środa, 23 stycznia 2019

Gradnja proizvodne stavbe

  Gradnja proizvodne stavbe

Gradnja industrijskega skladišča v Krasnojarsku

Stavba je kompleksna oblika, dimenzije 30x49 m. Zgrajena je iz okvira lahkih kovinskih konstrukcij (črni kovinski izdelki - žarki, I-žarki), zapiralne strukture, tovarniške tovarniške sendvič plošče in montažne sendvič plošče. Tla brez industrijskega prahu.
  Gradnja proizvodne stavbe

Gradnja skladišč s sendvič ploščami in kovinskimi konstrukcijami

Vnaprej izdelana skladišča, ki vsakemu podjetniku omogočajo, da postane lastnik tople, prostorne in sodobne stavbe, vključuje tudi skladišča iz ključnih sendvič plošč z impresivno paleto prednosti:

Značilnosti proizvodnih in skladiščnih kompleksov

Če upoštevamo kompleks industrijskega skladišča, se gradnja 2017 razlikuje od tega, kako so bila preprosta skladišča predhodno zgrajena. To je posledica dejstva, da bi objekt zdaj združeval različne funkcije. Ta vrsta objekta je primerna za mala podjetja v mestu. Danes so proizvodni in skladiščni objekti zelo pogosti.
  Gradnja proizvodne stavbe

Oblikovanje skladišča

Pri načrtovanju skladišč in skladiščnih kompleksov za nas je verjetno malo "bele pike". Hkrati smo pripravljeni ponuditi kupcu tako tipičen projekt skladišča kot osnutek manjšega skladišča (do 1000 m2 M) ali velik skladiščni kompleks.

Vrednost skladiščnega prostora v življenjski dobi proizvodnje

Nobena proizvodnja ne more storiti brez razpoložljivosti skladišča različnih namenov v svojem gospodarstvu. Temu objektu je dodeljena velika vloga, katere naloga je zagotoviti nemoteno delovanje celotne proizvodnje.

Gradnja proizvodnega in skladiščnega kompleksa

Gradnja proizvodnega in skladiščnega kompleksa je pomembna v primerih, ko prevozne ali logistične zmogljivosti podjetja ne dovoljujejo porabe denarja za dolgoročni prevoz proizvedenih izdelkov. V tem primeru je edini kompleks, ki združuje industrijske delavnice in skladišča, najboljši izhod!

Stroški izgradnje skladišča

Stroški gradnje skladišča se oblikujejo predvsem iz deklariranega razreda stavbe, razpoložljivosti in ravni interne inženirske opreme in inženirskih sistemov za življenjsko podporo stavbe ter alarmnih sistemov, protipožarnih alarmov in video nadzora. Pomembno, vendar še vedno oprijemljivo vlogo igrajo vrste vozil, ki so v primerjavi z električnimi nakladalci nekoliko zahtevnejše za prostore, v katerih obratujejo dizelski nakladalniki. Po drugi strani pa je za električne viličarje treba dodeliti prostor za polnjenje baterij. Gradnja skladišč z Arcade-M je vaša konkurenčna prednost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty