piątek, 25 stycznia 2019

Mavčni strop pri žariščih

  Mavčni strop pri žariščih

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.

Prvi znaki napak in začetek popravila.

Napake pri napakah pri risanju.

Te težave se pojavijo v kratkem časovnem obdobju brez očitnega razloga. Ko opazite razpoke ali razlitje površine, nadaljujte z oceno kompleksnosti. Tapnite površino s kladivom ali kladivom, hodite s starimi lopaticami. Primarna naloga je, da odstranite kosove ometa s stropa, ki ne držijo dobro. Dolgo so bili olupljeni in med njimi in bazo sta nastala zračna praznina. Take kraje določi gluh zvok. Za majhno območje je dovolj, da odstranite šibko površino, ki pokriva površino, z raztopino s finim peskom ali kiti. Prepričajte se, da je pred nanosom nove površinske površine. To bo znatno povečalo njegovo oprijemljivost.
  Mavčni strop pri žariščih

DIY strop omet: pripravljalna dela

Celotna težava ometnih del na stropu je v tem, da lahko tako surova in že posušena malta kasneje padne in pade na glavo. Zato je glavna naloga pripravljalne faze ravno preprečiti tak izid dogodkov. Uskladitev stropa z ometom vključuje naslednje faze pripravljalnega dela.

Poravnajte strop z ometom na svetilnikih

To je eden od načinov, kako se zgornja meja oblikuje tudi s pomočjo gradnje mešanic, na katerih bomo upoštevali splošna načela takšnih del. Najprej očistimo površino: odstranimo stari omet in barvo (če je potrebno, uporabimo odstranjevala, uporabimo lopaticice ali odstranimo plesen, obdelamo z bakrovim sulfatom ali gorilnikom). Ne pozabite ločiti šiva ločeno, tako da odstranite staro kito z lopatico ali kladivo.
  Mavčni strop pri žariščih

Pripravljalna dela pred ometanjem

Pogosto, ko popravljate stanovanje, se mnogi soočajo s tako težavo kot neenakomeren strop. Včasih so kapljice tako pomembne, da ne boste potrebovali le ometanja stropa, temveč tudi poravnave.
  Mavčni strop pri žariščih

Mavec stropa rot

Mavec Rotband je zasnovan za mavčne stropove, tako imenovane, debele plasti (do petdeset milimetrov). In tukaj je priporočljivo okrepiti strop z mrežo. Tukaj spet je vredno razmišljati o potrebi po najbolj horizontalni poravnavi, ker je lahko slabo položen omet s plastjo 2 cm nevaren za osebo. Zato, da zaupate ometu Rotband je bolje zaupati izkušenim strokovnjakom z dobrimi pregledi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty