niedziela, 5 maja 2019

Analiza trga nepremičnin 2017

  Analiza trga nepremičnin 2017

Test: Kaj naj bi bil moj idealen apartma?

Udobje je subjektivni koncept. In v zvezi z izbiro stanovanj, vedno deluje pravilo "vsakomur - svojemu". "RG" in Agencija "NDV-Nepremičnine" vam ponujajo majhen test in ugotovite, kakšen apartma bi moral biti idealen za vas.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Mesta bodo zgrajena z majhnimi hišami z dostopom do javnega prevoza.

Največji problem, s katerim se srečujejo župani mest, je dostopnost nepremičnin v Združenih državah. Mnogi od njih rešujejo tako, da gradijo majhne hiše, ki zavzamejo malo prostora, da lahko gradijo čim več, pa tudi z razvojem javnega prevoza, tako da se ljudje lahko odmaknejo od centra mesta, vendar imajo še vedno dostop do nje.

Vodilni analitik pri CIAN Alexander Pipin:

- Odhodno leto je bilo precej predvidljivo na stanovanjskem trgu moskovske regije. Trg se je še naprej prilagajal novim gospodarskim razmeram in ni prišlo do novih pomembnih dejavnikov. Kaj se je zgodilo leta 2016? Cene stanovanj na primarnem in sekundarnem trgu so dosegle "dno", medtem ko se je povečal odstotek ljudi, ki kupujejo stanovanja s hipotekarnimi posojili. Poleg tega se je povečalo število poslov z novimi stavbami. To se je zgodilo iz dveh razlogov: prvič, razvili so se številni novi projekti, nato pa se je povprečna raven potrošniških značilnosti novih kompleksov v kapitalu zmanjšala, začenši s povprečno velikostjo stanovanja.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Najbolj vroči trgi: ZDA, Azija in Evropa

Največji svetovni trgi nepremičnin v letu 2017 bodo Vietnam, Nemčija, Indija in Združene države Amerike. Barcelona, ​​Bangalore, Bangkok, Budimpešta, Los Angeles, Madrid, Manila, Mumbai, Istanbul, Ho Ši Minh, Šanghaj in Shenzhen se bodo še naprej aktivno razvijali med mesti.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Trg nepremičnin v letu 2017: strokovne napovedi

Na predvečer spremembe leta je običajno povzemati rezultate in načrtovati, velik del medijev pa je bil z veseljem storjen. Ekonomski položaj države kot celote, pa tudi spremembe v cenah in povpraševanju po nepremičninah, so najbolj temeljito analizirali strokovnjaki. Slednji, kot verjamejo mnogi analitiki, so dober pokazatelj položaja, to je z dejavnostjo obiskovalcev z velikih strani o novih stavbah v bližini Moskve, kot je KvartiraZaMkad, ne morete le oceniti ravni blaginje Rusov, temveč tudi napovedati trend prihajajočega leta 2017.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Analitika trga nepremičnin

"," filter ": false," panels_info ": {" class ":" WP_Widget_Text "," raw ": false," network ": 0," cell ": 0," id ": 0," widget_id ":" 3e1ef8db-b91e-442e-afc6-60f60380d5c1 "," style ": {" class ":" "," widget_css ":" "," stanje podatkov ":" "," oblazinjenje ":" "," ozadje ": "", "background_image_attachment": "0", "background_display": "ploščice", "border_color": "", "font_color": "", "link_color": ""}}}, {"title": ", "text": "Izberite razdelek:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty