniči vlačilec, se vibracije orodja prenesejo na celotno zgradbo hiše, zaradi česar se lahko razpoke pojavijo v stenah in stropih. To je zelo nevarno za stavbo, saj je njegova moč in zanesljivost znatno zmanjšana.
  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Začetek

V pripravljalni fazi strokovnjaki opravljajo inšpekcijski pregled in razvrstitev vrste prekrivanja. To določa vrsto njegove konstrukcije, varnost elementov in upošteva druge značilnosti prostora in stavbe kot celote. Če je potrebno, se opravlja delo za okrepitev razpadelih in nevarnih območij. V pripravljalni fazi je potrebno odstraniti električne napeljave, vse vodovodne komunikacije in odstraniti premaze. Prav tako se pripravlja površina, kjer se pričakuje, da bodo udarili deli stropa, ki ga je treba odstraniti. Po tem se pripravi delovni načrt, odvisno od izbranega načina demontaže, ki je določen s tipom talne obloge. Prekrite so:
  Tehnologija za demontažo talnih plošč

Koristi diamantnega rezanja

Zahvaljujoč diamantnemu rezanju se na stavbni konstrukciji izvaja brezkompromisni učinek, ni prahu, hrupa in vibracij, za osebje in prebivalce hiše ni neprijetnosti. Poleg tega, ker ni močnih vibracij, v ploščah ne nastanejo razpoke, kar pomeni, da se ohrani celovitost zgradbe. Ker ima diamantna oprema majhne dimenzije, je delo mogoče opraviti tudi v skritih pogojih pri visoki hitrosti. Poleg teh prednosti je diamantno rezanje značilno za njegovo natančnost, celo robove in cena razstavljanja plošč primerljiva s tradicionalnimi tehnologijami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty