piątek, 10 maja 2019

Dvonadstropni projekt hiše

  Dvonadstropni projekt hiše

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Dvonadstropni projekt hiše

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.
  Dvonadstropni projekt hiše

Pripravljeni projekti zasebnih hiš

Pri načrtovanju gradnje koče na 2 nadstropja, prihodnji lastnik poskuša poiskati projektni katalog z načrtom in fotografijo, da bi vizualiziral njen rezultat. Našim predlogom je priložen celoten paket dokumentov, vključno z navedbo arhitekturnega sloga stavbe. Rešitev na ključ vsebuje vse, kar je potrebno za izgradnjo polnopravnega drugega nadstropja moderne hiše:
  Dvonadstropni projekt hiše

Kako kupiti projekt dvonadstropne hiše

Na naši spletni strani si lahko ogledate končne projekte dvonadstropnih hiš v Yekaterinburgu. Vsaka od njih ima visoko kakovostno vizualizacijo in osnovne pomembne informacije. V oddelkih vsakega projekta si lahko ogledate natančne dimenzije, ločeno risbo prvega in drugega nadstropja, ki vam omogoča, da vidite in ocenite lokacijo sob v koči in dodatne informacije:
  Dvonadstropni projekt hiše

Posamezna zasnova okvirjev

Kakovost oblikovanja hiše je odvisna od dobrega počutja v njej. Da bi se izognili sprejemu številnih napak, je priporočljivo uporabljati storitve izkušenih strokovnjakov, ki bodo sodelovali pri pripravi osebnega projekta. Vemo, kako urediti dnevno sobo in kako povezati hišo s spletno stranjo, kamor lahko naredite balkon / teraso in kuhinjo.
  Dvonadstropni projekt hiše

Projekti dvonadstropnih hiš

Projekti dvonadstropnih hiš so danes še posebej priljubljeni v stavbi države. Zaradi hiše ali koče ima dve nadstropji, stanovanjsko območje je razdeljeno glede na želje lastnikov. Dvonadstropna hiša vam omogoča optimalno območje prostora. Najpogostejša distribucija je v nočnih in dnevnih območjih. V prvem nadstropju je jedilnica, kuhinja, dnevna soba, v drugem nadstropju so najpogosteje spalnice in otroške sobe, ki se štejejo za nočno območje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty